Uzun zamandır Monster Bilgisayar Kullanan var mı ?

Mac oyun bilgisayarı değildir arkadaşlar.Bir bilgisayar sırf tasarım için alınmaz.Arkadaş oyun oynayacakmış, bunun için en uygun markalar msi ve monster'dir.

Hocam oyun amaçlı alıyormuşsunuz monster pcler gerçekten donanım olarak üstün bilgisayarlar. Ve akranlarına göre diğer markalarda aynı donanımlar 5bin tlden başlıyor. Ben almanızı tavsiye ederim.
Lakin bazı sıkıntılar var aslında sıkıntı değil. :) Biligisayar tam 4kg ağırlığında :) Eğer bilgidayarı sabit bir yerde kullanacaksanız sıkıntı olmaz alın tepe tepe kullanın :D Oldukça kaba bir bilgisayar. Sanki ilk bilgisayarlardanmış gibi görünüyor :) Bunlar önemli değil diyorsanı alın.
Kullanıcı yorumlarına göz attım, mağzeme kalitesi yani boş dış kasa biraz kalitesi diyorlar. Bence bu o kadarda önemli değil.

Birde bu tarz pclerde hızdan zevk almak istiyorsanız buna renderde dahil :D
Mutlaka ama mutlaka en az 120 gb yeni chipsetli SSD olmalı içinde. Ben size şu ssdyi öneririm:
en ucuz Kingston HyperX 3K 120GB SH103S3/120G SSD / Solid State Disk fiyat akakce.com'da

İnanın en kötü işlemcili bilgisayarları bu ssdler uçuruyor :D

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Adam bi bilgisayar alacak alacağına Pişman Ettik :)
Estağfurullah. Ben tartışmayı severim. Başka alternatifler görmek mutlu ediyor beni ama monstere alternatif maalesef pek yok :) Keşke Abd'de falan yaşasam o zaman alienware alırdım )

Hocam oyun amaçlı alıyormuşsunuz monster pcler gerçekten donanım olarak üstün bilgisayarlar. Ve akranlarına göre diğer markalarda aynı donanımlar 5bin tlden başlıyor. Ben almanızı tavsiye ederim.
Lakin bazı sıkıntılar var aslında sıkıntı değil. :) Biligisayar tam 4kg ağırlığında :) Eğer bilgidayarı sabit bir yerde kullanacaksanız sıkıntı olmaz alın tepe tepe kullanın :D
Kullanıcı yorumlarına göz attım, mağzeme kalitesi yani boş dış kasa biraz kalitesi diyorlar. Bence bu o kadarda önemli değil.

Birde bu tarz pclerde hızdan zevk almak istiyorsanız buna renderde dahil :D
Mutlaka ama mutlaka en az 120 gb yeni chipsetli SSD olmalı içinde. Ben size şu ssdyi öneririm:
en ucuz Kingston HyperX 3K 120GB SH103S3/120G SSD / Solid State Disk fiyat akakce.com'da

İnanın en kötü işlemcili bilgisayarları bu ssdler uçuruyor :D

Kolay gelsin.
Evet hemen hemen aynı avantaj ve dezavantajlardan bahsediyoruz. Ürünün 15 gün denemesi var alıp deneyeceğim. Hocam msi'ler de 4kg 860m üstü ekran kartları gerçekten hep 4 kg. Çünkü soğutma daha kolay oluyor. Oyun bilgisayarı sonuçta ince olunca ısınma çok daha fazla oluyor.
Evet ssd düşünüyorum lakin şuan çok masraf oldu :) Zamanla inşallah )
Bu bilgisayarlar aslında çıkalı fazla olmadı. 8xx serisi yeni geldi. Tulpar serisi de açıkçası çok güzel gözüküyor gerek resimlerden gerek videolardan inceledim. Soğutma sistemi çok met ediliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri