Uzman Yazılımcı YouTube İşi İçin Ortak Arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adsansar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir foruma üyeyim fakat aktif olarak yt işine bir türlü başlayamadım.

Benim asıl işim yazılımdır. 10 seneden fazladır web/desktop yazılımları yapıyorum. Bu süre içerisinde Turkcell, İş bankası, D&R gibi bilindik şirketlerle de çalışmalar yaptım, yurtdışındaki bazı büyük şirketlere de çalışmalar yaptım. Yani yazılım konusunda belli bir seviyedeyim diyebilirim.

Konuyu açma sebebim ise şu aralar Youtube' a ciddi bir giriş yapmayı düşünüyorum ve bu konuda halihazırda kazanan ve kazancını arttırmak isteyen youtube konusuna hakim biriyle ortak çalışma yapmak istiyorum.

Benim yapabileceğim şey ortağımın yaptığı birçok işi otomatikleştirip, mümkünse daha da geliştirip kazancını arttırmak olacaktır.

Mesela kendim için yaptığım basit bir yorum programından örnek verecek olursak.

- Programa yeni açılmış boş kanalınızın email ve şifre bilgisini giriyorsunuz.
- Yüksek sayıda abonesi olan bir hedef kanal url' sini giriyorsunuz ( video değil kanal url' si )
- Bu kanala özel bir yorum hazırlıyorsunuz.
- Ve başlat diyorsunuz.

- Program modemi resetliyor, api key, clientid, secret, accesstoken bilgilerini alıyor
- Hedef kanalın isim ve profil resmini kendine kopyalıyor
- Hazırladığınız yorumlardaki linkleri kısaltıyor (+ özel bir yöntem var)
- Ve hedef kanalın video atmasını bekliyor
- Kanal video atar atmaz hazırladığımız yorumlardan birini otomatik olarak videonun altında paylaşıyor.

- Sonuç olarak sanki kanalın sahibi videoyu atmış ve hemen altına yorum yazmış gibi oluyor.
- Bunu 1 milyondan fazla abonesi olan aktif bir kanal için yaptığınızda ilk 3 saat içerisinde 1K-3K arası tıklama geliyor.
- Sonra kanal kapanıyor ama 1 TL lik bir kanal için yeterli bir sistem diyebiliriz. Özellikle kanal sayısını istediğiniz dilediğiniz gibi arttırabileceğinizi düşünürsek yeterli bir yöntem diyebiliriz.

Bu sistemi farklı bir alana trafik çekmek için yapmıştım, daha farklı incelikleri de var ama açıkçası binlerce kişiyi yanlış yönlendirmek beni çok rahatsız ve gelen yorumları da dikkate aldığımda kullanmayı bıraktım diyebilirim.

Bu örneği vermemin nedeni ise eğer çalışan bir yönteminiz varsa bunu otomatikleştirip, daha da geliştirip kazancı ciddi bir seviyeye çıkartabiliriz. Yöntem artık çalışmadığında ise yeni yöntemler geliştirip yeni yazılımlar yapabiliriz.

Benim tek şartım şuan oturmuş min. 3 aydır kazandıran bir yönteminiz olması ve bu kazancı canlı olarak bana gösterebiliyor olmanız gerekmektedir. Sizin de bana sunacağınız şartlar varsa onları da beraber değerlendirip karşılıklı güven sağlandıktan sonra çalışmalara başlayabiliriz.

Soracaklarınız varsa konu altından veya özel mesaj ile bana iletebilirsiniz daha sonra skype üzerinden devam edebiliriz.

Bence de yorum botunu satmayı düşünürsen fiyatı pm olarak alabilirmiyim. Hatta Ref bile olabilirim :). Bak sana güzel bir kapı açıldı

Bu yazılımları web tabanlı mı yapıyorsunuz? Yani hangi dili veya dilleri kullanarak yapıyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yazılımları web tabanlı mı yapıyorsunuz? Yani hangi dili veya dilleri kullanarak yapıyorsunuz?

Yapılacak yazılımın gereksinimlerine göre platform değişiyor. Ben hem web hem de desktop olarak yapabiliyorum. Dil olarak .net, c# kullanıyorum.

Yapılacak yazılımın gereksinimlerine göre platform değişiyor. Ben hem web hem de desktop olarak yapabiliyorum. Dil olarak .net, c# kullanıyorum.

Şimdi durum şöyle her zaman pc başında olamayabiliyoruz. Bu söylediklerini web tabanlıda yapabilir misiniz? Mobildende yönetim ve takibin rahat yapılabilmesi için

Hocam yazılımda çok iyiysen yeteneğini farklı alanlarda kullanman daha mantıklı
Üstelik işler günden güne daha da zorlaşıyor. Artık onca uğraşa rağmen alacağımız para pamuk ipliğine bağlı bu işte.
Youtube işinde ihtiyaç duyduğumuz her yazılım da halihazırda da var zaten.
C# konusunda çok sağlamsan bence unity e yönel, oyun programlama konusunda kendini geliştir. Bence geleceğin mesleği o,
Hem kendine yapar google dan kazanırsın, hemde bu forumdan r10 dan vs çok müşterin çıkar

Şimdi durum şöyle her zaman pc başında olamayabiliyoruz. Bu söylediklerini web tabanlıda yapabilir misiniz? Mobildende yönetim ve takibin rahat yapılabilmesi için

Dediğim gibi ben iki alanda da uzmanım. Burada önemli olan programın gereksinimleridir. Ama program illa desktop üzerinde çalışacaksa bunun yönetimi yine web üzerinden yapılabilir.

Program windows sunucuya kurulur, yönetimi için web paneli yapılır ve ikisi entegre bir şekilde program yönetilebilir. Sonuçta çözülmeyecek birşey değil.

---------- Spam Engelliyici 14:50 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

Hocam yazılımda çok iyiysen yeteneğini farklı alanlarda kullanman daha mantıklı
Üstelik işler günden güne daha da zorlaşıyor. Artık onca uğraşa rağmen alacağımız para pamuk ipliğine bağlı bu işte.
Youtube işinde ihtiyaç duyduğumuz her yazılım da halihazırda da var zaten.
C# konusunda çok sağlamsan bence unity e yönel, oyun programlama konusunda kendini geliştir. Bence geleceğin mesleği o,
Hem kendine yapar google dan kazanırsın, hemde bu forumdan r10 dan vs çok müşterin çıkar

Düşünceniz için teşekkürler, söylediklerinizde haklısınız ama dünyanın en iyi yazılımcısı da olsanız size iyi bir fikir ve çalışan yöntem lazım. Yoksa sürekli deneme yanılma yapmanız gerek.

Diyelim sıfırdan 2 haftada oyun yazdınız , sonra yayınladınız 2 hafta reklam yaptınız ve oyun tutmadı ve 1 ay kaybedip başa döndünüz. Sonra yine oyun yaptınız ama bunun da tutacağı garanti değil.

O nedenle birşeyler yapabilmek başka yapıp kazanç elde etmek başka şeyler.

Konuyu açma amacım da zaten kazanan bir arkadaşla ortak çalışıp onun yöntemini mümkün olduğu kadar otomatığe bağlayıp hem onun kazancını arttırmak hem de kendi kazancımı arttırmaktır.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir foruma üyeyim fakat aktif olarak yt işine bir türlü başlayamadım.

Benim asıl işim yazılımdır. 10 seneden fazladır web/desktop yazılımları yapıyorum. Bu süre içerisinde Turkcell, İş bankası, D&R gibi bilindik şirketlerle de çalışmalar yaptım, yurtdışındaki bazı büyük şirketlere de çalışmalar yaptım. Yani yazılım konusunda belli bir seviyedeyim diyebilirim.

Konuyu açma sebebim ise şu aralar Youtube' a ciddi bir giriş yapmayı düşünüyorum ve bu konuda halihazırda kazanan ve kazancını arttırmak isteyen youtube konusuna hakim biriyle ortak çalışma yapmak istiyorum.

Benim yapabileceğim şey ortağımın yaptığı birçok işi otomatikleştirip, mümkünse daha da geliştirip kazancını arttırmak olacaktır.

Mesela kendim için yaptığım basit bir yorum programından örnek verecek olursak.

- Programa yeni açılmış boş kanalınızın email ve şifre bilgisini giriyorsunuz.
- Yüksek sayıda abonesi olan bir hedef kanal url' sini giriyorsunuz ( video değil kanal url' si )
- Bu kanala özel bir yorum hazırlıyorsunuz.
- Ve başlat diyorsunuz.

- Program modemi resetliyor, api key, clientid, secret, accesstoken bilgilerini alıyor
- Hedef kanalın isim ve profil resmini kendine kopyalıyor
- Hazırladığınız yorumlardaki linkleri kısaltıyor (+ özel bir yöntem var)
- Ve hedef kanalın video atmasını bekliyor
- Kanal video atar atmaz hazırladığımız yorumlardan birini otomatik olarak videonun altında paylaşıyor.

- Sonuç olarak sanki kanalın sahibi videoyu atmış ve hemen altına yorum yazmış gibi oluyor.
- Bunu 1 milyondan fazla abonesi olan aktif bir kanal için yaptığınızda ilk 3 saat içerisinde 1K-3K arası tıklama geliyor.
- Sonra kanal kapanıyor ama 1 TL lik bir kanal için yeterli bir sistem diyebiliriz. Özellikle kanal sayısını istediğiniz dilediğiniz gibi arttırabileceğinizi düşünürsek yeterli bir yöntem diyebiliriz.

Bu sistemi farklı bir alana trafik çekmek için yapmıştım, daha farklı incelikleri de var ama açıkçası binlerce kişiyi yanlış yönlendirmek beni çok rahatsız ve gelen yorumları da dikkate aldığımda kullanmayı bıraktım diyebilirim.

Bu örneği vermemin nedeni ise eğer çalışan bir yönteminiz varsa bunu otomatikleştirip, daha da geliştirip kazancı ciddi bir seviyeye çıkartabiliriz. Yöntem artık çalışmadığında ise yeni yöntemler geliştirip yeni yazılımlar yapabiliriz.

Benim tek şartım şuan oturmuş min. 3 aydır kazandıran bir yönteminiz olması ve bu kazancı canlı olarak bana gösterebiliyor olmanız gerekmektedir. Sizin de bana sunacağınız şartlar varsa onları da beraber değerlendirip karşılıklı güven sağlandıktan sonra çalışmalara başlayabiliriz.

Soracaklarınız varsa konu altından veya özel mesaj ile bana iletebilirsiniz daha sonra skype üzerinden devam edebiliriz.

Pm atıldı.

konu sahibine denemek istediğim şeyi söyledim yani pm attım skype verdim ama dönüş yapmadı beraber çalışmak isteyenlerin dikkatıne...

Komik olmayın lütfen. İstediğiniz şeyin youtube ile ilgisi yok, yt üzerinden başka yöne trafik çekmeye çalışıyorsunuz ki benim konumla alakalı değil.

Ayrıca ortak aramam sonlanmıştır, pm gönderimine gerek yoktur, konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri