Uzman Bilişim Alışveriş Yapmayın

AyyildizCs

Yasaklanmış
Arkadaşlar Flim Sitem için vds lazımdı burası denk geldi alayım dedım ödemeyı enparadan gectım havale 3 gundur beklıyorum odemeyı yaptıgım gun teslım edılcegı solendı ne kadar mesaj attıysam geri donus yapılmadı sıtedekı tlf larada bakan yok bilginiz olsun bu konuda

Edit : cevap vermeyen firmaya r10dan baska kullanıcı olarak vds satısınız varmı dıye pm attımda anında mesaj geldı ılgılendıler ama bana halen gerı donus yapmadıalr savcılıkda suc duyurusunda bulununca hemen gerı donus yaptılar paranızı ıade edelım falan r10 la hostbul.net dekı yorumları sılın dıye bende ıtımat etmedım gıden benım 25 tl olsun 3 yıllık fırmayız dıyorlar bu nasıl bı rezillik çeksinler cezasını.

Benım Attıgım Cevap
iadenız sızde kalsın ben gerekenı fazlasıyla yapıcam goruceksınız hem suclu hep guclu bırde konusuyorsunuz burda 6 gundur cevap vermıyorsunuz ama r10 dan satısınız varmı dıye mesaj atınca hemen gerı donus yapıyorsunuz gıden benım 25 tl olsun dolandırıcılık yapıyorsunuz 6 gunde sorununuzu bana burdan ıletseydiniz zora girince değil

https://www.uzmanbilisim.com.tr

Son düzenleme:
hocam mümkün olduğunca bilindik yerlerden alışveriş yapın 4 sene evvel ağzım yandı ya referans alırım ya da sitenin kalitesine bakarım,piyasada o kadar çok bilişimci hostingci var ki yüzde sekseni vasat,tabi bu site için şuan ne denilebilir bilemiyorum...

alastry natro ihs isimtescil en iyi firmalardır.

aylardır iwocan'dan vps alıyorum.
Oldukça da memnunum. Neden başka bir yerden arıyorsunuz ki hocam?

bana 3-4 ay önceki bir olayı hatırlattı... çok ironik.

şikayette bulun savcılıktan bir daha yapamasın.

Hocam ben 2 yıldır uzmanbilisimin resellerinı kullanıyorum. Hiçbir sıkıntım olmadı.

halen tlf kapalı bayraklıda kardesım avukat aradım soyledım ılgılencem dedı 25 tl ıcın ne hale sokucam onları bu kadarda sorumsuzluk olmazkı

Aynen peşini bırakma hocam, diğer insanlarıda dolandıramasınlar bir daha.İnsan sinir oluyor onların yüzünden.

uzman bilişim kadar pis bi yer göremedim

ödemeyi yaptım 2 hafta oldu hergün vds nizi teslim edicez falan diyorlardı tam 2 hafta oldu beni oyaladılar
sonunda paramı geri aldım
ama giden 2 haftam oldu, böyle saçmalık görmedim

Birilerinin bunlara hadlerini bildirmeleri gerekiyor
sizi tebrik ediyorum

uzman bilişim kadar pis bi yer göremedim

ödemeyi yaptım 2 hafta oldu hergün vds nizi teslim edicez falan diyorlardı tam 2 hafta oldu beni oyaladılar
sonunda paramı geri aldım
ama giden 2 haftam oldu, böyle saçmalık görmedim

Birilerinin bunlara hadlerini bildirmeleri gerekiyor
sizi tebrik ediyorum

saolasın asıl olan onlara oldu yukseklerde gormesinler kendını r10 dan banlanmaları onlara yeter madem bır ıs yapıcaksın ınsanları madur etme 6 gundur tek bır gerı donus olmadı sımdı bende konuları sılmemı ıstıyorlar kendılerı ettı kendılerı buldu cezasını beceremiyorsan hızmet veremıyorsan yapma bu ısı bu kadar basit

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri