vadafone fiber kullanan varmı ?

hemato

Kayıtlı Üye
vadafone fiber kullanan varmı , kullanıyorsanız hangi paket den kullanıyorsunuz
down up hızınız nedir ne kadar para verıyorsunuz
speedtest den bir hız olcumu yapıp atarmısınız
ttnetle vadafone arasında kaldım da upload hızı hangısınde yuksekse onu alıcam

hocam oralara fazla takmamak lazım
şans işi bu benim ttnetle akn den başka problemim yok.

bende pc sayısı 2 tane şimdi 8 mb baglantı var bana 4 geliyor sıkıntı 16 mb olması lazım en kötü bu oturduğum yerdede fiber yokmuş sordum ttnete 1 ay sonra bakıcaz işte çaresine dsmart düşünüyorum ben ama 16 mb 59 tl temiz

Ben kullanıyorum süpernet 60 paketindeyim, modemde 51 mbit download, 4 mbit upload tanımlı.Pingleri güzel avrupa ortalama 40 ile 65 arasında.Türkiyede 20 geçmiyor ping.Gayetde memnunum.Kimseye aldırış etmeyin eğer en az 10 gün internetsiz kalmaya razıysanız başvuruda bulunun.Çağrı merkezi TEMPO çağrı merkezine verilmiş yani taşeron.Bu yüzden her işleme yetkileri yok.Ben her gün vodafone forumda yazıyordum,10. gün BTK şikayet ettim 2 saat geçmeden modemi getirip taktılar hattı tanımladılar.

Mobil olarak gönderildi.

Ben kullanıyorum süpernet 60 paketindeyim, modemde 51 mbit download, 4 mbit upload tanımlı.Pingleri güzel avrupa ortalama 40 ile 65 arasında.Türkiyede 20 geçmiyor ping.Gayetde memnunum.Kimseye aldırış etmeyin eğer en az 10 gün internetsiz kalmaya razıysanız başvuruda bulunun.Çağrı merkezi TEMPO çağrı merkezine verilmiş yani taşeron.Bu yüzden her işleme yetkileri yok.Ben her gün vodafone forumda yazıyordum,10. gün BTK şikayet ettim 2 saat geçmeden modemi getirip taktılar hattı tanımladılar.

Mobil olarak gönderildi.

hocam hem gayet memnunum dedin hemde 10 gun ınternetsız kalmaya dedın bu 10 gun olayı tek seferlık mı ?
ya arıza olursa bır 10 gun dahamı beklıycez ?
100 mbit lik paketde de upload 4 mü ?
akk geçince upload hızı düşüyor mu ?
ne kadar veriyorsun taahhütlümü?
en azından ttnetden iyimidir ?
fiber altyapın türk telekom değil mi ?

Son düzenleme:
bende turkcell superonline adsl kullanıyorum 50 tl 24 ay tahahhüt.ttnetten daha iyi olduğunu düşünüyorum.zaten ttnet internet+ fatura ile her ay 80-90 tl geçiriyordu.50 den 1 lira fazla gelmiyor benim paket.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri