Cevap: Uygun Fiyata Tasarımlı + Onaylı Kanallar
skype adresinizi pm den gonderirseniz sizinle calısmak isterim hocam kolay gelsin .
skype adresinizi pm den gonderirseniz sizinle calısmak isterim hocam kolay gelsin .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam Kişiye göre Fiyatlandırma Yapmıyorum Ama Atılacka Videoya + İstedğiniz Tasarıma Göre Fiyatlandırma Yapıyorumşu; kanal+100 videoyu konuya ekleseniz de (tabi kişiye göre fiyatlandırma yapmıyorsanız) biz de pm'siz görsekhem sizin açınızdan da olay biraz daha hızlanmış olur
![]()
Bende kanal tasarımı ve 100 video için fiyat alabilirmiyim
Pm'ler Atıldı ArkadaşlarAynı pmden bende alabilirmiyim.
Merhaba adsense gelir amaçlı 500 videolu kanal için fiyat pm atarmisinizTasarımları Ekledim Hocam![]()
Merhaba adsense gelir amaçlı 500 videolu kanal için fiyat pm atarmisiniz
Pm'ler Atıldı Arkadaşlarkanal tasarımı ve 100 video için fiyat alabilirmiyim
Pm Atıldı HocamKanal tasarım +100 video pm lütfen.
Beyenmene Çok Sevindim Hocam İnş Bol Kazançlar Getirir Uzun Zaman Beraber Çalışırızİş teslim alındı son derece kaliteli bir çalışma yapmış arkadaş, böylesini beklemiyordum açıkçası, daha önce bu şekilde çalıştığım arkadaşlar oldu onlara da haksızlık etmek istemem ancak arada ciddi bir fark var. Titiz ve özenli harika bir iş çıkmış ortaya eline emeğine sağlık. Referanslarının baş köşesine beni yazabilirsin teşekkürler biraderim.
aynısından ben de alayım1 adet kanal +100 video herşey dahil fiyatını pm atar misiniz ? Makul bir fiyat ise tabiki..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pm Atılmıştır Hocamaynısından ben de alayım
Pm Atılmıştır Hocam
Pm Atılmıştır Hocam100 video + kanal fiyat pm lütfen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.