Var Mı Şöyle Çooook Güçlü PC'si Olan

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar nasılsınız..

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır hata varsa yönetim kusura bakmasın nereye yazıcam kesitiremedim..

Bazılarınızın bildiği üzere ben 4K UHD çalışıyorum ( 3840 x 2160 px ) son projem için bir giriş ayarladım uzaydan dünyadaki bir yere zoom yapan bir after effets projesi.. Fakat grafik konusunda yine abarttım sanırım bilgisayarımın gücü render etmeye yetmiyor :) Ancak bozmakta istemiyorum çok güzel oldu :)

Var mı şöyle deli bir PC'si olan benim için şu dosyayı render edebilecek ? Yani i7 8GB ram felan bende de var ben böyle cidden deli bir bilgisayarı olan var mı diye soruyorum :)

render farm firmaları var hocam onları bir araştırın

Vay be biz üj bej ünlemden geçirip yolumuzu bulmaya çalışıyoruz millet ne atraksiyonlar peşinde :D

Render konusunda sana yardımcı olmak isterim

25 makinalı Studyomuzda Prof render çalışıyoruz makinalarda en düşük 128 gb ram var hepsi HP tarafında özel olarak yapılmış makinalardır.

Bu konularda HP ile iletişime geç kurumsal ve bireysel destek veriyorlar
Makinalar ortalama Harici render slot ile birlikte yaklaşık 4500 -7500 dolar arası mal oluyor

4 k ultra dosya boyunu ne acaba normalde 16 saniye 4 gb ila 10 gb oluyordu

var var merak etme :)

Vay be biz üj bej ünlemden geçirip yolumuzu bulmaya çalışıyoruz millet ne atraksiyonlar peşinde :D

ee herkes hayallerinin peşinde dostum ne yaparsın..

4 k ultra dosya boyunu ne acaba normalde 16 saniye 4 gb ila 10 gb oluyordu

Boyut meselesi'ni etkileyen bitrate değeridir dostum.. Bitrate'in ne kadar yüksek ise video'da o kadar kaliteli görünür ve doğru orantılı olarak büyük boyutlu olur.. Ancak 16 saniye için 4-5 gb gibi değerler çok büyük tabi 200-300 bitrate çalışmıyorsan ki 8-9 bitrate DVD kalitesidir

Render konusunda sana yardımcı olmak isterim

25 makinalı Studyomuzda Prof render çalışıyoruz makinalarda en düşük 128 gb ram var hepsi HP tarafında özel olarak yapılmış makinalardır.

Bu konularda HP ile iletişime geç kurumsal ve bireysel destek veriyorlar
Makinalar ortalama Harici render slot ile birlikte yaklaşık 4500 -7500 dolar arası mal oluyor

Öyle bir masrafın altına girme şansım yok şuan şu 10 saniyeyi hayrına bir render edecek buluyum ilerde inşallah... Tşk ederim pm attım size..

Son düzenleme:
i7 4770k 8gb ram gtx 760 işini görürse pm

bi arkadaş öyle büyüklükde bi makine için 12 bin liraya yakın para harcadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri