Vakıf Üniversiteleri hakkında bilgisi olan..

Bildiğim bişey varsa, %50-%30-%10 vs... bursveriyoruz diyen bazı üniversiteler seni bilerek dersten bırakıyor ve burstan mahrum kalıyorsun. Burslara güvenip okul seçme bence.

Asil önemli olan ösym den gelen burs orani. Ben ozel de okuyorum hic bi hocanin ne ogrencinin özel bursuyla ilgilendigini gördüm ne de bursu iptal olsun diye bıraktığını. Senin dediğin tamamen şehir efsanesi ;)

Asil önemli olan ösym den gelen burs orani. Ben ozel de okuyorum hic bi hocanin ne ogrencinin özel bursuyla ilgilendigini gördüm ne de bursu iptal olsun diye bıraktığını. Senin dediğin tamamen şehir efsanesi ;)
Siz kesin üniversiteye gelmeden diploma alan öğrencide görmemişsinizdir :)

Her üniversite yapıyor demedim zaten hocam. Sizin okulda olmayabilir ama birebir tanıdığım olsun olmasın çevremdeki insanlardan duyduğum bir gerçek malesef.

Adam %100 burslu geliyor hocanın biriyle tartıştığı için bursu iptal oluyor. Siz ister inanın ister inanmayın ama bunlar olan şeyler malesef.

Arkadaşlar bu sene teknik lise bilgisayar bölümünden mezun oldum.Ama bilgisayar bölümü istemediğim için sınava girmedim.Bölüm olarak makine mühendisliği istiyorum.Seneye son olarak ygs lys yapılacak ve bende o sınavlara girip vakıf üniversitelerinden birine gitmek istiyorum.210 235 arası puanları var bu alttaki üniversitelerin.mf4 ham olarak 200 puan yapsam ham olarak okuldanda 30 35 puan gelince bu üniversitelerden birine gidebileceğimi düşünüyorum. %25 %50 arası bir burs alabiliyorum sanırım 220 230 puanla.Sizce bu alttaki üniversitelerinden hangileri iyidir veya hangilerini biliyorsanız hakkında yorum yapabilirmisiniz?

Gediz Üniversitesi , Doğuş Üniversitesi , Işık Üniversitesi , Başkent Üniversitesi , Okan Üniversitesi , Yeditepe üniversitesi gibi vakıf üniversiteler.

Git bilgisayar oku hocam ne kasıyorsun bilgisayar mühendisliği arkadaşlar masrafları yazmış baya uçuk fiyatlar dükkan işletmek için bence gerekmez bilgisayar mühendisi olun oturdugunuz yerden kazanın

Git bilgisayar oku hocam ne kasıyorsun bilgisayar mühendisliği arkadaşlar masrafları yazmış baya uçuk fiyatlar dükkan işletmek için bence gerekmez bilgisayar mühendisi olun oturdugunuz yerden kazanın

Yok hocam. Ben bıktım bilgisayardan.Makine istiyorum. Dükkanımıza makine mühendisi lazım hem ihaleler için.

Yorumları pek okuyamadım amma Arel'i 4 yıllık için isterseniz şayet İstanbul dışında okumak zorunda kalırsınız. Tepekent kampüsü şehrin çok dışında. Taksim'e sanırım 3 saat en azından :D

Ben tam burslu Aydın'da okuyorum.4. sınıf. Her okulun birçok sıkıntısı vardır öğrenci gözüyle. Bu da ek bilgi olsun hani keşke şu yerine şu yazsaydım derseniz ileride:)

Aynen Arelde öyle bi sıkıntı var baya uzak :D Aydın Hakkında Biraz bilgi verirsen sevinirm :D
mesela ortam nasıl arkadaşlık lar falan yada zengın bı dıslanma ortamı varmı ?

Aynen Arelde öyle bi sıkıntı var baya uzak :D Aydın Hakkında Biraz bilgi verirsen sevinirm :D
mesela ortam nasıl arkadaşlık lar falan yada zengın bı dıslanma ortamı varmı ?
Kesinlikle öyle bir şey yok. İlk günlerde hatta sürekli derdi arkadaşlar vaaay demek 1. girdin bölüme, keşke ben de tam burslu olsam... gibi söylemler. Ya zaten öyleleri hiç çıkmadı karşıma ama alnımda da yazmıyor fakir diye :D Sen de okulun panolarına ilan vermeyeceğin için neden bu kadar sorun ediyorsunuz anlamış değilim:)

Hakkında hayırlısı olsun. Okul fena değil ben Radyo tv sinema öğrencisi olduğum için bayağı bi ekipman eksikliği yaşadık. Dahası yüzde 50 burslu, burssuz olduğunda falan parayı ödemediğin sürece, okulun e -okul'u diyebileceğim sisteminden pek yararlanamıyorsun. Yani paranı ödersen devamsızlığını görebilirsin öğrenci belgeni alabilirsin, sistemde çıkmaz yoksa. Parayı veren düdüğü çalar mantığındalar. Bir de okula kaydolursan başka bir numara ver ki dandik dandik mesajlar geliyo. Yok efendim Sayın Aydın şu saatte şu tv de canlı yayına çıkacak vs :D

Yada şöyle söyleyeyim, Arelde okuyan keşke aydında okusam beykentte okuyan keşke arelde kültürde okusam bilgide okuyan arelde kültürde okusam İstanbul Üniversitesinde okuyan aydında okusam..... DİYOR.

Ben nereye gidersem gideyim yurtta kalacağım zaten Giresun'da ikametgah ediyorum.

Öyle değil hocam, Arelin kampüs şehrin çok dışında, İstanbulun tadını alabilmen için ötelere gitme, kampüs tekirdağa yakın resmen:)

Ben de Kastamonuluyum ve ilk sene KYK, ikinci sınıfın ilk dönemi bi cemaat yurdunda ikinci dönemi bir başka cemaat yurdunda, ve 3. sınıfta da şu an üsküdarda evden yazıyorum :) Eve çıkmak zor değil inanın. KYK gibi yurtlarda pis ve kurallara bağlı bir ortamda kalmak mantıklı değil, ben ki ortaokul (3 yıl) lise(4 yıl) devlet yurdunda kalmış biri olarak bunaldım. Abi siz aklınıza takılan her soruyu sorun ben cevaplarım. İşten arta kalan zamanlarda, yarın 11 30 iş başı. Hadi görüşürüz

Öyle değil hocam, Arelin kampüs şehrin çok dışında, İstanbulun tadını alabilmen için ötelere gitme, kampüs tekirdağa yakın resmen:)

Ben de Kastamonuluyum ve ilk sene KYK, ikinci sınıfın ilk dönemi bi cemaat yurdunda ikinci dönemi bir başka cemaat yurdunda, ve 3. sınıfta da şu an üsküdarda evden yazıyorum :) Eve çıkmak zor değil inanın. KYK gibi yurtlarda pis ve kurallara bağlı bir ortamda kalmak mantıklı değil, ben ki ortaokul (3 yıl) lise(4 yıl) devlet yurdunda kalmış biri olarak bunaldım. Abi siz aklınıza takılan her soruyu sorun ben cevaplarım. İşten arta kalan zamanlarda, yarın 11 30 iş başı. Hadi görüşürüz

Aklımda var zaten hocam 1 dönem yurtta kalıp olayı anlayıp şehri öğrenip daha sonra kafa dengi birini bulup eve çıkmak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri