Merhaba arkadaşlar.
Bir banka kartına ihtiyacım var en yakın bankamatik olarak VakıfBank bulunmakta. Burdan bir bankamatik kartı çıkartmak istiyorum.
Hesabıma para yatırıp para çekeceğim.
Başkaları hesabıma para yatıracak onu çekeceğim.
Eğer mümkünse süpermarketlerden alışveriş yapacağım ( çok önemli değil nakit ilede yapabilirim sadece oluyorsa diye yazdım )
Bunlarda başka birşey yapmayacağım. Para yatmış mı yatmamışmı ne kadar param kalmış vs. bunlarıda internette takip edeceğim ve ona göre para çekecem.
Burayı buldum fakat tam bir bilgi alamadım. Bu benim aradığım kartmıdır?
Bankomat Kartlar
Başvurmak için hangi belgeler gerekli acaba. Bileniniz varsa eksiksiz bir şekilde yazarsanız sevinirim.
Ayrıca buna herhangi bir ücret ödüyormuyuz aylık-yıllık kart ücreti felan.
Öğrenciyim.
Bir banka kartına ihtiyacım var en yakın bankamatik olarak VakıfBank bulunmakta. Burdan bir bankamatik kartı çıkartmak istiyorum.
Hesabıma para yatırıp para çekeceğim.
Başkaları hesabıma para yatıracak onu çekeceğim.
Eğer mümkünse süpermarketlerden alışveriş yapacağım ( çok önemli değil nakit ilede yapabilirim sadece oluyorsa diye yazdım )
Bunlarda başka birşey yapmayacağım. Para yatmış mı yatmamışmı ne kadar param kalmış vs. bunlarıda internette takip edeceğim ve ona göre para çekecem.
Burayı buldum fakat tam bir bilgi alamadım. Bu benim aradığım kartmıdır?
Bankomat Kartlar
Başvurmak için hangi belgeler gerekli acaba. Bileniniz varsa eksiksiz bir şekilde yazarsanız sevinirim.
Ayrıca buna herhangi bir ücret ödüyormuyuz aylık-yıllık kart ücreti felan.
Öğrenciyim.