Uygulama Satan ( EDEP ) Hakkında Bilgilendirme

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

era

PHP & MYSQL
Administrator
Merhaba arkadaşlar az önce R10'da gezerken bir konu gözüme çarptı bu forumda da mağdur olan arkadaşların olduğunu bildiğim için paylaşmak istedim.

Haberlisan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar..

- Para kazandıran uygulama çalışması yapması için eylül ayında 10.000 lira ödemiş olduğum telefonda saatlerce uygulama üzerine konuştuğum kendisini 36 yaşında olduğunu isminin asım mert kozan olduğu ankarada oturduğunu v.s. anlatan kişiye güvenip kuveyttürk banka hesabına ödemesini yaptım ve uygulama vaat edilen geliri söylenen hiçbirşeyi yerine getiremedi. Aradım ödememi istedim bahaneler sundu, 6 ay bekleyeceksin, olacak ama şuan sıkıntılar var gibisinden bahaneler uydurdu aylarca uğraştım erzurumdan kalkıp gidip bulacaktım ailem engel oldu v.s biçok arkadaş gibi bende hataya düştüm.. Mahkemeye verecektim malum ülkemizde adalet geç işlediği için kendi çabam ve çevremi araya koyarak oturduğu mahalleyi akrabalarını herşeyini buldum mahalle muhtarıyla konuştum vs..

- Öncelikle benim gibi forumda edep ( asım mert kozan ) ismiyle tanıdığımız kuveyt türk banka hesabına ödeme yaptığımız kişi gerçek kişi değildir.. Geçen gün uzun zamandır araştırmalar ve araya soktuğum kişiler vesilesiyle gerçeğe ulaşmış bulunmaktayım.

- Sayın site yöneticisi arkadaşlarımdan ricam şudur bu olay normal bi olay değildir, asım mert kozan ismini kullanan kişi daha önce forumda seo üzerine birçok kişiyi dolandıran parasını gasp edip ortadan kaybolan ve forumdan banlanan yakın bir abiminde 1,500 lirasını dolandıran sercedes ve nestroweb nickli alper orhandır.

- Buda sercedes nickli yani alper orhan adlı kişinin yapmak istediği yada yaptığı dolandırıcılıklardan birinin konusudur buradan bakabilirsiniz .Diğer konuyada buradan bakabilirsiniz

- Asım mert kozan isimli vatandaşın amcası halası babasına ulaşıp ve asım denen çocuğada ulaşıp konuştum olayla alakam v.s yok diyor ama onunda olayla alakası olduğunu düşünüyorum.

- Alper orhan denen şahıs asım mert kozan adlı şahsın ablasıyla evlidir yani eniştesi. alper orhan 1992 doğumlu asım mert kozan 1997 doğumludur.

- Asım mert kozan telefonda banka hesabını 1,5 sene önce açtığını ve eniştesi olan alper orhana verdiğini banka kartıyla beraber onda olduğunu olaylardan haberi olmadığını söylüyor ama ne kadar doğru bilemiyorum. 1,5 sene içerisinde 400 , 500 milyara yakın para girecek ve senin haberin olmayacak..

- Asım mert kozanın babası, amcası ,halası , alper orhanın dedesiyle görüştüm birçok şeyi anlattım ama onlarda adaletin kestiği parmak acımaz benim oğlum cahil, benim oğlum yapmaz söylentisini kullandı ve asımın babası telefonda resmen bize hakaret etti hepiniz aynı b*ksunuz gibisinden şeyler saydırdı. Ayrıca alper orhanın babası ve annesi sağır ve dilsizmiş..

- Asım mert kozanın banka hesabı olan kuveyttürk bankası şubesini bulup banka yetkilisiyle görüştüm olayları anlattım ödeme yaptığım tarihi vs. benim gibi birçok kişinin mağdur olduğunu anlattım oda hesabı buldu ve hesabın inceleme altına alındığını söyledi benim hukuksal olarak ne gerekiyorsa yapmamın gerektiğini söyledi kapattı.

- Asım mert kozan'ın amcası alper orhanı eve çağırdı evde telefonla konuştuk yine başladı akıcı konuşmasıyla herşeyi kanuna göre yaptığını falan anlattı yanlış birşeyin olmadığını suçlu bizim olduğumuzu ima etti, ve önceki gün şehir dışından yeni gelmiş araba almış...

- Şimdi son olarak söyleyeceğim ben ödememi akrabalarıyla konuştuktan sonra birkaç şey söyledikten sonra skype üzerinden ( icerikdepo ) hesabından benden istediği ödemeyi gönderdiğim hesabıma 10.000 lirayı iade etti özrünüde diledi.

- Bu kişinin en büyük cezayı alması için elimden gelen yardımı yapmak isterim yönetici arkadaşlardan ricam bu kişinin farklı nicklerle tekrardan dolandırcılık yapmaması için önlem almasını rica ediyorum..

- Kaç aydır piskolojim baya bozuktu yazılarım belki akıcı, belki devrik cümle içerebilir hata ettiysem affola, alacaklı olan yaklaşık 50ye yakın kişi var kendisi telefonda söyledi 50ye yakın müşterim var içinde 4 -5 sıkıntılı müşterim var diye, whatsappta sadece 20ye yakın kişi grup içinde olmakla beraber ankarada 10 arkadaş toplanıp 20 bin lira verip avukat tutup mahkemeye verdiler. Hatta avrupa insan hakları mahkemesine kadar gidecekler diye biliyorum. Ve bu alper orhanın edep ismiyle uygulama satışı adı altında tahminimce 500 milyara yakın bir vurgunu vardır umarım herkes verdiği miktarı geri alır..

- Şimdiye kadar ( edep ) nicki yani asım mert kozan ismiyle tanıdığımız kişinin alper orhan olduğunu herşeyini ortaya çıkardım umarım bunlar mahkemeye veren yada verecek olanlar için bir delil olabilir önceki dolandırıcılıklarıyla beraber müebbet yerler..

- Paramı aldım gerisi umrumda değil der geçerdim ama müslümanım elhamdülillah buradaki herkes benim kardeşim onlarında canı yandı bazı gerçekleri öğrensin yada yarın birgün aynı sıkıntılara düşmesinler diye elimin dilimin yettiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Bi Allah razı olsun derse biri yeterli benim için.

Buda Ankara ticaret odası sicil sureti

http://image.prntscr.com/image/990d7a42d2c94366a4e47ae7246db7b5.jpg

Buda Ankara ticaret odası kayıt belgesi

http://image.prntscr.com/image/990d7a42d2c94366a4e47ae7246db7b5.jpg

- Modaratör arkadaşlardan ricam konu içerisine sadece mağdur olan kişilerin yazmasına müsade edebilirse sevinirim. Mahkemeye veren yada vermek isteyenler konuya gelirse sevinirim. Selam ve dua.

Kaynak: Google Fan Webmaster Forum

Bu EDEP ismini hatırlıyorum, burada birşeyler yaptığını sattığını idda etmiş bi şikayet konusu vardı. Ben internet ve kişisel gelişim diye açtığım konu başlığında da anlattım. Eğer bu internet dünyası hakkında bilgiye sahip değilseniz, başkasına iş yaptırmaya kalkmayın canınızı ciddi yakarlar diye. Bu dünya böyle arkadaşlar, bakkal açar gibi bu işe girilemez.

aspire sonokey edep vs vs
Nasıl olduda aynı zaman diliminde bu foruma dadandılar anlamak mümkün değil
Tamda yt de işleri bozmaya başladığı zamanda türediler birden.

Satış yaptıktan sonra yt den hiç anlamadığını itiraf eden (sayenizden bende öğrenmiş oldum diye dalga geçen) ytcuma bile ekitap satarak 25-30K para kaldırdı bu forumdan.

Satış konuları için acil tedbir alınmalı
Özellikle bu sıralar yt de işler tekrar bozulmaya başlamışken çıkabilecek satış konuları için, bunu fırsata çevirmek isteyenler mutlaka olacaktır.

Son düzenleme:
Bu insan demeye dilimin varmadığı müsvette benimde 10 bin liramı alıkoydu. Yazıyı yazan arkadaşın dediği gibi ülkemizde malesef adalet yok! Eyvallah suç duyurusunda bulunduk savcılığa vs. ama başvurmamla olay kapandı gibi. Arayan yok soran yok..

Olan kime oldu? Tabiki bana ve benim gibi mağdur olan onlarca kişiye.. Bu kişiye iş verip olayların yaşanmaya başladığı zamandan beri (yaklaşık 8 ay) gözüme uyku girmedi, mevcut kalp ve sinirsel rahatsızlıklarım dahada arttı psikolojik etkiyle. Bizzat mahkemeye veren arkadaşlarla irtibata geçmiştim ama adaletin yerini bulmayacağına o kadar kendimi inandırdım ki artık kendilerine olayın artık ne aşamada olduğunu bile sormuyorum.

Allahı, dini, çoluğunun çocuğunun hakkını laflarının içine dolayan rezil ötesi bir insan. İnanın ne diyeceğimi bende bilmiyorum şu yazdıklarımı yazarken sinirden elim ayağım titredi keşke en azından bu herifle ilgili konuları bile göremesem ama gördükçe insan konuşmadan edemiyor..

Bunlar site satan tayfa değilmi?
Bu üçlü burdada vardı.
R10'da birton şikayet konusu var zaten bunların.
Ya hepsi aynı kişi yada arkadaşlar orasını bilemem ama baya sağlam para indirdirdiler.
Bunlardan site vaadi ile para verip site bekleyenlere geçmiş olsun.

Bu insan demeye dilimin varmadığı müsvette benimde 10 bin liramı alıkoydu. Yazıyı yazan arkadaşın dediği gibi ülkemizde malesef adalet yok! Eyvallah suç duyurusunda bulunduk savcılığa vs. ama başvurmamla olay kapandı gibi. Arayan yok soran yok..

Olan kime oldu? Tabiki bana ve benim gibi mağdur olan onlarca kişiye.. Bu kişiye iş verip olayların yaşanmaya başladığı zamandan beri (yaklaşık 8 ay) gözüme uyku girmedi, mevcut kalp ve sinirsel rahatsızlıklarım dahada arttı psikolojik etkiyle. Bizzat mahkemeye veren arkadaşlarla irtibata geçmiştim ama adaletin yerini bulmayacağına o kadar kendimi inandırdım ki artık kendilerine olayın artık ne aşamada olduğunu bile sormuyorum.

Allahı, dini, çoluğunun çocuğunun hakkını laflarının içine dolayan rezil ötesi bir insan. İnanın ne diyeceğimi bende bilmiyorum şu yazdıklarımı yazarken sinirden elim ayağım titredi keşke en azından bu herifle ilgili konuları bile göremesem ama gördükçe insan konuşmadan edemiyor..

bu kişiler kanunun açıklarını çok iyi biliyorlar hocam r10 da çok okudum şikayet konularını açıklamayı yapan arkadaşın dediği gibi 400 500 k tl bir kişinin hesabına giriyor 1 1,5 yılda :confused::confused: çok saçma bir kanun sistemi var savcılığa verdiğin dilekçe de zaten biraz araştırılsaydı o hesaba giren 400 500 k tl dikkat çekerdi ama kanunu çok iyi kullanıyor bu kişiler devam ediyorlar dolandırmaya

Zamanında sürekli banka işlerini yaptım pek öyle birisine benzemiyordu bu yaşta neler yapmış

bu kişiler kanunun açıklarını çok iyi biliyorlar hocam r10 da çok okudum şikayet konularını açıklamayı yapan arkadaşın dediği gibi 400 500 k tl bir kişinin hesabına giriyor 1 1,5 yılda :confused::confused: çok saçma bir kanun sistemi var savcılığa verdiğin dilekçe de zaten biraz araştırılsaydı o hesaba giren 400 500 k tl dikkat çekerdi ama kanunu çok iyi kullanıyor bu kişiler devam ediyorlar dolandırmaya

Hocam ben savcılık dilekçesine Asım mert kozan diye kendini tanıtan kişinin Alper orhan olduğunu ve ödeme yaptığım banka hesaplarını belirttim zaten. Geriside incelemesi gereken kişilerin insafına kalıyor. Savcılık dilekçesi verilelide yaklaşık 1 ay oluyor bu arada..

Zamanında sürekli banka işlerini yaptım pek öyle birisine benzemiyordu bu yaşta neler yapmış

Benimde yaşı dikkatimi çekti. 92 doğumlu daha. Ben onun dolandırıcılığa başlığı yaşta köle gibi çalışıp bir şeyler öğrenmeye çalışıyordum şimdi millete bak nasıl dolandırıcı olunur, nasıl umut tacirliği yapılır onları öğreniyor.

O paraları rahat rahat yiyeceğini sanıyor bu alper orhan kardeş. :) Murat aydının yediği hüküm ona ibret olsun, murat aydında beni dolandırdığını zannettmişti zamanında :)

Bu dolandırılan arkadaşlar, kendi aralarında grup kurup avukat tutsunlar arkadaşlar.

Biz parayı almaktan ziyade murat aydın misali en yüksek cezayı alması için uğraşıyoruz.

Ve sonuca ulaşmamıza az kaldı. Ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.

aspire sonokey edep vs vs
Nasıl olduda aynı zaman diliminde bu foruma dadandılar anlamak mümkün değil
Tamda yt de işleri bozmaya başladığı zamanda türediler birden.

Satış yaptıktan sonra yt den hiç anlamadığını itiraf eden (sayenizden bende öğrenmiş oldum diye dalga geçen) ytcuma bile ekitap satarak 25-30K para kaldırdı bu forumdan.

Satış konuları için acil tedbir alınmalı
Özellikle bu sıralar yt de işler tekrar bozulmaya başlamışken çıkabilecek satış konuları için, bunu fırsata çevirmek isteyenler mutlaka olacaktır.

Aspirenin ilanı r10da sergide. :) ★Yenilendi V3 !-Kazanç Garantili Sektörel Siteler Herşey Dahi 279 TL- Sınırlı Sayıda ★

Benimde yaşı dikkatimi çekti. 92 doğumlu daha. Ben onun dolandırıcılığa başlığı yaşta köle gibi çalışıp bir şeyler öğrenmeye çalışıyordum şimdi millete bak nasıl dolandırıcı olunur, nasıl umut tacirliği yapılır onları öğreniyor.

Banada yaşının 39 olduğunu söylemişti, kaydettiğim eski görüşmelerde buldum görseli..

eoo2en

hocam konunun açıldığı zamana bakarsa bu kişi yorum yapanlara karşı ne kadar ukala tavırlar ile cevap verdiğini görürsün. buna rağmen neden buna ödeme yaptığını gerçekten anlamıyorum. Dolandırıcı olduğu besbelliydi. hatta buna benzer satış yapıp forumu dolandıran kişi banlandıktan sonra bu kişi siteye üye olup aynı konunun benzerini açmış.

Forumdan "kkundakci" geldi aklıma.. Herkese güvenmiceksiniz arkadaş. Bana site vermişti ref olarak. Daha doğrusu ref olmam için yalvarmıştı. Baktım bana verdiği site zaten yolunu almış gitmiş. İnsanlara verdiği site ise perişan durumda. Bende tongaya düşüp ref olmuştum. Sonradan çıktı foyası. Zaten en önemlisi siteleri teslim edememesi. Mağduriyetlerini giderdimi oda meçhul.

Siz siz olun büyük para vaadeden insanlardan uzak durun.

hocam konunun açıldığı zamana bakarsa bu kişi yorum yapanlara karşı ne kadar ukala tavırlar ile cevap verdiğini görürsün. buna rağmen neden buna ödeme yaptığını gerçekten anlamıyorum. Dolandırıcı olduğu besbelliydi. hatta buna benzer satış yapıp forumu dolandıran kişi banlandıktan sonra bu kişi siteye üye olup aynı konunun benzerini açmış.

Bu herifin ne kadar dilbaz bir insan olduğuna onunla aramda geçen diyalogları görmeden inanın bilemezsiniz. Elimizi verdik kolumuzu kaptırdık, aptallığın kralını ettik, cezasınıda böyle çekiyoruz..

Bu herifin ne kadar dilbaz bir insan olduğuna onunla aramda geçen diyalogları görmeden inanın bilemezsiniz. Elimizi verdik kolumuzu kaptırdık, aptallığın kralını ettik, cezasınıda böyle çekiyoruz..

Anlıyorum hocam. forumdaki yazıları demek ki buz dağının sadece görünen tarafıymış. Allah böyle pisliklerden uzak durdursun bizi. Kul hakkına giren böyle pisliklerin Allah'ın gazabı üzerinde olsun.

Anlıyorum hocam. forumdaki yazıları demek ki buz dağının sadece görünen tarafıymış. Allah böyle pisliklerden uzak durdursun bizi. Kul hakkına giren böyle pisliklerin Allah'ın gazabı üzerinde olsun.

Aynen öyle hocam, amin inşallah. Olayın diğer yüzü anlatmakla bitmez,zaten benim savcının istediği yazışmalar dahil yaklaşık 300 sayfalık dilekçem oldu.

Şu adamları burdan alın dedigimde herkes bana tepki gösteriyordu ne oldu şimdi adam dogal oalrak vurgununu vurdu gitti bu adamların reklamları sitede gezdi hepsi aynı halt bunların

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri