uzmanların görüşlerini merak ediyorum

ikiciftlaf

Kayıtlı Üye
selamlar,
youtube ile son zamanlarda iyice ilgilenmeye başladım. geçenlerde özgün bir türkçe video yaptım 27 gün sonunda bugun analyticte gördüğüm x.xx (kazanc yasakmis sildim :) ) dolar olmuş izlenme 801 ve 10 abone kazandırdı. (quizdeyim)

Sizce nasıl başlangıç için iyi mi? ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Kardes ilk kazancim 0.21$'dı. O para bana nasıl söyleyeyim 2 trilyonmuş gibi geliyordu günde 5 kez analytics kontrol ediyordum acaba günlük artıyormu diye :D

Ek olarak kazanç paylaşmak yasak.

pek uzman sayılmam fakat,özgün ve hele de Türkçe içerik çalışıyorsan ihtiyacın olan şeyler sabır ve zaman üstad...Türkçe içerik kazancı yerlerde,fakat bıkmadan usanmadan aynı emeği vermeye devam edersen er yada geç karşılığını alırsın...
Allah kolaylık ve bol kazançlar nasip eylesin...

Özgün çalışıyorsanız ilk başlarda gelire bakmayacaksınız hedefiniz abone ve kitle oluşturmak olsun. Onun için düzenli bir şekilde içerik oluşturup kanalınızı büyütmeye devam edin. İlk 6 7 ay düzenli bir gelir sahibi olmak özgün için çok zor.

Özgün çalışıyorsanız ilk başlarda gelire bakmayacaksınız hedefiniz abone ve kitle oluşturmak olsun. Onun için düzenli bir şekilde içerik oluşturup kanalınızı büyütmeye devam edin. İlk 6 7 ay düzenli bir gelir sahibi olmak özgün için çok zor.

peki izlenme ve abone sayısı 27 gün için nasıl umut verici mi

[MENTION=8141]ikiciftlaf[/MENTION] bence çok iyi daha fazla içerik oluşturarak çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz..

Kaç senedir bu işin içindeyim özgün kanallarımda var çok şükür, spamda yapıyorum tabi. Az çok kazanıyorum ama uzman olarak görmüyorum kendimi..

Sana şunu söyliyim sadece, eğer İngilizce özgün kanal yapabiliyorsan Türkçe içeriğe fazla zaman harcama ve hemen İngilizceye geç kafadan..

Özgün kanal açıyorsan ilk başlarda paraya pula fazla takılma. 3-4 ay hatta 7-8 ay elle tutulur bir kazanç elde etmen çok zor. Hele hele Türkçe içerikle hepten zor..

Niyemi ingilizce? Aynı tarz özgün kanallardan 2 tane var birisi Türkçe diğer İngilizce. Türkçe 32 k aboneye yaklaştı. Aylık izlenim 1 milyona yakın ve kazancı partner kesintisinden sonra 100 dolar. :) İngilizce olan kanalın aylık izlenimi 150 bin abonesi 2500 getirisi 300-400 dolar..

Kaç senedir bu işin içindeyim özgün kanallarımda var çok şükür, spamda yapıyorum tabi. Az çok kazanıyorum ama uzman olarak görmüyorum kendimi..

Sana şunu söyliyim sadece, eğer İngilizce özgün kanal yapabiliyorsan Türkçe içeriğe fazla zaman harcama ve hemen İngilizceye geç kafadan..

Özgün kanal açıyorsan ilk başlarda paraya pula fazla takılma. 3-4 ay hatta 7-8 ay elle tutulur bir kazanç elde etmen çok zor. Hele hele Türkçe içerikle hepten zor..

Niyemi ingilizce? Aynı tarz özgün kanallardan 2 tane var birisi Türkçe diğer İngilizce. Türkçe 32 k aboneye yaklaştı. Aylık izlenim 1 milyona yakın ve kazancı partner kesintisinden sonra 100 dolar. :) İngilizce olan kanalın aylık izlenimi 150 bin abonesi 2500 getirisi 300-400 dolar..

Slayt tarzı şeyler mi yapıyorsunuz hocam ? Benim ingilizcem var da nasıl kullanacağım konusunda kararsızım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri