5 ay önce açmış "meditatiton rahatlatıcı müzikler" üstüne bir kanalım var, toplamda 50 ye yakın video mevcut, videoların hepsi kendim editleyip müzikleri mixleyip effectleri verip emek sarfettiğim videolardır. gerekli şartları sağladıktan sonra para kazanmaya incelemeye gönderdim, ama "Tekrar kullanılan içerik"sebebi ile red aldı, Müzikler kullanılan görsel effectler videolar vs hepsinin yazılı kullanım iznim var yani lisansım var, hatta çoğu müzik ve videoma eşleşen geldi ve hepsini lisansım sayesinde kaldırttım, aşağıdaki bilgilendirme yazısından yola çıkarsak kimsenin içeriğini izin almadan yükleme yapmıyorum zaten, lisansım var, 3 gün sonra tekrar başvurma hakkım var, ne yapmam gerek sizce, yardımlarınızı bekliyorum
"
Kanalınız şu nedenle uygun bulunmadı:
"
Kanalınız şu nedenle uygun bulunmadı:
- Tekrar kullanılan içerik
Çoğu durumda başka bir kullanıcının içeriğini izin almadan yeniden yükleyemezsiniz. Not: İçerik sahibinin ismini belirtmek veya "Hiçbir telif hakkının ihlal edilmesi amaçlanmamıştır." beyanında bulunmak yeterli değildir. Telif hakkı ve adil kullanım hakkında daha fazla bilgi
Telif hakkına tabi olan bazı içerik türleri:- TV programı ve film gibi görsel/işitsel eserler
- Ses kayıtları ve müzik besteleri
- Resimler, posterler, makaleler ve kitaplar dahil görsel ve yazılı eserler
- Tiyatro oyunu ve müzikal gibi drama eserleri
- Video oyunları ve bilgisayar yazılımları
Son düzenleme: