VDS 15TL Dedik - 1GB Ram / 2vCPU / 80GB Disk / 500Mbit Hat Verdik Birde Konsol Verdik

Hocam davetiye sonunda ulaşmış elinize :) hayırlı uğurlu olsun foruma faydalı olacağınıza inanıyorum :)

Sipariş verildi, ödeme geçildi.

2-3 saate teslimat yapılacağını ilettiler. Beklemedeyiz..

Gelen maildeki isim benim ismim değil hocam..

bi kontrol eder misiniz.

kampanyadaki vds'in rami 2gb olursa kdv dahil aylık fiyat ne olur acaba?

Gelen maildeki isim benim ismim değil hocam..

bi kontrol eder misiniz.

Ufak bir karışıklık olmuş, bundan dolayı özür dilerim. İlgili mail düzeltilerek tekrar tarafınıza iletilmiştir.

kampanyadaki vds'in rami 2gb olursa kdv dahil aylık fiyat ne olur acaba?

Kampanya dışında olacağından standart fiyatlarımız üzerinden sağlayabiliriz fiyatlarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.oyunsunucusu.com.tr/windows-vds.php

yani şimdi oyun sunucusu diyoruz da 10 TL lik makinaya oyun kurulup mu teslim ediliyor onu da belirtir misiniz?

Geç cevabım için kusura bakmayın mesajınızı sonradan farkettim, şu an için herhangi bir oyun sağlaması yapmamaktayız sadece oyun için gerekli işletim sistemini kurarak tarafınıza vds server sağlamaktayız.

Ben satın aldım. Kurulumu filan gayet hızlı oldu. Bir sorun olursa canlı destek hemen yardımcı oluyor. Çok memnun kaldım başka vdsler alırsamda buradan alacağım. İnternet hızı olarak çok değişiyor bazen 100 mbit download 50mbit upload, bazen 400mbit download 25mbit upload oluyor. Nedense zaman zaman değişiyor... Ama genel olarak iyi bu fiyata bulamazsınız... Bence alın youtube uploadlarında baya işime yarıyor gayet hızlı bir şekilde işlerimi yapıyorum.

Ben satın aldım. Kurulumu filan gayet hızlı oldu. Bir sorun olursa canlı destek hemen yardımcı oluyor. Çok memnun kaldım başka vdsler alırsamda buradan alacağım. İnternet hızı olarak çok değişiyor bazen 100 mbit download 50mbit upload, bazen 400mbit download 25mbit upload oluyor. Nedense zaman zaman değişiyor... Ama genel olarak iyi bu fiyata bulamazsınız... Bence alın youtube uploadlarında baya işime yarıyor gayet hızlı bir şekilde işlerimi yapıyorum.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, sizi memnun edebildiysek ne mutlu bize :)

hayırlı satışlar ergin abi hizmet kaliteli ve sorunsuz 7/24 destek ve uygun fiyat = OyunSunucusu

talebe dönüş süresi çok hoşuma gitti beklemedeyim vds bilgilerini

hayırlı satışlar ergin abi hizmet kaliteli ve sorunsuz 7/24 destek ve uygun fiyat = OyunSunucusu

talebe dönüş süresi çok hoşuma gitti beklemedeyim vds bilgilerini

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

metin2 server kurulumu mevcutmu

Metin2 server dosyaları müşteri tarafından sağlanacaksa eğer freebsd kurulumu yaparak teslim edebilmekteyiz.

Sipariş linkine tıklayınca hacklendiginiz yazıyor. Alamadık sağlık olsun.

Hacklenmiş :D

VlmmYP.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri