Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ebay başlığında aldığım formaların fotoğrafları paylaşmıştım, birkaç arkadaş formaları nasıl aldığımı sormuş, o yüzden herkese teker teker mesaj yazmak yerine bu başlığı açmayı uygun gördüm.Öncelikle şunu belirtmem satıcılar Ebay üzerinden satış yapmıyor, çoğu da ödemeleri Paypal üzerinden kabul ediyor.Ben bu satıcıları bir ispanyol forumundan aldım.İspanyolların bu formalarla ilgili tam 45 bin mesajlı bir başlıkları var.Formalar orjinal değil fakat garanti edebilirim ki yüzde 90 orjinale yakın, farkı ayırt etmek neredeyse imkansız.Şimdi gelelim satıcıların kataloglarına ve mail adreslerine.Daha sonra siparişleri nasıl vereceğiz onu anlatacağım.

Bill: [email protected] Katalog: WAVESHIRTS???_??????

Heby: [email protected] Katalog: https://picasaweb.google.com/108712064105575574499

Jimmy : [email protected] Katalog: http://kingsemsport.v.y...port/collections/page2/

Salushop : [email protected] Katalog: OFAN SPORTS???_?????? Ulaşılamıyor büyük ihtimalle daha satış yapmıyor

Kevin: [email protected] Katalog: kevinshop???_??????

Thaniya - [email protected] - https://www.facebook.com/thaigurushopAttaphon - thai - [email protected] - Picasa Web Albums - jib711
Jesse - [email protected] - http://www.soccerworld.photoape.comChaiwat - thai - [email protected] - Picasa Web Albums - Chai OnShop
Bill - - [email protected] - WAVESHIRTS???_??????
Sun - - [email protected] - True Religion Apparel, Inc. and Guru Denim, Inc. v. The Partnerships and Unincorporated Associations Identified on Schedule “A” Case No. 13-cv-7094 | Greer, Burns & Crain, Ltd.
Jimmy - - [email protected] - KINGSEMSPORT???_??????
Lily - - [email protected]- http://v.yupoo.com/phot...1988soccer/collections/
Haili - - [email protected]- ??????-????,????,????,??????????
Colin - - [email protected]- https://picasaweb.google.com/112657080419703355876
Qiqi - - [email protected]- https://picasaweb.google.com/100637260827112367248

Arkadaşlar benim tavsiye ettiğim satıcılar bunlar.Ben bunların ikisinden alışveriş yaptım, diğerlerinin de kaliteli ve güvenilir satıcılar olduklarını ispanyol forumunda yapılan yorumlardan biliyorum.Sadece futbol formaları değil basketbol formaları da satıyor bu satıcılar.

Ebay, aliexpress tarzı satış sitelerini kullanmadıkları için güvenilir görünmeyebilir fakat üstte bilgilerini verdiğim bütün satıcılar oldukça güvenilirdi.Şimdi gelelim nasıl sipariş vereceğiz kısmına.Fiyat kısmına şimdi değil daha sonra değineceğim.

Arkadaşlar öncelikle satıcının katalogda yer alan formalarından beğendiklerimizi seçiyoruz, burda dikkat etmemiz gereken nokta formaların thailand quality olmaları, sakın ama sakın china quality olanları seçmeyin çünkü onların imitasyon oldukları belli oluyor.Thailand quality ve china quality arasında 5-6 dolarlık bir fark var.Formaları seçiyoruz linklerini de satıcının mail adresine gönderekek fiyatın Türkiye'ye kargo ücreti ile birlikte ne kadar olduğunu soruyorsunuz.Satıcılardan bazıları size excel formatında bir order formu yollabilir, bu formda gereken yerleri doldurarak satıcıya tekrar gönderirseniz satıcı size gereken bilgiyi verir.

Satıcıların iki türlü shipping yöntemi var, bir tanesi EMS diğeri de Airmail, Ems Airmail'e göre çok daha hızlı fakat 10-15 dolar kadar da pahalı.Ödemeyi paypal adresine yaparsınız ve Satıcıların hepsi istediğiniz oyuncunun ismini ve numarasını, istediğiniz patchi(premier league, champions league, respect, la liga vb) formalara bastırabiliyor bunu da belirteyim.Şimdi gelelim benim forma aldığım satıcılara ve bana gönderikleri formalara.

Ben iki satıcıdan alışveriş yaptım.İlki Jimmy Jimmy'den 4 tane forma aldım.Bu 4 formaya shipping ile beraber 81 dolar verdim.Satıcı Hong Kong'da olduğu için Hong Kong Post ile gönderdi 10 günde geldi kargom.Gümrük sıkıntısı falan da olmadı.Formalara 10 üzerinden 10 rahatlıkla verebilirim.
9D7000C2B999176280DAFFD5E76FD83D.jpg

2B1FEC8EBE8C391F05CA70486F0F65F6.jpg

910768248F61DAC5CE617ACA5B6136D1.jpg

C2AD7F6C274CBC4321541AB99A225134.jpg

CFA2EF408D945E84D85506392AE90EFC.jpg

8F3C39C646683DC9BE0DB53F77108665.jpg

Bir diğer alışverişim de Kevin ile oldu, bu arkadaş da bir Çinli.Bu arkadaşa da 5 tane forma için 89 dolar verdim.Shippingi Air Mail ile yaptı ve kargo 25 gün sonra geldi.
4B92625B3335BBEE82CF33852C158E12.jpg

B9C14FDDC0B1FAAAC30BA1DDE36FCBA0.jpg

769A8E10326CA5460D0E109A6760C7C8.jpg

5EC21DDD6CF225AE51454D9AC41D84A2.jpg

0D643E1E13C67A15D4C6F52C30D54BAF.jpg

4DE81E0FBE741677F3BBBF3203CB5805.jpg

Şimdi de fiyat ile ilgili fikir sahibi olmanız açısından Salu'nun fiyat listesini koyuyorum buraya diğerlerinin de fiyatları buna yakın.Bu arada futbol formalarının yanında NBA, NFL formaları da var.Atladığım şeyler mutlaka olmuştur bu yüzden kusura bakmayın.Sormak istediğiniz ne varsa sorun yardımcı olurum.
Salushop Fiyat Listesi
mB0SLFg.jpg

Not:Konu DH'den Hernan Cortes adlı arkadaşdan alıntıdır.

Son düzenleme:
Yani diyelim ben Juventus'lu Pirlo nun formasını istedim ne kadar mal olur bana

Geçen 138 liraya Real Madrid forması almıştım.Yeni sezonu bunlardan alırım.Paypal geçiyor mu çoğunda dilini çözemedim sitenin? :)

uzakdoğu derken çindenmi bahsediyorsunuz. çinlilerin bu tarz giysileri pet şişelerinden yaptığını duymuşdum. ve üstelik %100 kanserojen.

Ayakkabılarda fena durmuyor, fiyatları nası hocam bi bilgin var mı

Ayakkabılarda fena durmuyor, fiyatları nası hocam bi bilgin var mı

uzakdoğu derken çindenmi bahsediyorsunuz. çinlilerin bu tarz giysileri pet şişelerinden yaptığını duymuşdum. ve üstelik %100 kanserojen.

Geçen 138 liraya Real Madrid forması almıştım.Yeni sezonu bunlardan alırım.Paypal geçiyor mu çoğunda dilini çözemedim sitenin? :)

Bana yardımcı olurmusunuz almaya kalkarsam ?
Arkadaşlar.Ben size konu altında söylemiştim görmediniz herhalde konuyu anlıntı yaptım.DH forumun konu linkini atayım.Ordan sorarsınız adama.O fotoğraflar DH'deki adama ait.Konu altındaki mesajlara bakarsınız isterseniz üye olursunuz adama PM atarsanız sorarsınız. Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

Adamlar reklam yapsa bukadar ugrasmaz seni kesfetmeleri lazim:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri