Uyuyamamak

bendede uyku sorunu var ama çözümü çok basit 2 gün üst üstte yatmayın kendiliğinden düzeliyor 2. günün sonunda akşam saat 8 9 gibi bi yorgunluk çöküyor yatıyorsunuz sabah 7 8 gibi ayaktasınız :)

Bu yöntem çalışıyor bende denemiştim. :)

Bazen bende de oluyor ne yazıkki. Büyük bir sorun. Devamlı oluyorsa doktora gitmenizde fayda var. Beyin uyku istemiyor olabilir ama vücudunda uykuya ihtiyacı var. En son 48 saate yakın uykusuz kaldım, hala uykum yoktu ve zorla uyumak için uğraşmasam az daha ayakta kalırdım herhalde.

insomnia hastalığı büyük bir sıkıntı yetiştirmem gereken işler olunca ben de uyuyamıyorum ama kafa rahat olunca insan uyuyor.

cübbelinin bi lafı var 2 sure oku bak şeytan nasıl uykunu getirtiyor bi dene istersen :D

Hayatımda hiç uykusuzluk problemi çekmedim.Çünkü hep çok yoruluyorum.Buradaki arkadaşlar büyük ihtimalle günün büyük bölümünü evde pc başında geçiriyor.Bu nedenlede vücut hareketsizlikten enerji harcamıyor.O yüzden uykunuz da gelmiyor.Çıkın spor yapın 1,2 saat akşam küt diye uyursunuz.Hep kafamı koyduktan 10 dk sonra uyurum.Çünkü futbolcuyum idmanlarım çok ağır,onun dışında pc başında stresli ve yorucu işim var,hergün 1 saat yol gidip geliyorum e haliyle akşam küt deyip yatıyorum.Uykusuzluk çeken arkadaşlara hareketli aktif bir yaşam öneririm.Tamam kabul ediyorum bir futbolcu kadar ağır idmanlar yapamasanız da yapabildiğiniz kadar spor yapın.Spor uykuyu da vücudu da kasları da yerine koyar:)

Hortlatayım bu konuyu.

Düzeniniz var mı ? Nasıl bir uyku düzeniyle çalışıyorsunuz?

Ben genelde bir gece erken uyuyup 10-13 saat arası uyuyorum. Sonra 30-40 saatlik bir çalışma temposuna geçiyorum. Sonra tekrar uyku.

Şu anda 30 saattir ayaktayım. 37. saatte yatıcam :)

bende sabah 6-7 gibi yatıyorum öğlen 2 gibi kalkıyorum. bu tempoyu 1.5 aydır yapıyorum ve kahvaltı alışkanlığım 0a düştü. şikayetçiyim aslında. geceleri yemek yemeyip sigara içtiğim için sabah kalktığımda ağzımda müthiş bi kuruluk oluyor. o yüzden kahvaltı yapamıyorum. farkı bi düzen varsa söyleyince bizde uygulayalım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri