VASP - Dalga Geçerek Taklit Etme / Mocking People

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
olmamış kalitesiz olmuş çoğu kişi cesaretten bahsetmiş neyin cesareti beyler ? Şunu yapacak 1 milyon adam tanıyorum cesaret dediğiniz çok başka bir olaydır.Bu videonu Ben beğenmedim bu tarzın dışına çıkarsa daha makul olur ama emeğin için like verdim reklamada tıkladım umarım iyi yerlere gelirsin

Teşekkür ederim yorumun için arkadaşlar saygısızca bir şey yaptığımı düşünmüyorum hatta sandığımdan da iyi gitti insanlara şaka oldugunu acıklayınca :)

bence zamanınızın çogunu arge ye ayırmalısınız. 10 kişiye şaka yapıyosanız bunun en az 3 tanesi fake , yani daha önceden kurgulanmıs olmalı (tanıdık , eş dost veya halk arasından daha önce konusup anlastıgınız insanlar )

asıl rating o insanların üstünden alınmalı.

çocukken cem yılmaz ı sahnede izledigimde adam doğaclama anlatıyo sanıyordum, meğer adam evde skeçi yazmışta gelmiş haberimzi yokmuş .

yt ve tv işinde olan herkes bilir, tv programlarının ve yarışmaların %80 i kurgudur. Ama tv izleyenlerin çoğu spontane olduğunu sanıyor.

skeçi güzel tasarlayın, oyuncular da güzel oynarsa çok iyi yerlere gelirsiniz bundan eminim.

Elin vitalysi yapınca kahkahalara boğulursunuz, şu adamın yaptığı şakalara demediğiniz kalmamış. Bence siz kendinizden utanın. Çekemiyorum ben yapamıyorum diyemiyorsunuz da çamur atıyorsunuz. Devam et kardeşim şaka bu insanlara gidip selam verince şaka yapmış olmuyorsun tabikide sınırları zorlayacaksın.

Anlamadığım videodaki adamlar rahatsız olmamış burda gelip nutuk atanlar neden rahatsız oluyor? Beğenmediğini söylemek başka yapılan bir çalışmaya kırıcı olmak başkadır. Herkes haddini bilsin.

Son düzenleme:
bence zamanınızın çogunu arge ye ayırmalısınız. 10 kişiye şaka yapıyosanız bunun en az 3 tanesi fake , yani daha önceden kurgulanmıs olmalı (tanıdık , eş dost veya halk arasından daha önce konusup anlastıgınız insanlar )

asıl rating o insanların üstünden alınmalı.

çocukken cem yılmaz ı sahnede izledigimde adam doğaclama anlatıyo sanıyordum, meğer adam evde skeçi yazmışta gelmiş haberimzi yokmuş .

yt ve tv işinde olan herkes bilir, tv programlarının ve yarışmaların %80 i kurgudur. Ama tv izleyenlerin çoğu spontane olduğunu sanıyor.

skeçi güzel tasarlayın, oyuncular da güzel oynarsa çok iyi yerlere gelirsiniz bundan eminim.

Çok mantıklı konusmussunuz ve malesef dogru fakat sahtekarlıga giriyor bence :)

Bence çok kötü değil ama nedense izlerken hiç eğlenmedim yani bu tür videoları izlerken türk halkı utanır ve izlemek istemez bunun için başka tür eğlenceli videolara yönelebilirsiniz.

emegine saygı duyuyorum ama bence insanlarla dalga geçerek bundan kar sağlamaya çalışmak dogru bir yol degil. bu dalga geçme de degil direk aşağılama. ayrıca ters bir adama denk gelsin mazallah kotu seyler olabilir. hanım ablalarla dalga geçerken kocası sevgili gelse saka falan dinelemezler( ben dinlemem) emin ol burası turkiye abd degil. her ulkenin farklı sosyo-kulturel begenileri ve tepkileri var. abd'deki bakış açısı ile buradakini bir tutmamalısınız.

bizim insanımızın bu tarz videoları eğlenerek izleyeceğini de düşünmüyorum şahsen ben izlerken utandım.

diğer videoların gayet güzel, ama bence bu bizim kulturumuze uygun bir video olmamış.

Son düzenleme:
Çok mantıklı konusmussunuz ve malesef dogru fakat sahtekarlıga giriyor bence :)

sahtekarlık olarak değerlendiriyorsanız Sahtekarlığa talep var malesef. insanların istediği bu :S. Bu işi hobi olarak görüyosanız bilemem ama, bu işten ekmek yemek ya da bi yerlere gelmek istiyosanız yolu kurgudan geciyo. Biryerlere geldikten sonra sahtekarlığa gerek kalmaz.

Yt da büyük kanalların çoğunun ilk videoları abartı derece de kurguydu. Şuan pek ihtiyaç duymuyolar.

ahahaha :D
iyi güldük kardeşimle izlerken.
dahada iyi olacağınızı düşünüyorum. başarılar diliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri