Uyuyamıyorum Arkadaşlar..

serkannakres

Yasaklanmış
arkadaşlar uyamıyorum tam uyuyacağım birden aklıma kategori geliyor, oda olmadı kafamı yastığa koyuyorum tekrar kaldırıyorum kendi kendime dur ,şunuda yükleme listesine atim uyuyacağım diyorum onu atarken video videoyu açıyo :) derken yeni mail aç bota bağla video seç derken ne yaptımsa kendimi durduramıyoum insan kazandıkça dahada hırs ve aç gözlülük geliyo bana :D
http://www.youtube.com/watch?v=xZiwDDU1MIk:o

Benzer sıkıntı bi noktada arıza cıktıkca bende uyuyamıyorum

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Ben şu aralar pc başında uyuklamaya başladım geçmiş olsun hocam umarım biran önce uyursunuz :)

Ben şu aralar pc başında uyuklamaya başladım geçmiş olsun hocam umarım biran önce uyursunuz :)

aynen hocam ve halada daha ayakdayım gözümü kaptıyorum yt ekranı gözlerimin önünde dün sabah bakkala gittim yemin olsun cuma abi bana iki tane video versene dedim adam bana baktı, anla işte ekmek dedim , oada bana dediki epeğidir yoksun millet seni soruyo dedi bende öldü de dedim 2 gündür bakkalada gitmiyorum artık heralde 2 gün içinde polis gelir kapıya benden ses çıkmayınca :D

aynen hocam ve halada daha ayakdayım gözümü kaptıyorum yt ekranı gözlerimin önünde dün sabah bakkala gittim yemin olsun cuma abi bana iki tane video versene dedim adam bana baktı, anla işte ekmek dedim , oada bana dediki epeğidir yoksun millet seni soruyo dedi bende öldü de dedim 2 gündür bakkalada gitmiyorum artık heralde 2 gün içinde polis gelir kapıya benden ses çıkmayınca :D

Aynisi bende de oldu ya marketteki adama ordan bi paket gmail verirmisin dedim vallaha
Hal hal degil :)

Daha bide yeni başladım ben usta
Yolun başında böyleysem yakında dns degiştirmeden tuvalete giremem ;) ama olsun! Görecez yutup sen mi yamansın ben mi? 😡

Ayni bennn. Yemin ediyorum kendmi gordum ya la :)

GT-P3100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün gece 3 e kadar bir kanal açmakla uğraştım...(videoyap yavaştı bekledik)
sabah kalktım 1 er saat arayla 2 telif alınca kanalı silmek zorunda kaldım...
uykusuz kaldığıma mı yanayım,0 izlenimli videolardan telif yediğime mi bilemedim...

kanaların para kazanması kapatılmış ugraşıyım dedim gece aman ya bana kanal mı yok filan dedim resmen gece 3de filan film izledim öyle ama bu gün pişman oldum :D:D:D:D yeni kanallarla devam

Ve ben hala uyumadım 28 saat oldu tam yatıcakdım bir videoma iyi izlenim ve hit alan videoma yaş sınırlaması gelmiş bir baktım reklam yok videoda silsemmi silmesemmi diye düşünüyorum şimdi?

arkadaşlar uyamıyorum tam uyuyacağım birden aklıma kategori geliyor, oda olmadı kafamı yastığa koyuyorum tekrar kaldırıyorum kendi kendime dur ,şunuda yükleme listesine atim uyuyacağım diyorum onu atarken video videoyu açıyo :) derken yeni mail aç bota bağla video seç derken ne yaptımsa kendimi durduramıyoum insan kazandıkça dahada hırs ve aç gözlülük geliyo bana :D
http://www.youtube.com/watch?v=xZiwDDU1MIk:o

abi hayirlisiyla kazanda, uyuyacagin gunler gelir... burdan okudugum kadariyla kazanmak gunden gune zorlasiyor. bu ara yt ne kadar sömurebilirsen o fayda. bence en dogrusunu yapiyosun

abi hayirlisiyla kazanda, uyuyacagin gunler gelir... burdan okudugum kadariyla kazanmak gunden gune zorlasiyor. bu ara yt ne kadar sömurebilirsen o fayda. bence en dogrusunu yapiyosun

yok kardeş ya kazanmada sıkıntı yok da yaptıklarımın arkasında durabilmek için ayakdayım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri