Uzun video çalışanlar bakabilir mi

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar adsensedeki tbm oranım 0.10 da geziyor konuyu açmamın sebebi uzun video çalışanlarda da bu oran böyle mi ? Adsense için kullandıkları bir ayar varsa belirtirlerse sevinirim ben forumda konusu açılan birkaç ayar yapmıştım fakat tam istediğim verimi alamamıştım... Şu son 2 -3 gündür bende oran böyle hatta şu anda 0.8 lerde..

benimde 10 larda geziyor hocam 30 k görüntülenmeye 720 tık falan alıyorum düşük yine

Uzun videolarda cikan reklamlar video reklamlari oldugundan dolayi tbm oraninin dusuk olmasi normaldir. Bugunlerde dahada dusuk olmasinin sebebide odemenin yaklasmis olmasi olsa gerek.

Arkadaşlar merhabalar adsensedeki tbm oranım 0.10 da geziyor konuyu açmamın sebebi uzun video çalışanlarda da bu oran böyle mi ? Adsense için kullandıkları bir ayar varsa belirtirlerse sevinirim ben forumda konusu açılan birkaç ayar yapmıştım fakat tam istediğim verimi alamamıştım... Şu son 2 -3 gündür bende oran böyle hatta şu anda 0.8 lerde..

video ortası reklam var mı hocam?.. video ortası reklam tbm düsük olsa bile tıklanmayı ve kazancı 3 katına cıkarır

O zaman birçok kişide aynı durum söz konusu.. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Edi: Evet hepsi video ortası reklam..

10 dakika ile 2 saat arası videolar var kanallarımda video ortası reklam acık tbm 16 17 kuruş arası gidip geliyor günlük olarak
zaten bir çok kategoride ortalama tbm miktaları 10 ile 15 kuruş arası değişiyor ama uzun video daha fazla reklam daha fazla tık olarak sana geri dönüş yapıyor 3 4 kuruş zararda gibi görünüyor tık başı ama 100 tık yerine 200 300 tık alıyorsun gibi düşünmek lazım :)

Hangi tür videolarda çalışma yapıyorsunuz?

video ortası reklamları kaçıncı dakikadan itibaren başlatırsak ve reklam aralarını kaç dakika arayla yerleştirirsek en yüksek faydayı sağlarız

Uzunluk kısalıkla tbm nin alakası yokki.
TO yu etkiler en fazla o da video içi reklamlardan vs.

aynı sorunu yaşayanlar varsa hangi dilde içerik paylaştıgını söylerse yardımcı olabilirim.

evet hocam uzun çalışan biri olarak tbm 0,10 0,14 lerde geziyor hep fakat videolu reklamları kapattığınızda tmb 60 ve 90 lar arasında geziyor ama tık azalıyor bilginize olsun.

Benmde 0.11 tbm oluyor genellikle bide arkadaslar sizce 30k goruntulenmeye 2200tık normalmi sizce ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün to da düşüş yaşayan varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri