arkadaşlar bugün gidip vodafone'den 6gblık vın paketi aldım. 30dk internette dolandım 70mb internet gitti
Kotalı olmak çok zor...
Kotalı olmak çok zor...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bugün gidip vodafone'den 6gblık vın paketi aldım. 30dk internette dolandım 70mb internet gitti![]()
Kotalı olmak çok zor...
6 Gb kotanın aylık ödemesi ne kadar ?
kurdum fakat her reklamın üstüne gelip engelle yapmam mı gerekiyor? otomatik olarak reklam engelliyor mu bu eklenti?
---------- Mesaj saat 23:02:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:02:07 civarında gönderildi. ----------
Hat ile birlikte aylık 45tl. Taahhüt yok.
6 gb için o kadar para verilir mi hocam taahhütte yokmuş bırakın bence..
Bende kotalıydım operatörlerin bi açığını buldum şuan ücretsiz giriyorum kafam rahat![]()
Hocam pttcell'in kampanyasiyla 14 tlye sinirsiz int alin. Hotspotla paylasin. Adblock ile tahammul edilebilir derecede internete girersiniz. Video falan izleyecegim derseniz bilmem
Xperia Arc S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bende kotalıydım operatörlerin bi açığını buldum şuan ücretsiz giriyorum kafam rahat![]()
Vps alın hocam![]()
zaaten vps var ...vınn vodem baglantı hızlı oldugu icin sürekli mb cekio. bide 3-4 browser acık oluyor 10-20 pencere her browserda.....
tek pencere ile de internetde çalışmakda zevk vermio![]()
vdsye bağlı olduğun süre boyunca mb gidiyor mu?
hocam söyle de bizim de kafamız rahat olsun
---------- Mesaj saat 23:22:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:21:52 civarında gönderildi. ----------
hotspotla paylaşınca ne oluyor? Bilmediğimden soruyorum![]()
acık olsa bile illegal işlerle aram olmaz. daha sonra kabarık bi fatura gelmesin. . .
Hocam her yerde paylasmam bunu dertsiz basimiza dert almayalim
Zaten paylasmam kardes faturalik bi durum yok zaten acik bi hat aliyorum 10 liraya kontorsuz isimi goruyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.