Uygun Fiyata up/down İşleri İçin VPS/VDS'ler

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Özellikle video işinde up/down sunucu ve hızı yüksek, limitsiz trafik lazım.

1) HostPaket Internet Hizmetleri - Müşteri Paneli

x9Z55K.png

2) Yeni sipariş verin - Computer Sunucu Çözümleri

KPJkOe.png

3) Vehost İnternet Ve Bilişim Hizmetleri - Ana sayfa

Vehost İnternet Hizmetleri olarak sektöre girişimiz nedeni ile ve yılbaşının yaklaşması ile birlikte kampanyalarımız devam etmektedir. İngiltere Redstation lokosyon makinelerimiz ile oluşturduğumuz ve Wmware Esxi ile sanallaştırılmış vps paketleri aşağıdaki gibidir.

3186793633.png

3186791926.png

- Ana Makina Özellikleri

[ + ] 2 x Eight Core 2.60 Ghz ( E5-2670)
[ + ] 10 x 3 TB Sas 7.2 Disk
[ + ] 192 GB DDR3 Ram
[ + ] 10 Gbps Port /
[ + ] Limitsiz Trafik
[ + ] İngiltere / Redstation Lokosyon

[ +++ ] Vehost VPS Paketleri

VDS - 512
* Intel Xeon e5-2670 CPU
* 512 MB Ram
* 30 GB SAS Disk
* Limitsiz Trafik
* 10 Gbit Port /1.5 Gbit Bağlantı
*İngiltere Lokosyon
13 TL / Ay | SİPARİŞ VER

VDS - 1024
* Intel Xeon e5-2670 CPU
* 1024 MB Ram
* 40 GB SAS Disk
* Limitsiz Trafik
*İngiltere Lokosyon
19 TL / Ay | SİPARİŞ VER

VDS - 2048
* Intel Xeon e5-2670 CPU
* 2048 MB Ram
* 60 GB SAS Disk
* Limitsiz Trafik
*İngiltere Lokosyon
38 TL / Ay | SİPARİŞ VER

VDS - 3072
* Intel Xeon e5-2670 CPU
* 3096 MB Ram
* 70 GB SAS Disk
* Limitsiz Trafik
*İngiltere Lokosyon
49 TL / Ay | SİPARİŞ VER

VDS - 4096
* Intel Xeon e5-2670 CPU
* 4096 MB Ram
* 60 GB SAS Disk
* Limitsiz Trafik
*İngiltere Lokosyon
65 TL / Ay | SİPARİŞ VER

İşletim Sistemleri
CentOS 5.8 32 Bit
CentOS 5.8 64 Bit
Windows XP
Windows Server 2003
Windows Server 2008 32 Bit
Windows Server 2008 64 Bit
FreeBSD 7.2

4) http://trustlayer.net/winvds.php

e739Pe.png

5) https://www.nettetescil.com/windows-vps.html

6) http://dc.sunucumburada.com/vds.php

Liste güncellenecektir.

HATIRLATMA: Hiç bir firma ile çalışmadım ve hiç biri tanıdık değil. Sadece ve sadece fiyatı ve performansı uygun olanları ekledim ve ekleyeceğim. EN ÖNEMLİSİ BU BİR SATIŞ KONUSU DEĞİLDİR, VE BEN VPS SATMIYORUM. NETTE ARAŞTIRMA YAPTIM SİZLER İÇİN...

Hocam deneme süresi veriyomusunuz ?

Keşke vaad ettikleri down/up hizmetini verselerde 2 katı ücret ödesek ona da razıyım

vehostun kampanyaları sağlıklı bi tanıdık hosting (reseller) almış 1 haftadır ve memnun. Vpslerini tam bilemiyorum. Ama 19 tl' lik paketi alacağım ben.

1 gb ram varmış kasma sorunu yaşanıyomuş bende bildiğimden değil forumda yazılanlardan söylüyorum :)

Keşke vaad ettikleri down/up hizmetini verselerde 2 katı ücret ödesek ona da razıyım

Orası öyle çoğu firma yalan diyo. Ama bazı küçük firmalar ve sitelerle çalıştım hep iyi oldu. Aldatanlar ise ünlüler oldu :)

Deneyip görmek lazım. Şahsen bana 300mbit olsa yetiyo. 300mbit ile torrent filmlerimi anında indiriyorum.

---------- Mesaj saat 00:27:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:26:09 civarında gönderildi. ----------

1 gb ram varmış kasma sorunu yaşanıyomuş bende bildiğimden değil forumda yazılanlardan söylüyorum :)

1gb ram fiyat açısındna normaldir. Doğru ayar ve doğru işletim sistemiyle upload işlemleri için çok iyi. Eğer programlar felan yüklemek fikrin varsa 2gb veya üzeri ram al.

Orası öyle çoğu firma yalan diyo. Ama bazı küçük firmalar ve sitelerle çalıştım hep iyi oldu. Aldatanlar ise ünlüler oldu :)

Deneyip görmek lazım. Şahsen bana 300mbit olsa yetiyo. 300mbit ile torrent filmlerimi anında indiriyorum.

Haklısın hocam küçük firmalar eldeki müşteriyi kaçırmamak için en iyisini yapmaya çalışıyo genelde.Çok yararlı bi konu olmuş emeğinize sağlık

En iyisi 3 5 kişi full dedicated makina kiralayacaksın, eşit şekilde sanallaştıracaksın.

Sunucumburada ve Trustlayer fiyatları özelliklerine göre iyiymiş. Awe parayı ödese de 50 tl lik paketlerden alsak çok rahat görürürüz işimizi :) Sağol konu için hocam

[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION] tavsiye edebileceğin bir tanesi varmı tecrübelerine göre?

Benim şu ana kadar gördüğüm en ucuz garantiserver.com bir bakın derim

En iyisi 3 5 kişi full dedicated makina kiralayacaksın, eşit şekilde sanallaştıracaksın.

Söylediğiniz şekillde bir kampanya yapma aşamasındayız

bir dedicatedi 3 kişiye bölüyoruz ve 1 günü 3'e bölüyoruz

yani

Sabah 8 - Akşam 4 :
Akşam 4 - Gece 12 :
Gece 12 - Sabah 8 :

Saatler arasında tek bir kişiye dedicatedi kullanmış oluyor. bu saatler içinde bir kişi 1gbit hattı ve 8gb ramlı dedicated i istediği gibi kullanıyor hız yada kasma problemi sıfıra inmiş oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri