Uzun videoalarda Reklam sayısı

• Kullanıcı severall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

severall

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm hayırlı kazançlar arkadaşlar ;

Daha deminden beri araştırıyorum fakat cevap bulamadım şimdi 1-2 dakikalık bir videoayla 2 saatlik bir videonun reklam çıkma sayıları eşit mi yani ikisinde de bir kez mi çıkıyor bu sayıyı artırabiliyor muyuz çünkü buna benzer özellikler var ?

Şu Turkwebtv kanalında her videoda 3 reklam çıkıyor bu partnerlik yada kurumun sağladığı bir avantaj mıdır ? Oturupta bir saatlik bir video izleyemedim aklıma takıldı bir sorayım dedim bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar görüşlerini paylaşırsan memnun olurum tekrar hayırlı kazançlar, iyi forumlar

Şimdi uzun videolarda 7 dakikada bir reklam çıkartabiliyoruz.Ama hala ben de çözebilmiş değilim.Çünkü 50 dakkalık videolarda denemeye kalktım mesela otomatik olarak 7.saniyede kendisi çıkaracağı için ilk kısmı ellemedim 25:00 yazdım ortasında çıksın diye.Onda da çıkmadı.Ayrıca bu özellik kısa videolarda çıkmıyor.Velhasılı kelam bu özelliği kullanan bir arkadaş bilgi verirse seviriniriz.

seçenek olarak çoklu reklam var ama çalıştıramadım bende,üstelik normal 10. saniye de çıkması gereken reklamda kayboluyor bunu kullanınca,artık biz mi birşeyi eksik yapıyoruz yoksa onay mı gerektiryor bilmiyorum.

bi videoda gördüm 10 dakkalık videonun 1.dakkasına truviem reklam koymuş üstelik her izlenimde o reklam çıkıyo nasıl yapmış anlamadım.

Aynen bende o özelllikten bahsediyorum arkadaşlar malum uzun videolarda böyle bir özellik var ama biz bilmiyoruz bir yolu olmalı ve bilen birisi...

bu özelliklik 10 dakikadan sonraki videolarda çıkar. 10 dk lık videoada en az 7 dk aralıklı reklam atılabilir. ama tr den bağlanan arkadaşlarda bu özellik pek çalışmıyor olabilir.ben yurt dışında oldum için bende çalışıyor sorunsuz

Merhaba arkadaşlar.
1.jpg de nereden yapacağınıza bakabilirsiniz. Ben 6 tane reklam koydum
22.jpg de nasıl güründüğüne bakabilirsiniz.

6 reklam konulan video : watch?v=DynsiSLNgDA

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri