Vazgeçmedim işte kazancım :D

• Kullanıcı Fakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.4k izlenmeye 20 tl kazanmısım 1 milyon izlense ne yaparım dusunmek ıstemıyorum :D

music nation çok fazla veriyor bakalım ödeme de ne yapacak

Partnerler genellikle yüksek kazanç gösteriyorlar. Aynı izlenimlerde Adsense'de ne olurdu acaba merak etmedim değil.

Sağolun adsensedede aynı civarda olacaktı.Ama ünlem sorunum var.

içerde güzel param var katagori dizi 1 tane de telif geldi alırmym sence bro :D

valla parayı 3 haneyi geçirmemeye çalış tek kanalda ; o yönden hiç bir partnere güvenmiyorum bu ara saten hem boş kanalı kabul ediyor music nation hemde 1k ya 5$ veriyor sanmıyorum bu paraları ödeyeceğini tabi inş öder

Yok pini bekle yok şeyi bekle adsense yasal dolandırıcı zaten. para kazanmayı kapatır pat kalırsın

Yok pini bekle yok şeyi bekle adsense yasal dolandırıcı zaten. para kazanmayı kapatır pat kalırsın

Hee o yüzden burda yıllardır para alan kişiler var zaten dimi ? Bilmiyosun ne diye atıp tutuyosun ?

Bak bakalım partner kategorisine kaç kişi düzenli ödeme alabiliyor.
Şimdiye kadar kimin parası adsensede kalmış(adsensesi banlananlar hariç) ?

1 senedir adsenseden sürekli düzenli ödeme alıyorum.Şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım.

Hee o yüzden burda yıllardır para alan kişiler var zaten dimi ? Bilmiyosun ne diye atıp tutuyosun ?

Bak bakalım partner kategorisine kaç kişi düzenli ödeme alabiliyor.
Şimdiye kadar kimin parası adsensede kalmış(adsensesi banlananlar hariç) ?

1 senedir adsenseden sürekli düzenli ödeme alıyorum.Şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım.

Benım fıkrım bu adsenseyıde googleyıde sevmıyorum bu kadar.

Benım fıkrım bu adsenseyıde googleyıde sevmıyorum bu kadar.

Ne diye youtube'dan para kazanıyosun o zaman ? Youtube google'ın ürünü değil mi ?
Bilmediğiniz, anlamadığınız konular hakkında atıp tutmayı ne çok seviyorsun(uz) ya..

Ya kardeşim partner isterse 10 milyon dolarımı vermesin ilgilendirir mi sizi sevmiyorum googleyi evet youtubeyı kullanıyorum bugun sevmedıgınız sıtelerı kullanan sızler degıl mısınız anca burada kabadayılık taslayıp yazı yazıyorsunuz kazan kardeşim banane ben partneri tercih ediyorum.

ben günde 18 ile 20K arası izlenme alıyorum ama tık 250 - 300 arası normalmi?

hocam ünlem sorunu çıktığından beri hiç yüklemedim eski videolar bunlar hep.

partner olayına el atmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri