Uzun Video Karegorisi

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Emr

Kayıtlı Üye
Tr özgün kanalım var 1m üstü izlenen videolarım var izlenim almada sıkıntı yok ihtiyacım olan tek şey +10 dk videolar hazırlamak kamera karşısına çıkmadan nasıl bir kategoriye yönelebilirim. 3-5 dk kalık videolar gerçekten kazandırmıyor çünki çok izleniyor ama aldığımız para hiç yardımlarınızı bekliyorum

3-5 dklık yaptığın özgün videoları 10dk üstü niye hazırlayamıosn onu anlamadım

Tr özgün kanalım var 1m üstü izlenen videolarım var izlenim almada sıkıntı yok ihtiyacım olan tek şey +10 dk videolar hazırlamak kamera karşısına çıkmadan nasıl bir kategoriye yönelebilirim. 3-5 dk kalık videolar gerçekten kazandırmıyor çünki çok izleniyor ama aldığımız para hiç yardımlarınızı bekliyorum

3-5 dakikalık videolar kazandırır, neden kazanmadığını zaten sen kendin belirtmişsin yazında (TR ÖZGÜN KANALIM VAR) :) Skype'da sana yazdıklarımı tekrardan gözden geçir.

3-5 dklık yaptığın özgün videoları 10dk üstü niye hazırlayamıosn onu anlamadım

çok bayıyorda ondan

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

3-5 dakikalık videolar kazandırır, neden kazanmadığını zaten sen kendin belirtmişsin yazında (TR ÖZGÜN KANALIM VAR) :) Skype'da sana yazdıklarımı tekrardan gözden geçir.

o aklımda abi onu yapcam zaten ama tek korktuğum şey acaba yabancı kanallarda tmb nerelerde seyrediyor onu merak ediyorum birde mesela aynı adsense diğer yabancı kanalları bağlasam tbm yi düşürürmü

çok bayıyorda ondan

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

o aklımda abi onu yapcam zaten ama tek korktuğum şey acaba yabancı kanallarda tmb nerelerde seyrediyor onu merak ediyorum birde mesela aynı adsense diğer yabancı kanalları bağlasam tbm yi düşürürmü

Çalıştığın kategori ve aldığın izlenimleri biliyorum biliyorsun. Aynı içeriği ingilizce olarak yapmaya devam et. Takıldığın yerde bana sorabilirsin sorun yok. TBM güzel o kategoride, dediğim gibi 3-5 dakikalık videolarda da gelir güzel. Nasıl olsa izlenim alabiliyorsun, aynı şeyi yabancı dilde yap zaman kaybetme. Diğer yabancı kanalları bağla sorun yok ama az olsun öz olsun en fazla 2-3 kanal olsun benim düşüncem.

Çalıştığın kategori ve aldığın izlenimleri biliyorum biliyorsun. Aynı içeriği ingilizce olarak yapmaya devam et. Takıldığın yerde bana sorabilirsin sorun yok. TBM güzel o kategoride, dediğim gibi 3-5 dakikalık videolarda da gelir güzel. Nasıl olsa izlenim alabiliyorsun, aynı şeyi yabancı dilde yap zaman kaybetme. Diğer yabancı kanalları bağla sorun yok ama az olsun öz olsun en fazla 2-3 kanal olsun benim düşüncem.

öyle düşünüyorum abi zaten Tr-En-Es 3 tane kanal olcak adsenste denicem inşallah dikiş tuttururum

Kamera karşısına çıkamıyorsan sesini kullanabilirsin. Sesli slayt hazırlayabilirsin.

Haber yorumlamada yapabilirsin. Videoya sadece 2-3 resim eklersin arka planda bilgi verirsin. Güncel haberleri ilk sen atarsın şöyle olmuş böyle olmuş dersin. Hem Türkiye'dede örneği yok buyur örnek kanal : https://www.youtube.com/user/DAHBOO77/videos

Kamera karşısına çıkamıyorsan sesini kullanabilirsin. Sesli slayt hazırlayabilirsin.

Haber yorumlamada yapabilirsin. Videoya sadece 2-3 resim eklersin arka planda bilgi verirsin. Güncel haberleri ilk sen atarsın şöyle olmuş böyle olmuş dersin. Hem Türkiye'dede örneği yok buyur örnek kanal : https://www.youtube.com/user/DAHBOO77/videos

güzel fikir bunu sessiz bir şekilde yabancı yapabilirmiyim tutarmı

Sessiz bir şekilde tutcağını zannetmıyorum, tutsa bile sesli daha iyi tutar ve daha çok izlenir. Akıcı bir şekilde ingce konuşman lazım işte bu kategoride.

Türkçede ısrar etmeye gerek yok, ingilizce veya farklı dillerden kanal yapmak için ise tek kelime bilmesen bile trdekinden 10 kat iyi kazandırıyor.
2 tane türkçe içerikli kanala 2 sene emek verdim ikisi de şimdi aylık 100 dolar ancak getiriyor.
1 aydır yabancı içerik olarak yapmaya başladım, daha şimdiden aynı parayı kazanıyorlar :)
Cidden yabancı içerikte türkçeye göre 1e 10 kazanıyorsun.

Türkçede ısrar etmeye gerek yok, ingilizce veya farklı dillerden kanal yapmak için ise tek kelime bilmesen bile trdekinden 10 kat iyi kazandırıyor.
2 tane türkçe içerikli kanala 2 sene emek verdim ikisi de şimdi aylık 100 dolar ancak getiriyor.
1 aydır yabancı içerik olarak yapmaya başladım, daha şimdiden aynı parayı kazanıyorlar :)

hocam ben orta-üst seviyede ingilizce konuşma ve metin hazırlayabilirim bende yabancı özgün düşünüyorum ne önerirsiniz ?

aynen tr de zorlamamak gerekir diye düşünüyorum

hocam ben orta-üst seviyede ingilizce konuşma ve metin hazırlayabilirim bende yabancı özgün düşünüyorum ne önerirsiniz ?

Benim yaptığım video edit, tam manasıyla özgün birşey yapmadığım için size de şunu yapın diyemem. Yeteneklerinize göre bir kategoriyi araştırmanız başlamanız gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri