Uzmanbilişim VDS hk.

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzmanbilisim.com.tr de vds paketleri var.Hızları hakkında baktım 1gbit hat var diyo biz 300 mbit garanti ediyoruz demişler sitelerinde.Siteye girdiğimde çok yavaştı.Ben vds yi satın aldığımda iki saat sisteme giremedikten sonra bir işe yarayacağını düşünmüyorum.Buradaki paketi kullanan varsa bilgilendirme yapabilir mi?

ben kullandım ve herkezede ben önerdim :D çok hızlı gerçekten vps ile siteleri farklı zaten sunucuda üyklenme olduğunda arada siteler yavaşlıyor benim tüm sitelerim oraya bağlı

Çok sağol hocam.Artık buradan bi paket aldığımda bana kurulumda vs yardımcı olursunuz :o
ben kullandım ve herkezede ben önerdim :D çok hızlı gerçekten vps ile siteleri farklı zaten sunucuda üyklenme olduğunda arada siteler yavaşlıyor benim tüm sitelerim oraya bağlı

Arkadaşlar uzmanbilisim.com.tr de vds paketleri var.Hızları hakkında baktım 1gbit hat var diyo biz 300 mbit garanti ediyoruz demişler sitelerinde.Siteye girdiğimde çok yavaştı.Ben vds yi satın aldığımda iki saat sisteme giremedikten sonra bir işe yarayacağını düşünmüyorum.Buradaki paketi kullanan varsa bilgilendirme yapabilir mi?

Up-down için aldığın vps,vds lerde site barındırmazlar.Çünkü anlık olarak updown yapanlar çok yüksek bandwith harcayacağı için siteler çok zor açılır.Ben hosting olarak uzmanbilişim le çalışıyorum destek açısından ben memnunum.kendi sitelerinin yavaş açılması ise ara ara saldırı alıyorlar o yüzden olabilir diye tahmin ediyorum. Vps-vds konusunda sormak istediğin bi şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için.Bu konuda başınızı ağrıtacağımdan hiç şüpheniz olmasın :D
Up-down için aldığın vps,vds lerde site barındırmazlar.Çünkü anlık olarak updown yapanlar çok yüksek bandwith harcayacağı için siteler çok zor açılır.Ben hosting olarak uzmanbilişim le çalışıyorum destek açısından ben memnunum.kendi sitelerinin yavaş açılması ise ara ara saldırı alıyorlar o yüzden olabilir diye tahmin ediyorum. Vps-vds konusunda sormak istediğin bi şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

sitelerinin yavaş olmasıyla sizin vdsnize baglanmanız arasında bir bag yokki sonucta uzak masaüstüyle gireceksiniz. aynı sunucuda tutmuyorlardır herhalde.

yılmazserver kullanıyorum ben gayet memnunum

yılmaz'ı tavsiye etmem geçen ay kullandım 3 günde bir makine kapanıyordu 1 ayda toplasan 20 gün kullanabildim nerdeyse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri