Vakıfbank Banka Kartı Hakkında Yardım

KacaK

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Bir banka kartına ihtiyacım var en yakın bankamatik olarak VakıfBank bulunmakta. Burdan bir bankamatik kartı çıkartmak istiyorum.
Hesabıma para yatırıp para çekeceğim.
Başkaları hesabıma para yatıracak onu çekeceğim.
Eğer mümkünse süpermarketlerden alışveriş yapacağım ( çok önemli değil nakit ilede yapabilirim sadece oluyorsa diye yazdım )

Bunlarda başka birşey yapmayacağım. Para yatmış mı yatmamışmı ne kadar param kalmış vs. bunlarıda internette takip edeceğim ve ona göre para çekecem.

Burayı buldum fakat tam bir bilgi alamadım. Bu benim aradığım kartmıdır?
Bankomat Kartlar

Başvurmak için hangi belgeler gerekli acaba. Bileniniz varsa eksiksiz bir şekilde yazarsanız sevinirim.
Ayrıca buna herhangi bir ücret ödüyormuyuz aylık-yıllık kart ücreti felan.
Öğrenciyim.

Öğrenciysen gidiyorsun vakıfbank şubesine öğrenci belgenle birlikte öğrenci hesabı açtıracağım dıyorsun, herhangibir ücret kesmiyorlar öğrenci kartından ve söylediğin işlemlerin hepsini yapabiliyorsun.

Öğrenciysen gidiyorsun vakıfbank şubesine öğrenci belgenle birlikte öğrenci hesabı açtıracağım dıyorsun, herhangibir ücret kesmiyorlar öğrenci kartından ve söylediğin işlemlerin hepsini yapabiliyorsun.

Teşekkür ederim hocam. Herhangi bir başka belge isteniyormu? İkametgah, aile gelir belgesi vs..

orada verdikleri formu doldurmak haricinde bişey yapmaman gerek diye hatırlıyorum.kardeşimin vakıfbanka ait bankamatik kartı var,geçen yıl markette alışveriş için filan çok kullandık.netten takip etmek için büyük ihtimalle kartı açtırırken bildirmen gerekiyor,en azından ben iş bankası için açtırmak için böyle yapmıştım.internet bankacılıgınızı kullanmak istiyorum dedim,açtılar.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Başka ekstra bir belge gerek olmuyacaksa, öğrenci belgem ve tc kimliğim ile başvurmaya gideceğim.

Yeterlidir. İnternet içinde formu doldururken belirt

Hocam Vakıfbank'a gittim. Aylık 8Lira kart ücreti alınıyor dendi. Öğrenciyim dedim başka bişey yok mu ucuz öğrenciye felan dedim. Yok dediler aylık 8lira ücret alınır dendi ayrıca hesabına para yatırmak içinde belirli bir ücret alınır dendi. Ne düşünüyorsunuz. Açtırmadım 8lira çok aylık.. Neden böyle dendi ki? Babamda bankamatik kartı var vakıfbank'ın aylık para ödemiyor, senelikte ödemiyor

Hocam Vakıfbank'a gittim. Aylık 8Lira kart ücreti alınıyor dendi. Öğrenciyim dedim başka bişey yok mu ucuz öğrenciye felan dedim. Yok dediler aylık 8lira ücret alınır dendi ayrıca hesabına para yatırmak içinde belirli bir ücret alınır dendi. Ne düşünüyorsunuz. Açtırmadım 8lira çok aylık.. Neden böyle dendi ki? Babamda bankamatik kartı var vakıfbank'ın aylık para ödemiyor, senelikte ödemiyor

Aylık 8 liramı :) Şaşırmış bunlar ! müşteri hizmetlerini arayıp sor birde. Burs için açtıracağım dersin

Aylık 8 liramı :) Şaşırmış bunlar ! müşteri hizmetlerini arayıp sor birde. Burs için açtıracağım dersin

Hocam başka yere gittim 5.5TL verdim açtırdım. Şaşırmış bunlar gerçekten.. Nasıl oluyorda Başka Vakıfbank böyle derken, diğeri farklı birşey diyor garip..

Hocam başka yere gittim 5.5TL verdim açtırdım. Şaşırmış bunlar gerçekten.. Nasıl oluyorda Başka Vakıfbank böyle derken, diğeri farklı birşey diyor garip..

hacım geçen sene burs için açtırdım ben vakıfbank banka kartı, öğrenci işlerinden aldığın öğrenci belgesini götürüyorsun bir de kimlik, herşey halloluyordu. Hiçbbirşekilde para falanda kesilmiyor. Ben hatta üstüne basa basa sordum varmı aylık yıllık aidat falan, hayır hiçbirşekilde yok dedi. Zaten banka kartı, aidatıda öğrencilerden almıyoruz dedi. Bi sıkıntı da yaşamadım ama 8 lira istemesi çok acayip.

hacım geçen sene burs için açtırdım ben vakıfbank banka kartı, öğrenci işlerinden aldığın öğrenci belgesini götürüyorsun bir de kimlik, herşey halloluyordu. Hiçbbirşekilde para falanda kesilmiyor. Ben hatta üstüne basa basa sordum varmı aylık yıllık aidat falan, hayır hiçbirşekilde yok dedi. Zaten banka kartı, aidatıda öğrencilerden almıyoruz dedi. Bi sıkıntı da yaşamadım ama 8 lira istemesi çok acayip.

Valla bilemicem hocam başka şubesine gittim hallettiler 5.5TL kart ücreti verdim o kadar. Başka bir ücret yok. 10gün sonra kart gelicek hemde Fenerbahçe :)

Stajer maaşının yatması için zorunlu olarak açtırdık b urdan hesap öğrenciysen babanla gidip 1 form dolduruyosun anında başvurunu onaylayıp teslip ediyorlar 1.5 ay oldu alalı herhangi bir kesinti felan olmadı

Stajer maaşının yatması için zorunlu olarak açtırdık b urdan hesap öğrenciysen babanla gidip 1 form dolduruyosun anında başvurunu onaylayıp teslip ediyorlar 1.5 ay oldu alalı herhangi bir kesinti felan olmadı

Hocam söylediğim gibi başka bir VakıfBank şubesine gittim, tamam formu doldur dediler 30imza felan attım yaklaşık. Bilgileri doldurdum, öğrenci belgesi felan gerek olmadı. 5.5TL kart ücreti alıyoruz dedi başka herhangi bir ücret ödemiyeceksin dendi. 100TL hesaba yatırdım ordan 5.5TL yi kesti. Hesap şuan aktif kart elime 10Gün Sonra ulaşacak. Üstelik Takım tutuyormusun diye sordu bayan, evet Fenerbahçe dedim. Fenerbahçe Vakıfbank Kartı verecekler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri