Uzun Süreden Sonra Gelen İlk Kazancım

cihan147

Kayıtlı Üye

Arkadaşlar yeni başladım kazanmaya eskidende bu işlerdeydim ama çok bilgim yoktu kanallarım kapanıyordu yeniden açıyordum kapanıyordu para kazanamadan gidiyordu
2 hafta önce hırs yaptım yeniden başlıyım dedim özgün bi kanal oluşturdum özgün derken bir dizi kanalı açtım sadece o dizi ile ilgili slaytlar hazırlıyordum telif eşleşen vb riski olmayan kanal bazı videolarım patladı kanalda tuttu 2 hafta 1.5 k abone felan oldu yavaş yavaş kazandırıyor videolarım kısa slaytlardan oluştugu için böyle devam etmeyi planlıyorum tek kanal çalışıyorum şuanlık

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler:)

izlenime göre çok düşük kazanıyorsun :(
Türkçe çalışma derim emeğine yazık.

Türkçe çalışıyorsun sanırım. Oranlar düşük ama izlenimlerin iyi. Hayırlı ve bol kazançlar dostum...

O izlenme ve tbm ile normalde yabancı olsa 200 den fazla kazanman lazım bu nedir böyle. Videolar kısa mı onunda etkisi olabilir

O izlenme ve tbm ile normalde yabancı olsa 200 den fazla kazanman lazım bu nedir böyle. Videolar kısa mı onunda etkisi olabilir

şuan 2 haftalık kazanç 120 tl felan türk ve kısa videolar olması çok etki ediyor

hep görüyonuz duyuonuz hala türkçe çalışmakta direniyorsunuz kardşeim ben 30k izlenime 100 tl aliyorum hergün yaaa türkçe sadece 1 ülke ingilizce ise bütün dünya neden hala 1 ülke ile kendini kısıtlıyorsun yap aynı şeyi game of thrones icin yap bak 10 katı daha fazla kazanıon mu kazanmıon mu denemesi bedava

o izlenime tıklama çok az. Ya video çok kısa yada +10dk ve video arası reklamlar aktif değil.

*videolar 10dk dan kısa ise uzatmaya bak
*videolar 10dk uzun sa eğer video ortası reklamları aktif et.

daha çok kazanırsın.

adsense ayarlarında kategorileri kapat ve google,facebook linklerini engelle...

hassas kategori kurtarmaz bu to yu

Yabancı çalışmak lazım türk içerikte para kazanmak çok zor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri