Vadesiz hesap açabileceğim bankalar

Konuda arkadaşa yazmıştım cari hesap açınca başlarıda değişiyor ancak birikim hesabı açmış galiba arkadaş onda sadece son değişiyormuş.

hocam cari olunca kesinti olmuyor yazmışsınız ama yıllık işletim ücreti falanda yok dimi ? olmaz ama kuveytte sorayım dedim... ben kuveytte sordum bircok subesinde adamlar sadece son hanesi değişiyor dedi ... cari hesabı deniyecem hemen acılıp silinebiliyor dimi ? cepteteb alacaktım bende .

hocam cari olunca kesinti olmuyor yazmışsınız ama yıllık işletim ücreti falanda yok dimi ? olmaz ama kuveytte sorayım dedim... ben kuveytte sordum bircok subesinde adamlar sadece son hanesi değişiyor dedi ... cari hesabı deniyecem hemen acılıp silinebiliyor dimi ? cepteteb alacaktım bende .

Aynena açılıp siliniyor. Hayır kuveytturkun guzelliği herhangi bir ücret almıyor. Kaç yıldır hesabım var 1 kuruş para almadılar. Ne hesap işletim ücreti ne havale nede eft ye para verdim.

Aynena açılıp siliniyor. Hayır kuveytturkun guzelliği herhangi bir ücret almıyor. Kaç yıldır hesabım var 1 kuruş para almadılar. Ne hesap işletim ücreti ne havale nede eft ye para verdim.

kendileri sen sevdiğim bankadır tabi enparada :D eğer cari hesap denicem bugun ıbanlar farklı ise süper :D dahada severim :D

Kuveyt iyidir. Cari hesap bilmiyordum bende sadece sonu değişiyor diye hiç uğraşmamıştım. Teşekkürler bilgilendirme için. Bugüne kadar hiç masraf çıkarmadı bana hatta alışverişlerde kartı kullandığım için 12tl lik gram altın birikmiş :)

hocam şimdi cari açtım başındaki TR-- olan kısım değişti ve bide son numarası 01 değilde 02 oldu ... farklı iban vermedi yani ...

hocam şimdi cari açtım başındaki TR-- olan kısım değişti ve bide son numarası 01 değilde 02 oldu ... farklı iban vermedi yani ...

Orta kısımlarda zaten müşteri numaranız var onun değişme ihitmali yok başı ve sonu değişitiğinde komple değişmiş olarak düşünün. Diğer bankalarda sadece son rakam değişiyor. Google hesapları Tr den başlayarak tarasa o hesaplar bulabilir ancak kuveytin verdikleri ilk rakamlarda değiştiği için sanki hepsi farklı şubelerin hesaplarıymış gibi işlem görür.

Orta kısımlarda zaten müşteri numaranız var onun değişme ihitmali yok başı ve sonu değişitiğinde komple değişmiş olarak düşünün. Diğer bankalarda sadece son rakam değişiyor. Google hesapları Tr den başlayarak tarasa o hesaplar bulabilir ancak kuveytin verdikleri ilk rakamlarda değiştiği için sanki hepsi farklı şubelerin hesaplarıymış gibi işlem görür.

anladım hocam .. peki siz bu şekilde yaparak en az 3 adsenseden ödeme aldınızmı yada 3 hesapta aktif iken 3 farklı adsenseye şuanda bağlımı ...

10 dan fazla adsense var hepsi bu hesaplara bağlı durumda aylardır ödeme alıyorum.

hocam enpara birikim hesabı açtım para yattıktan sonra hasabı kapatıptamı çekebiliyosunuz içindeki pararayı kapatmadanmı çekiyosunuz

enpara kullanmıyorum kuveytturk kullanıyorum normal vadesiz hesaplar hepsi kapatma geregi bulunmuyor. Butun hesaplara para gelince virman yoluyla parayı ana hesaba topluyorum.

Form açılınca direk direk gittim enpara mevduat hesabı açıp ekledim. Faiz hesabı gibi bişey. Konuda bahsedilen kuveyttürkmüş. Bakalım test ödemesi gelecekmi. Keşke konuyu önce tekrar okusaymışım. :D

Form açılınca direk direk gittim enpara mevduat hesabı açıp ekledim. Faiz hesabı gibi bişey. Konuda bahsedilen kuveyttürkmüş. Bakalım test ödemesi gelecekmi. Keşke konuyu önce tekrar okusaymışım. :D

vadeli hesap diyorsanız gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri