VDS 15TL Dedik - 1GB Ram / 2vCPU / 80GB Disk / 500Mbit Hat Verdik Birde Konsol Verdik

yt için kullanan arkadaşlar pertformansı beğeniyor mu?

ODTÜ'nün internet ağı üzerinden sunucuya giriş yapmak mümkün değil maalesef, birkaç bilgisayarda denedim kampüste giriş yapılamıyor. Okuldan kaynaklı bir durum sanırım. TTNet üzerinden ise sorunsuz giriş yapılabiliyor. Alacak arkadaşların bilgisi olsun bu durumdan.

ODTÜ'nün internet ağı üzerinden sunucuya giriş yapmak mümkün değil maalesef, birkaç bilgisayarda denedim kampüste giriş yapılamıyor. Okuldan kaynaklı bir durum sanırım. TTNet üzerinden ise sorunsuz giriş yapılabiliyor. Alacak arkadaşların bilgisi olsun bu durumdan.

Haklısınız devlet yurtlarındaki internet ağlarında bu şekilde sorunlar yaşanabiliyor, fakat konsol ekranı üzerinden vds yönetiminizi yine gerçekleştirebilirsiniz, tam ekran yapabilmek için ctrl+alt ve enter tuşlarını kullanmanız yeterli olacaktır.

Arada bir kasma ve internet hızı düşülüğü oluyor ama ideal

Arada bir kasma ve internet hızı düşülüğü oluyor ama ideal

Yorumunuz için teşekkür ederim, internet hızı upload / download yaptığınız server'a göre değişebilir karşı tarafta bir limitleme var ise max indireceğiniz hız karşı tarafın limiti kadardır. Speedtest sonuçlarında ise lokasyon İstanbul olduğu için İstanbul üzerinden bir server seçerseniz gerçek sonuca ulaşabilirsiniz.

yt için kullanan arkadaşlar pertformansı beğeniyor mu?

Beğenmiyoruz.. Destek sıfır. skype desteği yoktur alacaklar ona göre alsın, illa ticket açmanız gerekiyor zorunlu. + 3 tane 2 saatlik video yüklerseniz , 4. sünü yüklemek için bi bakmışınız vds gümlemiş açılmıyor, uçmuş.. 1 saat beklemeniz gerekir. + kolay kolay render alamazsınız. zaten 17 tl ye ancak bu kadar edebilir, ona göre... Çok fazla bişe beklemeniz nahoş olur... yeni başlayanlar için ideal, eğlence için kullanabilirsiniz..

Beğenmiyoruz.. Destek sıfır. skype desteği yoktur alacaklar ona göre alsın, illa ticket açmanız gerekiyor zorunlu. + 3 tane 2 saatlik video yüklerseniz , 4. sünü yüklemek için bi bakmışınız vds gümlemiş açılmıyor, uçmuş.. 1 saat beklemeniz gerekir. + kolay kolay render alamazsınız. zaten 17 tl ye ancak bu kadar edebilir, ona göre... Çok fazla bişe beklemeniz nahoş olur... yeni başlayanlar için ideal, eğlence için kullanabilirsiniz..

Skype üzerinden destek vermediğimiz, skype adresimizin durumunda da yazmaktadır. Fakat siz her seferinde skype üzerinden destek istiyorsunuz bunu defalarca tarafınıza ilettik. Skype üzerinden sadece bilgi verilmektedir, destek kesinlikle ve kesinlikle verilmemektedir. Upload konusunda ise tarafınızdan kaynaklı sorunlar olabilir fakat siz vds server'inizin kontrolü için herhangi bir ticket açmadınız.

Skype üzerinden destek vermediğimiz, skype adresimizin durumunda da yazmaktadır. Fakat siz her seferinde skype üzerinden destek istiyorsunuz bunu defalarca tarafınıza ilettik. Skype üzerinden sadece bilgi verilmektedir, destek kesinlikle ve kesinlikle verilmemektedir. Upload konusunda ise tarafınızdan kaynaklı sorunlar olabilir fakat siz vds server'inizin kontrolü için herhangi bir ticket açmadınız.

Bende zaten başka bişe sölemedim, sizin gibi: destek skypeden değil ticket olarak veriliyor dedim. neden hemen sinirlendiniz anlamadım. Herşeyin bahanesinide müşteriye itelemek zorunda deilsiniz, makinanızda bozulabilir sonuçta.. veya herhangi müşteriden kaynaklı olmayan sorunlarda olabilir, olmaz diye iddia etmeyin, bunlar olağan normal şeyler. Kompleks yapmanıza gerek yok yani. iyi satışlar.

Mesajınıza istinaden naçizane yorumumu bırakmak istiyorum.
1. Skype üzerinden destek verilmesi mümkün değildir çünkü sizin kim olduğunuz oradan anlaşılamaz, ahmet adlı bir müşteri mehmetin makinası için iptal talebi verirse sıkıntı çıkar, bu yüzden destek talepleri resmi web sitesi üzerinden verilir.
2. Satış konusunda belirtildi mi bilmiyorum ama , türkiye lokasyonlu vds hizmetleri genellikle render, up-down işlemleri için uygun değildir. Biraz bu işlerden anlayan biri bunu bilir. Firma sahipleri müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun donanım takmazlar makınalarına. Firma elindeki sistemi satışa sunar, müşteri işine gelirse satın alır.
3. Umiti yıllardır tanırım fiyata göre hizmet gibi bir anlaşı yoktur 17 tl veren müşterisine de aynı değeri gösterir 170 tl verenede. Destek alamadığınızı düşünüyorsanız muhtemelen bu fiyattan değil üslubunuzdandır.

Bende zaten başka bişe sölemedim, sizin gibi: destek skypeden değil ticket olarak veriliyor dedim. neden hemen sinirlendiniz anlamadım. Herşeyin bahanesinide müşteriye itelemek zorunda deilsiniz, makinanızda bozulabilir sonuçta.. veya herhangi müşteriden kaynaklı olmayan sorunlarda olabilir, olmaz diye iddia etmeyin, bunlar olağan normal şeyler. Kompleks yapmanıza gerek yok yani. iyi satışlar.

Haklısınız bunlar normal şeyler fakat siz destekten memnun olmadığınızı belirttiniz, hatta üstüne basa basa destek sıfır dediniz. Kaldıki destek taleplerinden geç dönüş aldığınız hiç bir destek talebiniz bulunmamaktadır.

Ayrıca desteğimizden memnuniyetini ileten bir müşterimizin konusunun linkini iletmek isterim konumuz multi olduğundan diğer forum sitelerinde de satış yapmaktayız.

Tıklayınız.

Sanırım bu konu bizim ne kadar iyi bir destek sistemimiz olduğunu açıklığa kavuşturur.

1. Skype üzerinden destek verilmesi mümkün değildir çünkü sizin kim olduğunuz oradan anlaşılamaz, ahmet adlı bir müşteri mehmetin makinası için iptal talebi verirse sıkıntı çıkar, bu yüzden destek talepleri resmi web sitesi üzerinden verilir.
2. Satış konusunda belirtildi mi bilmiyorum ama , türkiye lokasyonlu vds hizmetleri genellikle render, up-down işlemleri için uygun değildir. Biraz bu işlerden anlayan biri bunu bilir. Firma sahipleri müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun donanım takmazlar makınalarına. Firma elindeki sistemi satışa sunar, müşteri işine gelirse satın alır.
3. Umiti yıllardır tanırım fiyata göre hizmet gibi bir anlaşı yoktur 17 tl veren müşterisine de aynı değeri gösterir 170 tl verenede. Destek alamadığınızı düşünüyorsanız muhtemelen bu fiyattan değil üslubunuzdandır.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim sedat.

Skype üzerinden destek verilmemesi sizin şahsi görüşünüzdür. Çünkü Skype üzerinden Destek veren birçok vds ci mevcut. Yani Herkes sizin gibi ticketi şart koşmuyor, sms ile bile pratiken makina deiştiren birçok VDS ci var. Ticket olayı sizin çalışma stilinizle alakalı biraz... Gayet tabi buda sizin stiliniz. Belki ilerde sizde daha pratik yollara başvurabilirsiniz, orasını siz bilirsiniz. Ben ümiti sizin gibi yıllardir tanımıyorum, bir müşteri olarak gorusumu belirttim ve alacak arkadaşlarında ona göre almasını söyledim.Benim uslubuma dem vuracağınız yere, siz bir esnaf olarak bence biraz özeleştiride bulunmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. 17 Tl ye Kaliteli bir vds kimse beklemesin, sadece up down yapabilirsiniz, o konudada biraz yavaş olduğunu söylemem gerekiyor.. isteyen alır isteyen almaz orasını beni ilgilendirmiyor, arkadaş performans sordu bende cevapladım. bukadar. Kırıcı olduysamda lütfen kusuruma bakmayın. İyi satışlar.

skype desteği yok diye destek sıfır demek komik olmuş. online destek 7/24 açık zaten. hem de sadece lafta 7/24 değil bildiğin gecenin 3'ünde 4'ünde giriyorsun ilgileniyor insanlar. aynı şekilde ticket açınca da son derece ilgililer kendileri. bu arada ben bu hizmet kalitesini en düşük paketten almama rağmen görüyorum. ortada parasına göre muamele durumu da yok.

az önce 1 ay daha uzattım süremi. umuyorum daha uzun süre çalışacağız.

skype desteği yok diye destek sıfır demek komik olmuş. online destek 7/24 açık zaten. hem de sadece lafta 7/24 değil bildiğin gecenin 3'ünde 4'ünde giriyorsun ilgileniyor insanlar. aynı şekilde ticket açınca da son derece ilgililer kendileri. bu arada ben bu hizmet kalitesini en düşük paketten almama rağmen görüyorum. ortada parasına göre muamele durumu da yok.

az önce 1 ay daha uzattım süremi. umuyorum daha uzun süre çalışacağız.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri