VDS Aldıktan Sonra Yapılması...

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

VDS Alınca ilk neler yapıyorsunuz hangi programları kullanıyorsunuz hızlı video renderlemek için toplu video indirmek için vs :)

Merhaba,

VDS Alınca ilk neler yapıyorsunuz hangi programları kullanıyorsunuz hızlı video renderlemek için toplu video indirmek için vs :)

Internet Download Manager
Wondershare AllMyTube
Videonti
Revo Uninstaller
Freemake Video Downloader
YoutubeDLG
Auslogics BoostSpeed 7

yeni bir konu açmak istemiyorum bur dan sorayım sunucular normalde kullandığımız pclerden söz de kat be kat daha iyi oysa yarısı kadar performans gösterse yeter ama nedense web sayfası yüklerken bile bakın açıyor demiyorum çünkü açamıyor yüklemeye çalışırken makina kendin den geçiyor Örnek olarak 200 300 400 500 liralık paketler de kullandım hepsinin sorunu aynı camtasya kullanırdım ondan hiç verim alamazdım gittim videonti aldım bir render alayım diyorum daha videoyu seçip proğrama atmadan yanıt vermeyi kesiyor makina 10 dakika güzel çalışırken 4 saat 5 saat yerlerde sürünüyor nedir arkadaşlar bunun oluru burdaki çoğu satıcı ara firma gidipte yerinden yani ana firmadan alabileceğimiz bir yer yokmu bıktım artık yardım edin

Şu Ekran görüntüsünü bile yarım saatte alabildim bu özellikteki makinada yeri geliyor sağtık bile yapamıyorum

Ads_z.png

Son düzenleme:
yeni bir konu açmak istemiyorum bur dan sorayım sunucular normalde kullandığımız pclerden söz de kat be kat daha iyi oysa yarısı kadar performans gösterse yeter ama nedense web sayfası yüklerken bile bakın açıyor demiyorum çünkü açamıyor yüklemeye çalışırken makina kendin den geçiyor Örnek olarak 200 300 400 500 liralık paketler de kullandım hepsinin sorunu aynı camtasya kullanırdım ondan hiç verim alamazdım gittim videonti aldım bir render alayım diyorum daha videoyu seçip proğrama atmadan yanıt vermeyi kesiyor makina 10 dakika güzel çalışırken 4 saat 5 saat yerlerde sürünüyor nedir arkadaşlar bunun oluru burdaki çoğu satıcı ara firma gidipte yerinden yani ana firmadan alabileceğimiz bir yer yokmu bıktım artık yardım edin

Şu Ekran görüntüsünü bile yarım saatte alabildim bu özellikteki makinada yeri geliyor sağtık bile yapamıyorum

Ads_z.png
Bu makinayla bu soylediklerin imkansiz yahu. Kaynak izleyiciden falan bak bakayim islemci % kacta calisiyor ve ne calistiriyor.

Ads_z.png

Sunucu mu vds mi ? Vds ise gayet normal,donma,kasılma çünkü aynı sunucuyu kim bilir kaça böldü ? Yok eğer sunucu aldın ve kasılıyor donuyorsa mutlaka desteğe yaz o zaman makinada sorun var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ads_z.png

e3 makina videonti'ye video atarken kasıyorsa yok artık diyorum hocam siz bu sunucuları kimden alıyorsunuz Allah aşkına ?

Bu makinayla bu soylediklerin imkansiz yahu. Kaynak izleyiciden falan bak bakayim islemci % kacta calisiyor ve ne calistiriyor.

pek anlamıyorum zaten satan kişi ye soruyorum nasıl millet render için bu paketimi kullanıyor diyorum evet diyor 3. ayım oldu siz kullanıyorsunuz hocam diyo ama bilmiyo ki ben daha önce hiç sunucu veya vps kullanmamışım normal sanıyorum

Sunucu mu vds mi ? Vds ise gayet normal,donma,kasılma çünkü aynı sunucuyu kim bilir kaça böldü ? Yok eğer sunucu aldın ve kasılıyor donuyorsa mutlaka desteğe yaz o zaman makinada sorun var

sunucu hocam

e3 makina videonti'ye video atarken kasıyorsa yok artık diyorum hocam siz bu sunucuları kimden alıyorsunuz Allah aşkına ?

hocam siz sunucudan iyi anlıyorsanız size şifreyi göndereyim bir kontrol etme imkanınız varmı acaba

pek anlamıyorum zaten satan kişi ye soruyorum nasıl millet render için bu paketimi kullanıyor diyorum evet diyor 3. ayım oldu siz kullanıyorsunuz hocam diyo ama bilmiyo ki ben daha önce hiç sunucu veya vps kullanmamışım normal sanıyorum

hocam siz sunucudan iyi anlıyorsanız size şifreyi göndereyim bir kontrol etme imkanınız varmı acaba

Hocam vds ise fiyatı düşüktür taş çatlasın 100 lira olsun.Sunucular en düşük 160,170 liradan başlıyor.

Hocam vds ise fiyatı düşüktür taş çatlasın 100 lira olsun.Sunucular en düşük 160,170 liradan başlıyor.

resimdeki ozelliklerin daha üstünüde kullandım ama arada pek bir fark yok bu paket de 200 lira bunların ana bayisi yokmu ordan alalım bunlar satış ortağı heral de

resimdeki ozelliklerin daha üstünüde kullandım ama arada pek bir fark yok bu paket de 200 lira bunların ana bayisi yokmu ordan alalım bunlar satış ortağı heral de

Aynı özellik ve fiyattan bi test makinası açabiliriz siz ve diğer müşterilere testlerini yapıp öyle karar verirler. Özelliklerine baktığım kadarıyla dedicated kullanıyorsunuz eğer kullandığınız bir vds ise zaten bu başlı başına bir sorundur.

Aynı özellik ve fiyattan bi test makinası açabiliriz siz ve diğer müşterilere testlerini yapıp öyle karar verirler. Özelliklerine baktığım kadarıyla dedicated kullanıyorsunuz eğer kullandığınız bir vds ise zaten bu başlı başına bir sorundur.

Bu ayın sonunda zaten mevcut paketi yenilenmiyecek forum da bir arkadaşa danışmadan paket almayı düşünmüyorum Teşekkürler biz render alana kadar millet bütün izlenimi alıp ilk sıraya oturuyor haliyle biz de altta kalıyoruz

---------- Spam Engelliyici 08:24 ---------- Önceki Mesaj 07:50 ----------

Lütfen Konu Burdan Devam Etsin

merhaba,

vds alınca ilk neler yapıyorsunuz hangi programları kullanıyorsunuz hızlı video renderlemek için toplu video indirmek için vs

Ads_z.png

hocam uzak masaüstüne bağlandığınız pc özellikleri iyi mi? bunu şu sebebten soruyorum ben de hangi vds yada sunucuya bağlansam kasmalar yaşıyordum bilgisayarımın özellikleri çok kötüydü. iyi bir bilgisayar aldım ve aynı vdsde şuan hiç donma yaşamıyorum vdsde olduğumu bile unutuyorum bazen. yani demem o ki bağlandığın bilgisayarın da yüzde yüz etkisi oluyor.

Youtubedlg çalışiyor mu sizde arkadaslar ? Ilk onu indiriyorum

Denedim şimdi bi sorun var

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:21 ----------

hocam uzak masaüstüne bağlandığınız pc özellikleri iyi mi? bunu şu sebebten soruyorum ben de hangi vds yada sunucuya bağlansam kasmalar yaşıyordum bilgisayarımın özellikleri çok kötüydü. iyi bir bilgisayar aldım ve aynı vdsde şuan hiç donma yaşamıyorum vdsde olduğumu bile unutuyorum bazen. yani demem o ki bağlandığın bilgisayarın da yüzde yüz etkisi oluyor.

Arkadaş doğru diyor internet hızı önemli evdeki fiber sorunsuz sunucudan film bile izleniyor ses gecikmesi olmadan, şehir dışına çıkınca sunucu oluyor bana vps sanki. İnternet yavaşlayınca sunucuyu kontrol etmekte işkence.

Model : SB - 45

Intel® Core™ i7-3770 Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz)
32GB DDR3 Ram
2 x 3 TB Sata Harddisk
1 Gbps/ Sec
Limitsiz Aylık/Trafik
Windows/Linux/Virtualization
1 Adet IP Adresi ( 3 Adete Kadar 2€) yani 3 İP 6€

Aylık Kullanım Bedeli : 170,00TL ( KDV Dahil )

5 aydır sadece bunu kullanıyorum gecen ay 2 tane aldım hiç bir sorun yaşamadım önceki aylar win7 kurduruyordum onda sadece resim ve video açılınca biraz takılmalar oluyordu ama bu defa firma israrla win8 tavsiye etti deneyelim dedim walla ne diyeyim win8 le hem videonti performansında bir %50 artış oldu hem de artık video veya resimlerde hiç bir sorun yaşamıyorum otursam takılmadan film izleyebilirim o derece :) Tavsiye ederim

iyi sayılır

Ads_z.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri