• Uygun Fiyata Sıfır Cep Telefonları • 2 Yıl Garantili •

• Kullanıcı SeaNoNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm firma bilgileri [MENTION=11620]era[/MENTION] 'ya gönderilmiştir. Kontrollerden sonra konuyu Admin onaylı hale getiricez. Konuya iletişim için skype adresi eklenecektir.

Skype Adresi Konuya Eklenmiştir.

Son düzenleme:
ben de çok yakınmışım. öğretmenler sokağının başındayım. sizin oraya yürüyerek 3 dakika 40 saniye:D akşam müsait olursam uğrayabilirim.

hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

LG G2 siparişimi verdim , ilgi ve alaka için tekrardan buradan da teşekkür ediyorum kendisine :)

hocam sen bana bir tane s3 ver 250 den ref mahiyetin de telefonu düşürdüm yenisini alana kadar idarelik kullanayım :D

O fiyata çok zor hocam ya :)
Bugün 2. El Telefon konusu açıcam, foruma satılabilecek telefonları koyarım orayı kontrol et arada sürekli güncel tutucam konuyu çünkü

Hayirli satislar.benzer satisli bir lg g2 almistim kisa sure sonra ekrani karincalanmaya ve kararmaya baslafdi satip elimden cikardim memnun kalmamistim.
Birde ilk gonderilen urunde 3adet olu piksel vardi geri yolladim.degistrildi fakat kargosu git gel 20 lira ekonomikligi kalmiyor yani.benim anladigimi satan ablamiyormu anliyorda yuttururmuyumun derdinde.
Siz oylesiniz demiyorum ama piyasa berbat kaliteli terbiyeli is yapan az.buyuzden zengin de olamiyorlar cok paralar kazanmalarina ragmen hak yiyorlar cunku.
Siz sikintilarda kargo isini nasil cozuyorsunuz hocam.nornal resmi garantili urunlerde kargo ucreti odenmez tamire giden gelen telefonda sizde durum nasil?
.......
Dipnot:en son ekran sorununu gormezden gelip yapmamakta israr eden delta gsm den parami tuketici hakem heyetiyle soke soke almis bir insan olarak(1750tl) ve eski bir telefoncu olarak bu sorular onemli yanlis anlasilmasin.saticilar satarken ilgili sattiktan sonra ben cok iyi biliyorum nasil bir hal aldiklarini.

Son düzenleme:
Hayirli satislar.benzer satisli bir lg g2 almistim kisa sure sonra ekrani karincalanmaya ve kararmaya baslafdi satip elimden cikardim memnun kalmamistim.
Birde ilk gonderilen urunde 3adet olu piksel vardi geri yolladim.degistrildi fakat kargosu git gel 20 lira ekonomikligi kalmiyor yani.benim anladigimi satan ablamiyormu anliyorda yuttururmuyumun derdinde.
Siz oylesiniz demiyorum ama piyasa berbat kaliteli terbiyeli is yapan az.buyuzden zengin de olamiyorlar cok paralar kazanmalarina ragmen hak yiyorlar cunku.
Siz sikintilarda kargo isini nasil cozuyorsunuz hocam.nornal resmi garantili urunlerde kargo ucreti odenmez tamire giden gelen telefonda sizde durum nasil?
.......
Dipnot:en son ekran sorununu gormezden gelip yapmamakta israr eden delta gsm den parami tuketici hakem heyetiyle soke soke almis bir insan olarak(1750tl) ve eski bir telefoncu olarak bu sorular onemli yanlis anlasilmasin.saticilar satarken ilgili sattiktan sonra ben cok iyi biliyorum nasil bir hal aldiklarini.

Yani hocam şimdi biz telefonu gönderdik sonra ölü pixel çıktı vs biz geri alıyoruz. Eğer hata bizden kaynaklıysa karşı tarafın kargo ücretini üstleniriz. Ama bazen de öyle komik şeylerle karşılaşıyoruz ki siz düşünün gerisini. Telefonu bizden alıp havuza giren! Sony Z5 i akvaryuma atıp geri getiren!
Ekranı kırıp Iphone ekranı dayanıksız değiştirin diyen falan insanlar da var. Dediğim gibi ben ticaret ahlakımı şöyle böyle diye size anlatmam bir işe yaramaz biliyorum ancak spot telefonda ölü pixel çıkarsa değiştirilir, Ekran giderse kontrol edilir eğer ekran filmi yada anakartta sorun varsa ve bizden kaynaklıysa değiştirilir. Bizde alırız telefonu iade eder yenisi alırız. Ancak normal garanti kapsamında ne hizmet veriliyorsa bizde de hizmet odur.
Şarj soketi arızası geliyor bazen, bakıyoruz garantiye gitmiş telefon 250 TL ücret talep edilmiş yaptırmıyorlar bize geliyorlar biz yarı fiyatından aşağıya yapıyoruz. Fakat biz Teknosa, MediaMarkt değiliz diye de herşeyi üstlenmemizin imkanı yok. Ama tekrar söylüyorum bizden kaynaklı en ufak sorunda cihaz bizim güvencemizdedir.

Hocam İkinci El Temiz 5s Varmı .

1 saat önce sattım dostum 5S silver renk, 750 TL.
Yarın bir arkadaş getircek Iphone 6 alıp elindekini takasa alıcaz. İstersen sana ayırayım.. Cihazı kontrol edip sana resimlerini gönderirim

ikinci el konusunu heyecanla bekliyorum benimde tele ihtiyacım var bu aralar

Benimde anlamadığım uygun fiyata diye konu açmışsınız ama fiyatlar heryerdeki gibi. bende j7 aldım 1100 liraya sizdede o fiyat.

Benimde anlamadığım uygun fiyata diye konu açmışsınız ama fiyatlar heryerdeki gibi. bende j7 aldım 1100 liraya sizdede o fiyat.

Hocam ordaki tek uygun fiyatlı olmayan ürün J7. Bugün satıldı J7 işyerinde, 1050 TL ye. 24 Ay Türkiye garantili faturalı üründü devamı yok yani. Dün konu açılırken benim hatam olmuş konudan kaldırıyorum o ürünü

---------- Spam Engelliyici 15:58 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

Elimizdeki Ürünlerin Fotoğrafları

Hocam ordaki tek uygun fiyatlı olmayan ürün J7. Bugün satıldı J7 işyerinde, 1050 TL ye. 24 Ay Türkiye garantili faturalı üründü devamı yok yani. Dün konu açılırken benim hatam olmuş konudan kaldırıyorum o ürünü

---------- Spam Engelliyici 15:58 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

Elimizdeki Ürünlerin Fotoğrafları

dükkanın ismi ne hocam forbeste demiştiniz sanırım

Hocam bu fiyatlar nakit fiyatlarınız değil mi ? Kredi kartı tek çekim veyahut taksit gibi olanaklarınız var mıdır ? [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri