Uygun Fiyata Youtube İzlenme: 1 Dolara Ortalama 1-2K Arası İzlenme

• Kullanıcı Daryl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
izlenim saati için düşünenler boşa ümitlenmesin ben denedim o konuda tamamen çöp, 1 saatlik videoya aynı şekilde teklif verdim 1400 civarı views geldi ama gelen saat sadece " 10 "

izlenim saati için düşünenler boşa ümitlenmesin ben denedim o konuda tamamen çöp, 1 saatlik videoya aynı şekilde teklif verdim 1400 civarı views geldi ama gelen saat sadece " 10 "

aynen 4000 bin saat icin cok uzun beklemek gerek ama video hit icin müthiş bi sistem.

Popup trafik olduğu için izlenme saati kasmak haliyle çok zor, onu bende tavsiye etmiyorum. Yalnızca izlenme kasma amaçlı kullanmak daha mantıklı.

Merhaba, öncelikle teşekkürler.

Acaba bu sayede aldığımız izlenimler, para kazanmaya açılması için gereken 4000 saatten sayılıyor mu?

Merhaba, öncelikle teşekkürler.

Acaba bu sayede aldığımız izlenimler, para kazanmaya açılması için gereken 4000 saatten sayılıyor mu?

Evet sayılır fakat 4000 saat için kullanmanızı tavsiye etmem açıkçası, ziyaretçiler istemeden popup trafik ile geldiği için genelde video sayfasında fazla durmazlar. Bu da haliyle izlenme sürelerinin düşük olmasına sebep olur ve bu şekilde pek verim alamazsınız. Yöntemi sadece izlenme sayısını arttırmak için kullanmak daha mantıklı.

yt analistikte ziyaretçiler nereden gorunuyor acaba, Harici' mi?
ve pk açık kanalda deneyen oldumu bunu?

İzlenme sayısını arttırıyorsa o da güzel ama yt sayacak mi yoksa silecek mi bir süre sonra asıl sorun bu.

yt analistikte ziyaretçiler nereden gorunuyor acaba, Harici' mi?
ve pk açık kanalda deneyen oldumu bunu?
Evet analiz kısmında ziyaretçiler harici olarak görünüyor.

İzlenme sayısını arttırıyorsa o da güzel ama yt sayacak mi yoksa silecek mi bir süre sonra asıl sorun bu.

Ufak tefek düşüşler dışında izlenmeler silinmiyor. Konuyu açtığım tarihte izlenme aldığım ve eklediğim video hala mevcut inceleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=JZLUE6I0jEQ

Sonra geçersiz tıklamadan kanalım neden kapandı diyenlerin konularını görüyor gibiyim.

Sonra geçersiz tıklamadan kanalım neden kapandı diyenlerin konularını görüyor gibiyim.
Bu yöntem gerçek kullanıcıların videonuzu ziyaret etmesine ve dolayısıyla izlenme kasmanıza, etkileşim almanıza yarar. Geçersiz tıklamaya sebebiyet vermesi veya bu yüzünden kanal kapanmasına etki etmesi söz konusu değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri