uzun sureli videolarımda reklam problemi

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Stan

Yasaklanmış
selam arkadaslar kısa süreli videolarımda reklamlar cıkarken , 15 dakka ustu videolarımın hepsine baktım hicbirinde reklam cıkmıyor bu sorunu bir ben mi yasiyorum acaba ?

Video ici yada video onu reklamlar isaretliyse sende reklam gorunmez fakat baskasi izlerken cikabilir.

demin baskasının videosunu izledim onda cıkmadı mesela aynı seyler ondada isaretli idi ?

Bendede var ayni sekilde isaretli videolar. Reklam bendede cikmiyor olarak gorunuyor fakat tek o video gunluk 4-6 dolar getiriyor. Reklam cikmasa getirisi olmaz heralde degil mi?

Bendede var ayni sekilde isaretli videolar. Reklam bendede cikmiyor olarak gorunuyor fakat tek o video gunluk 4-6 dolar getiriyor. Reklam cikmasa getirisi olmaz heralde degil mi?

10 dakka dan kısa videolarımda cıkmıyor , partnerde sıkıntı yok ama uzun süreli videolarımda cıkmıyor reklamlar.. beklemek mi lazım video yu attıktan sonra nasıl oluyor halen cozemedim

10 dakka dan kısa videolarımda cıkmıyor , partnerde sıkıntı yok ama uzun süreli videolarımda cıkmıyor reklamlar.. beklemek mi lazım video yu attıktan sonra nasıl oluyor halen cozemedim

Diyorum ya, sen zaten goremezsin o reklamlari. VDS'den falan bakman gerek. Nasil anlayacaginida soyliyim sana. Uzun izlenen bi videonun video ortasi basi sonu reklamlari ac. Bugun mu actin mesela. 1 hafta sonra analyticsden videoyu kontrol et, 21,22,23 unde ne kadar kazandirmis. Oradan anlayabilirsin reklamlarin cikip cikmadigini

10 dk üstü videolarda 1.5 gün sonra reklamlar cıkıyor. hepsinde değiş tabi. bazılarında hemende cıkabiliyor.

Diyorum ya, sen zaten goremezsin o reklamlari. VDS'den falan bakman gerek. Nasil anlayacaginida soyliyim sana. Uzun izlenen bi videonun video ortasi basi sonu reklamlari ac. Bugun mu actin mesela. 1 hafta sonra analyticsden videoyu kontrol et, 21,22,23 unde ne kadar kazandirmis. Oradan anlayabilirsin reklamlarin cikip cikmadigini

video bası ortası ve sonu aktif.. bir problem yok

Ben 1 - 2 saatlik videolarda para kazanma sekmesinde hepsini seçiyorum video ortasının sürelerine genelde 8-9 dk arayla giriyorum ( örn : 8:11,16:24,25:26 ) 2 gün sonra reklamlar çıkıyor. Tabi izlenme az olduğundan birşey kazanamıyoruz orası ayrı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri