Uzun aradan sonra yine, yeniden.. :)

• Kullanıcı sende
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sende

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar arkadaslar,

Bilmiyorum hatirlayan kaldi mi lakin uzun zamandir forum ve youtube'dan uzak kalmak zorunda kaldim. Simdi ise yeniden isin basindayim.

Uzak kaldigim surecte baya degisim oldugunun farkindayim. 2-3 yil oncesi odeme konularinda 1000'e yakin cevap olurken simdi yaridan da fazla dusmus o konulardaki cevaplar, heyecanlar ve sevincler..

Gordugum kadariyla youtube artik cok zor. Bakalim insallah eski gunlerdeki gibi kazanclar nasip olur amma velakin okudugum ve gordugum kadariyla bu kadar kolay degil, hatta mumkun de degil.

3 yil sonra youtube'a tekrar basliyorum. O kadar cok sey degismis ki sifirdan baslayandan farkim yok saniyorum.

Aslinda ogrenmek istedigim sey su olacak, belli bir temel bilgiye sahibim, siz youtube icin kazancin halen var oldugunu soyleyebilir misiniz ? Bu hususta yol gosterici onerilerinizi ve goruslerinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Simdiden herkese cok tesekkur ederim ve bol kazanlar dilerim arkadaslar..

Eskiye nazaran çok fazla kanal kapanması vs yaşanıyor. bu biraz insanı işten soğutuyor aslında. Sabırlı olup yeni çözümler, fikirler araman gerek bol şans.

Eskiye nazaran çok fazla kanal kapanması vs yaşanıyor. bu biraz insanı işten soğutuyor aslında. Sabırlı olup yeni çözümler, fikirler araman gerek bol şans.

" VDS kirala, render yap, youtube'a gonder " donemi bitti yani. :)

Sen çok yanlış zamanda geldin buralara.
Forumu bir oku, neler değişti bir gör.
Kolay gelsin. . .

hazır sıfırdan başlıcaksın madem. Özgüne başla spamdan yana 2017 hiç iyi gelmedi çünkü.

Yeni geldi isen yapacak bence mantıklı iş reklamveren dostu özgün içerik oluşturmak Başarılar dilerim Hoşgeldin

Reklam sorunu duzelince eskisi kadar olmasa da tekrar yeşerir buralar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri