Vatan Bilgisayar

geçen hafta kulaklık sipariş verdim adını duymadığım bi kargoyla yolladılar bütün gün ilçede dolanıp evi bulamamışlar alt kata gelip sormuşlar bende uyuyordum telefonu açmadım bunları kargodan memnun kaldınız mı diye sordun diye cevapladım.

eğer pc toplayacaksan kesinlikle inventus.com öneriyorum bu kadar çok iyi kasa topluyorlar sorunsuz ve temiz internette araştırırsan 1 tane bile kötü yorum yok yani 1 tane bile olmaması çok ilginç.

o site yabancı sitemi çözemem ben pek öyle yerleri :)

geçen hafta kulaklık sipariş verdim adını duymadığım bi kargoyla yolladılar bütün gün ilçede dolanıp evi bulamamışlar alt kata gelip sormuşlar bende uyuyordum telefonu açmadım bunları kargodan memnun kaldınız mı diye sordun diye cevapladım.

eğer pc toplayacaksan kesinlikle inventus.com öneriyorum bu kadar çok iyi kasa topluyorlar sorunsuz ve temiz internette araştırırsan 1 tane bile kötü yorum yok yani 1 tane bile olmaması çok ilginç.

inventus.com.tr olmasın o :)

şube varsa şubeden alabilirsiniz bi sıkıntı çıkmıyo ilgileniyolarda

Teknolojik Bütün Herşeyimi Ordan Aldım İnan Bana Hiç Bir Sorun Yok Özellikle Alma Diyeceğim Yer İstanbuldaysan MediaMarkt tir bozuk mal satıyolar ...

kesinlikle inventushttp://inventus.com.tr/. Uzun araştırmalar yapmıştım son kasayı toplarken. çok özenli bir şekilde monteleme yapmışlar ve tüm malzemelerin (ram,islemci,anakart vs.) kutularına kadar yolladılar...
vatana gelince gönderdikleri malzemeler on numaradır fakat paketleme ve müşteri hizmetleri konusunda gün geçtikçe kan kaybetmekteler.

vatan pişmanlıktır bence,

3-4 yıl önce üniye giderken leptop aldık 2 ay sonra ekran kartı yandı garantiye verdik 4gb ram ile verdik yaptılar geri geldi 2 gb ram kalmış ramı almışlar :D

2. olarak battlefield 4 ü aldım geçen yıl, kullanılmış key çıktı yani biri almış iade etmiş onu tekrar satıyorlardı sanırım öyle bişi olmuş yaklaşık 2 ay sonra paramı geri iade ettiler.

3.dede harddisk aldım içinde ne usb kablosu nede adaptörü çıktı geri iade ettim 1 ay sonra sonuçlandı aldılar :D

yani çevremdekilerinde benzer şeyler başına geldi vatandan alışveriş yapmadan önce düşün

ben sinerji den pc topladım 80 tl ye onlar topluyor 1 günde yolladılar pc yi.Fiyatlar da vatana göre daha uygun

Vatan çok pahalı arkadaşlar. Ne zaman teknolojik alet alsam belki ucuzdur diye çok girmişliğim var ama asla ucuz bulamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri