thedimebag
Yasaklanmış
arkadaslar uzun videolar telefonla dogrulama istiyo.artık benım tel lımıtı doldurdu.bunu aşmanın bır yolu varmı saygılar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
forumda var.3cx telefon doğrulaması konusu
Halledemezsen doğrulama kodunda yardımcı olurum..
K7.net var hocam forumda konusu var
Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.
Halledemezsen doğrulama kodunda yardımcı olurum..
alternatif olarak kanalı partnerde yapabilirsin.partnere geçince +15dk lik video yükleme özelligi açılıyor.
açmasını bilmiyorsun demek ki...k7.net gibi sitelerden tel almayın milleti yanlış yönlendirmeyin bu sitelerden alınan numaralar kanalın kapanmasına sebeb olabiliyor.Telefon alcaksanız ya para ile satın alıcaksınız gmail güvendiğiniz kişilerden yada arkadaşlarınızdan çevrenizden isteyeceksin yapcak başka birşey yok
k7.net gibi sitelerden tel almayın milleti yanlış yönlendirmeyin bu sitelerden alınan numaralar kanalın kapanmasına sebeb olabiliyor.Telefon alcaksanız ya para ile satın alıcaksınız gmail güvendiğiniz kişilerden yada arkadaşlarınızdan çevrenizden isteyeceksin yapcak başka birşey yok
açmasını bilmiyorsun demek ki...
bizim kanallar neden patlamıyor..
bir numarayla bir numara çalışın ,mecbur kalırsanız.sonuçta aynı numaradaki kanalları kökten temizliyor...(benimde senin tecrübene saygım varHocam benden büyüksün sana saygım var.Ben bu işte biraz daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum.Bence siz bilmiyorsunuz K7.net efsanesi vardı bir zamanlar çok kişinin kanalı patladı sizinde patlarsa şaşırmayın.Açmamakla bunun alakası yok sanal numaralar kanal patlıyabiliyor heleki k7.net gibi siteler olursa
bir numarayla bir numara çalışın ,mecbur kalırsanız.sonuçta aynı numaradaki kanalları kökten temizliyor...(benimde senin tecrübene saygım var)dışardan aldığımda da tek numara tek kanallı alım yapıyorum.
arkadaslar uzun videolar telefonla dogrulama istiyo.artık benım tel lımıtı doldurdu.bunu aşmanın bır yolu varmı saygılar
her şekilde bugün olmasa yarın yine isteyecek zaten...parayla aldığım ve 3cx kullanılmayan bir kanaldıHocam doğrulama istiyor demiyor muydunuz kanallar,
girince kapatılacağını biliyorum falan;
bunun sebebi 3cx k7 vs işte.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.