VASP - Türkiye'de League Of Legends Replikleri Şakası

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

VASP

Kayıtlı Üye
Merhaba! VASP gene bomba gibi bir videoyla karşınızda! Bu videomuzda son yıllarda oldukça popüler hale gelen League Of Legends oyunundaki bazı şampiyonların repliklerini insanlara söyledik. Aldığımız tepkiler videomuzda!
Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!
https://www.youtube.com/watch?v=_g_YjllcChs

Keyifli Seyirler

hocam yine orta derece de begendim , ve cesaretine hayran kaldım ...

Ama senden bekledigim video bunlar degil. Heyecanla patlayacagın günü bekliyorum . Bunu en az senin kadar istiyorum

Şu videoları biraz daha uzun yapsan hem kazanırsın hem de kitleni sevindirirsin,tatmin edersin :)

Bence korku şakası yapın, maske falan giyin yabancı kanallar gibi, zombi şakasıda olur :)
Tabi bizim milletimiz ne derece tepki verir bilemem :)

videolar güzel hocam beğenerek izliyorum ben şahsen ama arkadaşın dediği gibi biraz daha uzatabilirsin videolar ve videolarını biraz daha değişik formatta çekersen daha eğlenceli olur bence güzel gidiyosun başarılar ;)

valla beğendim :D aldığın tepkileri daha da çok beğendim..

Hocam sendeki şu özgüvene hastayım valla :D

Güzel olmuş ama daha iyilerini yapabileceğine inanıyorum ;)

Videolar daha uzun olsa daha iyi olacak sanki :D

motorlunun kaskın bayıldım :)
ayrıca başarılar

v......... (bune hocam)
ambitio
spero
patientia

Son düzenleme:
Ya hocam en başından beridir seni destekliyorum seni biliyorsun. Gel seni bizim partnerliğimize alalım. Aramızda görmeyi çok istiyoruz seni:)

Merhaba! VASP gene bomba gibi bir videoyla karşınızda! Bu videomuzda son yıllarda oldukça popüler hale gelen League Of Legends oyunundaki bazı şampiyonların repliklerini insanlara söyledik. Aldığımız tepkiler videomuzda!
Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!
https://www.youtube.com/watch?v=_g_YjllcChs

Keyifli Seyirler

koptum :D:D en tehlikeli silah göremediğindir he diyor :D :D

dreeeyyvınn :D:Dd

abi çok güzel olmuş helal olsun :d

[MENTION=38055]VASP[/MENTION] dreyvıncı amca süper ya :D haykırdım vallahi :D hocam keşke vaktim olsa da şöyle işler yapsak ya :) daha da marka olacağına kesinlikle inanıyorum :)

al sana bir kaya nereye dayarsan daya :D koptum yemin ederim :D helal olsun hocam valla süper :)

Hepinizin güzel yorumları için ayrı ayrı teşekkür edip post kasmak istemedim!
Bizi destekleyen herkes için teşekkür ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri