Vatan Bilgisayar Web ile Mağaza Fiyatları Değişiyor Mu?

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan yarın VIEWSONIC 23.6" VX2457-MHD monitörü almayı düşünüyorum. Mağazasından almayı düşündüğümden internet ile mağazada fiyat farkı var mıdır? Çünkü ürünü sepete koyduğumda indirimli fiyatı gözüküyor, liste fiyatı 260 TL daha fazla. Yardımcı olursanız sevinirim.

olabiliyor hocam mağazayı direk arayıp modeli söylerseniz bilgi verirler

var hocam internet fiyatı ile vatan mağaza fiyatı değişiyor ama yeni bir şey çıkardılar vatan kart mı ne öyle bir şey eğer ona katılırsanız internet fiyatına satın alıyorsunuz.

ben 12k lık alış veriş yaptım sonradan çıktı bu olay eğer aldığım zaman olsaydı 2-3k lık kaarım olcaktı

bir zamanlar çok takip ederdim vatan bilgisaayarda saat 22-24 arasında ek indirimler oluyor genelde. Hatta bir dönem medimarkt da yapıyordu aynı şeyi. vatan'ın kampanyasından asus notebook almıştık 200 tl ucuza gelmişti. aynı notebook başka yerde freedos o fiyata satılıyordu biz windows lisanslısını o fiyata almış olduk.

Aynı şekilde medimarkt da o dönemde takip ettiğim bir notebook u 600 tl indirime sokmuştu. tabi piyasada normal satıştan daha ucuzdu ama ona rağmen internette en ucuz satan firmadan 100 tl daha ucuza gelmişti.

Web'den aldığın zaman 7 ya da 20 gün içinde sıkıntı olursa koşulsuz iade şansın var. Mağazadan aldığın zaman böyle bir imkanın yok, yokuş yapıp iade almıyorlar.

Hocam ben 3 sene önce tv alacaktım Vatanın sitesinde 2600 tl idi Magazasına gittim almak için magazada 3500 tl fiyatı vardı aynı ürünün.Bende internetten aldım 1 hafta içinde geldi.

Bazen ürünlerde internet satışına özel indirimler olabiliyor. O zaman fiyat farkları göstermesi normal. Onun dışında hiç karşılaşmadım daha.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri