Uygulama Geliştirme ve Oyun Tasarımı ile İlgilenen Öğrenciler Aranıyor

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ile birlikte hayırlısıysa ufak bir yazılım şirketi kuruyoruz. Özellikle başlangıçta uygulama geliştirme ve oyun işine giriyoruz. Bir iki uygulama projemiz var kısa zamanda geliştirilecek. Altyapısı hazır sayılır. Aynı zamanda sürekli olarak iOS ağırlıklı olmak üzere; iOS, Android, WindowsPhone'a yönelik oyun geliştiren bir ekip yaratmak istiyoruz.

4. Levent taraflarında part-time çalışacak, haftada en az 3.5 iş günü katılım sağlayabilecek ilgili bölümlere meraklı ya da ilgili bölümlerde okuyan üniversite öğrencileri arıyoruz. Daha önce bu tarz işlerde görev almış, ilgisi olan arkadaşlar olursa daha hızlı öğrenebilir ve üzerinde çalışabilir, bizim için daha iyi olur.

Ücret konusunda da şunu söyleyebilirim part-time maaşları tabi ki yüksek değil, ayrıca yeni başlayacak bir şirket olacağımız için öncelikli olarak eğitim vb. işlemler de olacağından önceliği para olan arkadaşlardansa önceliği bir şeyler öğrenmek isteyen azimli, çalışkan üniversite öğrencilerini arıyoruz.

İlgilenen arkadaşlar bize ulaşabilirler, ayrıca aklınıza takılan bir şey olursa buradan sorabilirsiniz.

hayırlı olsun hocam. bu sene bilg. prog. bölümünü bitiriyom son senem. seneye eleman lazım olursa gelirim inş :)

4. levent biraz uzakmış yoksa gelebilirdim android ile ilgilenmiştim ama daha çok desktop programing ile ilgileniyorum.

Uygulama geliştirme,mobil programlama konularına yazılım ve sistem güvenliğine merakım var
öğrenmek deneyim tecrübe kazanmak için ücretsiz bile çalışırdım belli bir süre işi bilen bir ekiple ama ne yazık ki izmir de yaşıyorum
şimdi burdan oraya gelemeyiz gelsek yerleşme aşaması sorun olur parasız olmuyor malum :D

Yeni şirket hayırlısı olsun bu arada umarım güzel projelere imza atarsınız onur :)

Açacağınız şirket şimdiden hayırlı olsun.
Şile de olmasam sık sık gelirdim çok merakım var mobil uygulama yazmaya.
Ara ara bilgi edinmek için uğrarım :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Java eclipse ortaminda mi yazilacak?

Android için mümkün, ama öncelik para kazanma tarafı olduğundan iOS :) Eclipse, Android Studio kişinin tercihi açıkçası Android için yani. Ayrıca Native uygulamaların yanında Hybrid uygulamalar da olabilir tabi. Visual Studio 2015 sağ olsun, güzel işler çıkıyor o tarzda da

iosun dili olan swift ile yazılsa iyi olur temel var bendede ama memleket konya istanbulda olsam seve seve aranıza katılabilirdim.

benim dgs, okul durumuna göre gelme ihtimalim var.

4.leventin neresinde olacak tam
[MENTION=7932]Serdar Özkan[/MENTION] ile

Hocam şirketi kurunda stajı sizin şirkette yaparız artık :D Bende bilgisayar prog. bitirdim şimdi bilg.mühendisliği'ne geçme ihtimalim yüksek DGS ile :D

Hakkınızda hayırlısı herşeyden önce,

Her ikinizde gerçekten saygı değer insanlarsınız, Allah utandırmasın.

biraz daha açıklama yokmu örneğin saatler olsun yada herhangi bir programlama bilgisi gereği olsun

Hocam bu tarz bir şey mi düşünüyorsunuz.
www.appypie.com

Yok usta ya bu bildiğin uygulama yapma sistemi olmuş. Bizim bir iki projemiz var tutacağına inandığımız onları yapacağız takım olarak.

Çok bilgi beklemiyoruz, herhangi bir programlama dili bilgisi yeterli. Konsepte hakim olmak için genel olarak yani, ya da heves bile yeter. İlk 1-1,5 ay belki öğreneceğiz sadece hep beraber. Ben de çok iyi biliyorum demiyorum yani :) Takım arkadaşı arıyoruz, çalışandan ziyade. Çalışma saatimiz de esnek, sadece 30 saatlik çalışma süresini cumartesi dahil 6 güne sığdırmak yeterli. Daha detaylı oturulup konuşulup anlaşılacak konular bunlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri