Uygun Fiyata Cinemaximum Bileti

kingofcs61

Kayıtlı Üye
uygun fiyata cinemaximum bilet satış konusu açsam alan olurmu yada alacak olan varsa burdanda yazabilir fiyat konusuna gelince tek fiyat olarak 17TL düşündüm sizce nasıl olur ? iyi forumlar

Edit Fiyat değişti satış fiyatı güncellendi ilk fiyat yanlış yazmışım daha uygun biletler için ö.m yada burdan yazabilirsiniz sınırlı sayıda var ve belirli günlerde geçerli

DİP NOT BİLETLER SADECE CİNEMAXİMUM SİNEMALARINDA GEÇERLİ

Son düzenleme:
Yanlış mı okuyorum acaba? 20 TL'ye sinema bileti mi satacaksın? Uygun bir de? 9.5 TL ye satılıyor. Reklam olmasın diye site ismi vermiyorum..

Alan olurda fiyat yüksek değilmi
Ben hep öğrenci biletini 19 TL ye alıyorum
Normalide 21 TL zaten

Not:Hatta çoğu yerde 12 TL fiyatlar

Ayrıca 13-14 liraya zaten forumlarda satılıyor .s

10-14 lira arasına zaten satılıyorlar 17-20 liraya senden kimse almaz. Zaten gişeden normal bileti 18tl ye alıyorum izmirde ben :D

arkadaşa bi sorun ne bileti satıyorsun saydırmışsınız mavibahçede imax 33tl izmirde başka yerde de yok belki bu adam imax satıyor 17tl ye daha başka şeyleride oluyor herkes atar gider

arkadaşa bi sorun ne bileti satıyorsun saydırmışsınız mavibahçede imax 33tl izmirde başka yerde de yok belki bu adam imax satıyor 17tl ye daha başka şeyleride oluyor herkes atar gider
Konuyu açan arkadaş herşeyin detayını verir o zaman. Sinema bileti diyor başka ne anlıcaz?

Forumlarda 8-12 tl arası değişiyor ımax mpx biletlerde 14 felan dediğiniz fiyata anca piyasayı bilmeyen tek tük kişi alabilir

Imaxın piyasası 14 felandı en son millet piyasa fiyatını söylüyor.Ben sürekli giden biri olarak 17'ye almam piyasanın üstünde

hocam bu konunun amacı üyelerin fikrini almak satış konusu olarak görmeyin sizden gelen yorumlara göre açmayı düşünüyordum ama dah konuyu açmadan batlama seziyorum
Ya hocam işinize gelmeyince neyin baltalaması. Fikir sordun söylüyor herkes. Senin sattığını diğerleri şu fiyata satıyor bu fiyata kimse almaz diyoruz. Fikir beyanıda yapmıcam artık töbe.

sinemia'da ayda 3 kez sinemaya gidiş hakkı 19tl, sen 1 bıletı 17ye satayım dıyosun zor

sinemia'da ayda 3 kez sinemaya gidiş hakkı 19tl, sen 1 bıletı 17ye satayım dıyosun zor

hocam aylık 90 tl gözüküyor. tam olarak nasıl alıyoruz 3 kez 19tl'ye

edit: tamam hocam gördüm.

---------- Spam Engelliyici 08:33 ---------- Önceki Mesaj 08:25 ----------

hocam şöyle bir soru sorayım. kart siparişi verdikten sonra kartımı bir arkadaşıma versem o da kullanabilir mi?
canlı destenten gelen cevap:
Merhaba; Sinemia üyelikleri kişiye özeldir, yanlızca kart sahibi tarafından kendisi için kullanılabilmektedir, farklı kullanımların tespiti halinde sözleşmelerimiz gereği üyelik iptali söz konusudur.
Dilerseniz Sinemia'yı sevdiklerinizle paylaşmak için, üyeliğiniz üzerinden hediye üyelik satın alabilirsiniz.
Yenileme işleminizi gerçekleştirdiğiniz anda üyeliğiniz hemen aktif olmaktadır.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri