Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar apra kazanma aktif olmasına rağmen sürekli kazanım sıfır nedeni nedir acaba ??
Adsense ya da partner baglantın var mı kardeşim ? Bence yok? Sence ?
yok hocam direk youtube açtım 3 ay önce sadece video yüklemeye başladım
o zaman direk adsense hesabı aç..Forumdan araştır
kazandığın paralar boşa gitmiş hep.
Ama belki youtube ödül olarak verir bi ara.
anladım hocam izlenim ve organik olarak sıkıntım olmuyor ama neden böyle yaptı anlamadım![]()
kim ne yaptı?
adsense bağlamamışsın![]()
adsense bağlı tabiki![]()
adsense hesabındada hiç izlenme yada tıklanma görünmüyor mu?
ordada gözükmüyor herşey 0
izlenme bile gözükmüyorsa bir şeyleri yanlış yapmışsın o zaman.
84 kuruş var kardeş performan rapoarından-ürünler - içerik barındırıcıs de tüm günleri göster de gçrürsün kaznacını
Ben bu sorunu 3-5 kanalda yasıyorum Hepsinin ortak özellikleri daha once spamdan vs kapanan para kazanması kapanan kanalların gmaili ile açtığım kanallar
hocam sen şimdi 412 mesajla bgbg yi mi soruyosun?
Durum çok vahim![]()
Ben Şöyle Söylıyım Hocam Üye Oldugum Tarıhlerde birkaç ay ilgilendım sonra araya unıversıte girince tamamen elımı ayagımı çektım hiç birşey ogrenemedm o zamanlardada arastırdıgım sey ne tarz vıdeo cekmelıyımkı dıkkat çeksın gıbısındendı hıc adsenseyle ugrasmadım arastırmadım ne nedır ne degıldır dıye o yuzden smdı yavastan onuda kurcalamaya basladıgım ıcın yenı kategorı acmak yerıne alakalı konuların altında ufak ufak sorup ogrenmeye calısıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.