VampirSehri | Para kazanmanın en kolay yolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saatinizin tamamını ayırmanız gerekmiyor sisteme. Sadece deponuz dolduğunda (Başlangıç için 6 Saat) ktnizi satmanız gerekiyor. bu işlemde 1 dknızı alıcaktır.

Reflerin depo durumunu,üretim bilgileri bide ödeme kanıtını rica edebilirmiyim??
Görmediniz galiba tekrar bi güncelleyeyim istedim

bir japon atasözü der ki çalışıyorsa kurcalama:) aha bozdunuz

site şuan çok iyi saldırı hakkı 5 ti 4e düşmüş 4te sabitmi kalıcak acaba ?

Saat 12 de sıfırlancak derken gerçekten sıfırlamaktan bahsetmediniz sanırım saldırı hakkı için :D 12 den önceyde 0 dı hala 0 yeni hak gelmedi :O

Merhaba, v0.2 versiyonumuz ile değişiklik listesi aşağıdaki gibidir;

- Mobil görünümde 992px altı görüntü bozukluğu giderildi.
- Mobil menü ile masaüstü beni artık senkronize çalışıyor
- Yükleme ekranında bulunan resim logomuz ile değiştirildi.
- Gerçek zamanlı sunucu implemente edildi.
(Not: Şuan için çalışmıyor. Kurulumları tamamlandıktan sonra aktif edilecek)
- Sağ yukarı (masaüstü için) gerçek zamanlı sunucu göstergesi eklendi.
- Favicon resmi eklendi.
- Saldırı & Bonus sistemi implemente edildi.
Günlük link servisleri ile bonus saldırı hakkı kazanarak fazladan KT elde edebilirsiniz.
- Yukarı bölüme (masaüstü pcler için) oyunda kaç çevrimiçi olduğunu gösteren bir gösterge eklendi.
- Bazı telefonlarda menü elemanları aşağıda kalıyordu. Artık sayfa aşağı doğru kaydırılabilecek.
- Sitemize Adsense Reklamları Eklenmiştir.

---------- Spam Engelliyici 00:17 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

Saat 12 de sıfırlancak derken gerçekten sıfırlamaktan bahsetmediniz sanırım saldırı hakkı için :D 12 den önceyde 0 dı hala 0 yeni hak gelmedi :O

Saldırı hakkı kazanmak için bonus linklerini kullanmanız gerekiyor :)

1700 lira atsak her ay 830 birazını sisteme versek tekrar 1-2 ay içinde aylık 1000-1300 arası sabit gelir oluyor ama insan yinede çekiniyor dayanır mı diye :)

çiftlik oyunları 1-2 yıldır faaliyette olan siteler zamanında patlar diyip girmemiştim bilemiyorum neler olur :D 300-500 lirayla girilecek sistem değil giriyorsanız sağlam girmeniz lazım bende aradayım :)

hocam öncelikle hayırlı olsun.
Şimdi ütopyaya baya yüklü yatırım yaptık niye ütopyaya yatırmayalımda sizin sisteme yatıralım eger ikna edebilriseniz sizede yüklü bir yatırım yaparım.

hocam öncelikle hayırlı olsun.
Şimdi ütopyaya baya yüklü yatırım yaptık niye ütopyaya yatırmayalımda sizin sisteme yatıralım eger ikna edebilriseniz sizede yüklü bir yatırım yaparım.

ütopyada depo sıkıntısı yok ama vampir ütopyaya göre daha çok kazandırıyor ancak depo sınırı var:o

Sonu PTC olacak diye yatırıma giremedim bir türlü. Kazanç oranları BKT'ye göre yine iyi sayılır :) .

sıkıntılar başladı
kan torbası satışında doğrulamalar doğru olduğu halde işlem başarısız diyor saldırı için çalıştığınız reklam firmalarındada sorun var

sorunlara bir bakın

sıkıntılar başladı
kan torbası satışında doğrulamalar doğru olduğu halde işlem başarısız diyor saldırı için çalıştığınız reklam firmalarındada sorun var

sorunlara bir bakın

yeni doğrulama sistemine geçti bayada iyi kullanışlı oldu
dün saldırıda sıkıntı vardı bugün düzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri