Uygun fıyata e-sigara ve e-sıgara hakkında herşey

Arkadaştan 3 hafta önce e sigara aldık yanımda çalışan arkadaşıma günde 1 paket sigara içerdi aldıgımız günden beri 1 dal sigara içmiştir en fazla. I just S almıştık ilgiliydi sağolsun arkadaş aldıgımda yazmadım test etmek için konuyu görünce aklıma geldi hemde referans olsun :D Bu arada likitler bitiyor hocam farklı tatlar varmı diye soruyor arkadaş :D

Arkadaştan 3 hafta önce e sigara aldık yanımda çalışan arkadaşıma günde 1 paket sigara içerdi aldıgımız günden beri 1 dal sigara içmiştir en fazla. I just S almıştık ilgiliydi sağolsun arkadaş aldıgımda yazmadım test etmek için konuyu görünce aklıma geldi hemde referans olsun :D Bu arada likitler bitiyor hocam farklı tatlar varmı diye soruyor arkadaş :D

Teşekkür ederim yorumunuz için hocam farklı tat olarak ballı kraker var şeker var orman meyve specieli var muzlu süt çilekli süt var ananas var :)

1 ay önce eleaf stick pico aldım. 7-8 farklı marka aroma aldim. Zerre kadar sigarayı biraktirmiyor. Ağzında saksafon la geziyorsun resmen. Cihazı bir hafta kullandım. İsteyen olursa satabilirim. Yanında kutusu açılmamış 5 atomizerde ekstra.

Ya gerçekten sigarayı bıraktırıyor mu bu
Günde 2 paket içen birisiyim ben
İşe yaramıyorsa masraf etmeyelim boş yere

1,5 ay olmuş bu postu atalı, sonra bende başladım e-sigaraya, 1,5 aydır normal sigara içmiyorum.
Bırakmak isteyen varsa şansını denesin, işe yarıyor geçekten.

E-sigara hakkında bilgi edinmek isteyenler için şu videoyuda şuraya bırakayım.

Elektronik Sigara Bilgilendirme - Dailymotion Video

Ben yıllardır elektronik sigara kullanıcısıyım 6 yıl sigara kullandım ve sigaradan tiksiniyorum .

Kullanmış birisi olarak yazıyorum. Bu tamamen size bağlı bişey yani irade.Ben 3 ay kullandım böbreklerim ağrıdı bırakmak zorunda kaldım.İş yerinde beraber alıp kullandıgımız arkadaslarımızın cogunda aynı sıkıntı baş gösterdi. Ama kullanıp hiç bişey olmayanda var bünyede önemli.
Denemek isteyen alıp zarar etmeden yine satabilir zaten piyasada giden bi ürün.
eleaf stick pico mega kullandım.

İlanınızı baltalamak içn yazmadım sadece tecrübemi aktardım.

Kullanmış birisi olarak yazıyorum. Bu tamamen size bağlı bişey yani irade.Ben 3 ay kullandım böbreklerim ağrıdı bırakmak zorunda kaldım.İş yerinde beraber alıp kullandıgımız arkadaslarımızın cogunda aynı sıkıntı baş gösterdi. Ama kullanıp hiç bişey olmayanda var bünyede önemli.

5 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Hatta benden sonra heves edip ben başlamamalarını ısrar ettiğim halde e-sigaraya başlayan arkadaşlarım oldu onlarda da böyle bir sorun duymadım. E-sigara forumlarında alerjiler ile ilgili bahsedilen konular var bundan dolayı bu sorunu yaşanmış olabilirsiniz, kullandığınız likittende olabilir ve bu en etkili ihtimal, kullandığınız pamuk olabilir, kullandığınız coil'den kaynaklıda olabilir.

Konuyu açan arkadaşı tanımıyorum yanlış anlaşılmasın sadece görüşümü aktarmak istedim, sadece sizde olmuş olsa eyvallahta birçok kişide aynı sorun yaşanması tuhafıma gitti sadece :) dediğim gibi ben bünyesi çok zayıf olan biri olarak bu tarzda hiçbir sorun yaşamadım bence bu tamamen kullandığınız cihaz ve malzemelerle kaynaklı bir durum.

hocam hayırlı satışlar konunuzu baltalamak gibi olmasın ama fiyatlar yüksek değilmi just s 250tl pahalı bence birazdaha düşerseniz alan kişi sayısı artacaktır.

Ben başlayalı da 4 ay oldu, likitteki yoğun aromalar sebebiyle oluyor böbrek ağrısı. E Sigara kullananların bol bol su tüketilmesi tevsiye ediliyor bu yüzden. Likitin, aromanın kaliteside önemli tabi.

Son düzenleme:
Ben nbase 6mg sek içiyorum. Pek su içen biri değilim. Normal e sigara tüketiminde herhangi bir sıkıntı olmuyor lakin emzik moduna geçtiğimde bende de böbrek ağrısı oluyor. Nikotinin yoğun tuketilmesinden olabilir.

Hocam allah rızası için elinde smok stick V8 baby için bildiğin en iyi coil elinde varsa bana gönder ya. 10 tan coil aldım hepsi sahte çıkıyor. :(
Var ise ücret bilgisi bekliyorum. Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri