Uygun Bulunmama Nedeni "Tekrar Edilen İçerik"

• Kullanıcı ceymi74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ceymi74

Kayıtlı Üye
5 ay önce açmış "meditatiton rahatlatıcı müzikler" üstüne bir kanalım var, toplamda 50 ye yakın video mevcut, videoların hepsi kendim editleyip müzikleri mixleyip effectleri verip emek sarfettiğim videolardır. gerekli şartları sağladıktan sonra para kazanmaya incelemeye gönderdim, ama "Tekrar kullanılan içerik"sebebi ile red aldı, Müzikler kullanılan görsel effectler videolar vs hepsinin yazılı kullanım iznim var yani lisansım var, hatta çoğu müzik ve videoma eşleşen geldi ve hepsini lisansım sayesinde kaldırttım, aşağıdaki bilgilendirme yazısından yola çıkarsak kimsenin içeriğini izin almadan yükleme yapmıyorum zaten, lisansım var, 3 gün sonra tekrar başvurma hakkım var, ne yapmam gerek sizce, yardımlarınızı bekliyorum

"
Kanalınız şu nedenle uygun bulunmadı:

• Tekrar kullanılan içerik

Çoğu durumda başka bir kullanıcının içeriğini izin almadan yeniden yükleyemezsiniz. Not: İçerik sahibinin ismini belirtmek veya "Hiçbir telif hakkının ihlal edilmesi amaçlanmamıştır." beyanında bulunmak yeterli değildir. Telif hakkı ve adil kullanım hakkında daha fazla bilgi
    Telif hakkına tabi olan bazı içerik türleri:
    • TV programı ve film gibi görsel/işitsel eserler
    • Ses kayıtları ve müzik besteleri
    • Resimler, posterler, makaleler ve kitaplar dahil görsel ve yazılı eserler
    • Tiyatro oyunu ve müzikal gibi drama eserleri
    • Video oyunları ve bilgisayar yazılımları

Son düzenleme:
Videoları Gizle tekrardan Başvuru yap

Gizlemek birşeyi değiştirmeyecektir.

Bu arada ne zaman mail geldi ?

mail geleli 1 ay olacak hemen hemen, diğer kanalla ve websayfalarınla ilgilenmekten pek zamanım olmadı açıkçası ne yapabilirim diye, ama dediğim gibi bayağı bi emeğim var ziyan olmasın, bi şekilde bu adamlara videolarda kullanılan materyalların telif haklarına sahip olduğumu ispatlasam belki olay çözülecek ama, işte nasıl olacak, geri bildirim yapıp durumu izah ettim türkçe olarak ama netice yok

yokmu arkadaşlar bi tavsiye, yada youtube mail atabileceğim bi adres,

Aynı maili bende aldım bütün videolarim özgün ama aynı cevap geldi ne yapacağız bilmiyorum çözüm yolunu bilen yazabilir birde kopya içerik var diyorsa söylesinler su video kopya diye hepsi Özgün zaten anlamak.zor çözümü bilen yazarsa iyi olur takipdeyim

Arkadaslar 1 ay once ayni sebepten yani tekrar kullanilan icerik ten dolayi para kazanmasi kapanan kanalim an itibari ile tekrar kazanmaya acilmistir.Darisi basiniza...

Arkadaslar 1 ay once ayni sebepten yani tekrar kullanilan icerik ten dolayi para kazanmasi kapanan kanalim an itibari ile tekrar kazanmaya acilmistir.Darisi basiniza...

Merhaba hocam kendiliğinden mi açıldı yoksa siz başvuru yaptıktan sonra mı açıldı ? Ve kapatıldıkdan sonra kanalınızda video sildiniz mi yada ne tür önlem alarak geri açıldı yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba hocam kendiliğinden mi açıldı yoksa siz başvuru yaptıktan sonra mı açıldı ? Ve kapatıldıkdan sonra kanalınızda video sildiniz mi yada ne tür önlem alarak geri açıldı yardımcı olabilir misiniz ?

Basvuru yaptiktan 7 gun sonra acildi.tabikide video temizligi yaptim problemli gorduklerimi sildim yaklasik 500 tanesini

ben kendı cekımım bıreberı elle cektıgım kurguladıgım attıgım vıdeodan tekrar eden ıcerık yedım ::) 10 tane vıdeo war partnerdeydı la bı de kanal ızlenmıyordu da neyse dursun degerlendırırız dıye beklıyorudum gıttı. Neden nasıl oldu bır fıkrım yok canı sıkılanın kafasını kesıyor ıbneler hayır bır de senın mı degıl mı dıye kanıtta ıstemeden şakkıdı gıttı ıtırazı falan da yok 1 ay sonra gel bakarız tarzı maıl gelmıs :) fuxk you youtube

Konuyu açan arkadaşla bire bir aynı problemi yaşadım bilen arkadaş varsa lütfen bizimle le paylasirsa çözüm yolunu bilen takipdeyim

aynı sorun bende de var 190K aboneli kanal tekrar edilen içerik sebebiyle para kazanma gitti. yardımcı olabilecek varsa önerilere açığım :)

267 tane video da bende var free music videoları kendim editledim herşeyi yazdım çizdim red geldi bugün tekrardan başvuru yaptım bakalım merak ettiğim red geldiğinde 2. sefer başvuru yapanlar onay alan var mı yoksa bu kısır döngü devam edecek mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri