• Uygun Fiyata Sıfır Cep Telefonları • 2 Yıl Garantili •

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kredi kartı ile işyerimizden, mail order ile uzaktan alışveriş yapabilirsiniz.
Bahsettiğiniz telefon şu an elimizde yok, sıfır ürün mü ikinci el mi ürün arıyorsunuz

sıfır düşünüyorum hocam gelir mi acaba bu indirimli sattıklarınız gibi

Kredi kartı ile işyerimizden, mail order ile uzaktan alışveriş yapabilirsiniz.
Bahsettiğiniz telefon şu an elimizde yok, sıfır ürün mü ikinci el mi ürün arıyorsunuz

üstteki htc 10 soruma cevap vermeyi düşünüyormusunuz

htc 10 varsa fiyat alabilirmiyim bide bu ömür boyu imei garantisi ilerde patlarsa imei destek verilecekmi

HTC 10 ne yazıkki yok, konuda belirtilen tüm ürünlerde ömür boyu IMEI garantisi vardır. IMEI patlama olasılığı olamaz çünkü IMEI kullanılan telefonlar hurdaya ayrılıyor.
2.ci el almak mümkünse 2ci el lg g4 32 gb ne kadar ?

2. El G4 600 TL civarında. Konuda ki fiyatları göz önüne alırsanız işyerimizde satamıyoruz ikinci el G4, herkes sıfırını alıyor
sıfır düşünüyorum hocam gelir mi acaba bu indirimli sattıklarınız gibi
Yok hocam. Bahsettiğiniz cihaz daha yeni nesil bir cihaz.

üstteki htc 10 soruma cevap vermeyi düşünüyormusunuz

HTC 10 ne yazıkki yok konuda belirtilen tüm ürünlerde ömür boyu IMEI garantisi vardır. IMEI patlama olasılığı olamaz çünkü IMEI kullanılan telefonlar hurdaya ayrılıyor.

HTC 10 ne yazıkki yok, konuda belirtilen tüm ürünlerde ömür boyu IMEI garantisi vardır. IMEI patlama olasılığı olamaz çünkü IMEI kullanılan telefonlar hurdaya ayrılıyor.

2. El G4 600 TL civarında. Konuda ki fiyatları göz önüne alırsanız işyerimizde satamıyoruz ikinci el G4, herkes sıfırını alıyor

Yok hocam. Bahsettiğiniz cihaz daha yeni nesil bir cihaz.

HTC 10 ne yazıkki yok konuda belirtilen tüm ürünlerde ömür boyu IMEI garantisi vardır. IMEI patlama olasılığı olamaz çünkü IMEI kullanılan telefonlar hurdaya ayrılıyor.

telefonlar kutu ve kutu içeriğiyle berabermi yollanıyor?
arka sayfaların birinde spot ürünler denmiş burdaki kasıt nedir?

telefonlar kutu ve kutu içeriğiyle berabermi yollanıyor?
arka sayfaların birinde spot ürünler denmiş burdaki kasıt nedir?

Telefon orjinal, alsesuarlar yan sanayidir. Spot üründen kasıt, ürünler yurt dışından geldi. A&AT Mobile üzerinden çekilmiştir.

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] Hocam ikinci el telefon alırmısınız, sanıyorum telefon dükkanınız var,

zenfone 6 telefonum var, bana büyük geldiği için satmak istiyorum, telefonda en ufak çizik ezik falan hiçbişey yok,
hepsiburadadan almıştım kutusu barkotu tüm garanti belgeleri duruyor

kabul ederseniz sizden lg g4 almak istiyorum

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] Hocam ikinci el telefon alırmısınız, sanıyorum telefon dükkanınız var,

zenfone 6 telefonum var, bana büyük geldiği için satmak istiyorum, telefonda en ufak çizik ezik falan hiçbişey yok,
hepsiburadadan almıştım kutusu barkotu tüm garanti belgeleri duruyor

kabul ederseniz sizden lg g4 almak istiyorum

Hocam yarın konuyu görüşelim skype eklerseniz sevinirim

Selamın aleykum hayırlı işler yeni aldığım cihaz leeco max 2 snapdragon 820 64 gb 6 g ram 5.7 ekran

Satmak istemesem acaba kaç para eder. Üstdat
ZY046o.jpg

Pasa port kaydı yaptırmadım. değiştirmek için metodu varmış. hiç denemedim, üstdat fikrin nedir bu konuda

https://akilli.be/forum/threads/snapdragon-cihazlarin-imei-tamiri-nasil-yapilir.750/

Son düzenleme:
Yeni Açmış Olduğumuz Cep Telefonu Elektronik Satış ve Teknik Servisimizde satmakta olduğumuz Yurt dışından Getirtilen Stok Fazlası Cep Telefonları Satılıktır.

* ÜRÜNLERİMİZ ÖMÜR BOYU IMEI GARANTİLİDİR
* Cep Telefonları 2 Yıl Bayi Garantilidir
* Cep telefonları Yurt Dışından ithal edilmiştir
* Cep Telefonları %100 ORJİNAL ÜRÜNLERDİR
* Stok Sıkıntımız Bulunmamaktadır
* En Düşük Fiyat Garantisi Vermekteyiz
* İzmir İçinde Oturan Arkadaşlar İşletmemizden Elden Teslim Alabilirler
* Cihazlar yurt dışından ithal edilmiştir Türkiye sınırlarında bizim satışımız şeklinde yapılan satışlarda kağıt üzerinde bilindik servisler garanti veremez. 2 yıl garanti bünyemizce verilmektedir. Satış sonrası hizmetleri başka bir kurum sağlamaktadır.Bu bilgiler tarafınızla paylaşılacaktır.
* Olası Servis ve Değişim süreci, maksimum 1 (Bir) haftadır

İletişim:
[email protected] (Skype)

LG G4
850 TL

LG G3
600 TL

LG G2
470 TL

HTC M9
999 TL

HTC M8
625 TL

HTC M7
400 TL

HTC Desire 610
400 TL
]

Samsung J7 (Stok Bulunmamaktadır)
1100 TL

Samsung J3
600 TL

Samsung J2
520 TL

Samsung J1 ACE
450 TL

Samsung Grand 2 G710
380 TL

Samsung NOTE 2
550 TL

Samsung S3
380 TL

Samsung S3 Mini
280 TL

Elimizdeki Ürünlerin Fotoğrafları

Tüm Ürünlerimiz %100 Orjinaldir. Replika ürün değildir. 150'nin üzerinde telefon satışımızda hiçbir sorun yaşamadık. İzmir içi İşyerimizden elden satış yapılabilir.
htc m7 veya m8 de şuan stokvar mı ? aldıktan sonra direk kullanıyor muyuz pasaport kayıtı gibi şeyler gereklimi ( çünkü öyle bir şansım yok ) ? hediye vericem sıkıntı çıkmasın

htc m7 veya m8 de şuan stokvar mı ? aldıktan sonra direk kullanıyor muyuz pasaport kayıtı gibi şeyler gereklimi ( çünkü öyle bir şansım yok ) ? hediye vericem sıkıntı çıkmasın

M7 stoklarımızda yok şu an.
M8 gelmiş olabilir ancak pazartesi bilgi verebilirim.
Imei kayıtları yapılmıştır. Sim kart takılıp çalışıtırılcak durumda cihazlar

M7 stoklarımızda yok şu an.
M8 gelmiş olabilir ancak pazartesi bilgi verebilirim.
Imei kayıtları yapılmıştır. Sim kart takılıp çalışıtırılcak durumda cihazlar

tmmdır haber bekliyorum hangi ürünlerde stok oldugunuda yazarsanız sevinirim

garanti durumu var mı bunlarda hocam? yurtdışı cihazları mı birde?

elinizde g3 yada 606k serisi g4 bulunuyormu ?

Pazartesi soralım hocam tam seriyi

garanti durumu var mı bunlarda hocam? yurtdışı cihazları mı birde?

Garantiyi biz karşılıyoruz üstad. Cihazlar yurt dışı,
15 gün telefonların birebir değişim garantisi var. Sonrası için garanti kapsamını telefon numarası bırakırsanız telefonda ayrıntılı görüşürüz.

15 gün telefonların birebir değişim garantisi var. Sonrası için garanti kapsamını telefon numarası bırakırsanız telefonda ayrıntılı görüşürüz.

tamam üstadım yada 505K seriside olabilir. Siz sordurup dönüş yaparsanız bana. G3 de işimizi görür gerçi. Size pazartesi yazarım tekrar teşekkürler.

üstad bakabildinizmi ?
Lg g3 bakarsanız öncelikli sevinirim teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri