VDS Almak istiyorum

Chipoyun

Kayıtlı Üye
Merhaba Bilindiği üzre powervds ye ulaşamıyoruz vdsmerkezininde stokları yokmuş offlinebilişimde ticketima cevap vermedi henüz o yüzden acil vds almak istiyorum 25-30 tl arası aylık ödeme yapabilirim özelliklleriniz ile up-down hızınıda belirtirseniz memnun olurum

Takipteyim. Vds alabileceğim iyi bir yer arıyorum..

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşının vdslerini alabilirsiniz.

parasıyla vds alamıyacak durumlara geliyoruz :/

tek tip vds var 55 lira değilmi onun vds leri bize çok öğrenci adamız:D

Bende öğrenciyim :) ama kaliteli şuana kadar kasma hiç yaşamadım bottan 6 7 pencere açık explore açık chrome açık kasma olmuyor.

Arkadaslar bendeki vds'ler tek tip ve 60 TL. Daha dusuk ozellikli bir vds sizler icin saglarim ama en az 10 kisi olursa bunu yapabilirim.

şahsi fikrim ytpara olarak serkan abinin bu işe girmesi gerektiğini düşünüyorum talep var arz yok arayanlar için iyi olur hem forum kazanmış olur :)
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Şu vps işinden anlayan forumdan 1 kişi daha gelsin vds satıcıları azaldı stokta bulamıyoruz artık.

Eger isterseniz 2 gb ram 200 gb sata disk 35 tl den verebilirim.. Yeter ki isiniz gorulsun..

şahsi fikrim ytpara olarak serkan abinin bu işe girmesi gerektiğini düşünüyorum talep var arz yok arayanlar için iyi olur hem forum kazanmış olur :)

Gireceğini sanmam çok sıkıntılı iş bu işler

Youtube'den emekli olursa girer vds işine :D

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hadi seni bekliyorum başla şu işe. Rekabet olmayınca fiyatlar uçmuş yani 2 tane alabileceğimiz fiyata tek vds satılıyor.. Benim bile giresim geliyor şu işe bu olayları görünce ama şirket lazım.

Eger isterseniz 2 gb ram 200 gb sata disk 35 tl den verebilirim.. Yeter ki isiniz gorulsun..
hangi site üzerinden sağlıyacaksınız ve bu sizin botunuzla kullanılan sunucular olmıyacak değilmi aynı ip üzerinden sıkıntı çıkar diye düşünüyorum

hangi site üzerinden sağlıyacaksınız ve bu sizin botunuzla kullanılan sunucular olmıyacak değilmi aynı ip üzerinden sıkıntı çıkar diye düşünüyorum

Hocam hangi site uzerinden saglayacaksiniz sorunuzu pek anlamadim?

Eger 10 kisi toplanabilirse bunun icin ayri bir sunucu alacagim.

bir kaç gün içinde vds satışlarına başlayacağım [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] oğuz beni tanır onunla da ortak bir sunucuyu paylaşıyoruz belki beraber girebiliriz.

2011 de kuruldu 2011 den beri Linux Sanal Sunucu Ve Domain+Host Alıyorum Daha bir sorunla karşılaşmadım her türlü sorunla ilgileniyorlar 7/24 destek var Canlı destek var canlı destek açık değilse facebook ,skype ve telefon numarası var her türlü şekilde ulaşabiliyorsunuz her türlü sorununuzla ilgileniyorlar.....

alacaksan buradan al

2011 de kuruldu 2011 den beri Linux Sanal Sunucu Ve Domain+Host Alıyorum Daha bir sorunla karşılaşmadım her türlü sorunla ilgileniyorlar 7/24 destek var Canlı destek var canlı destek açık değilse facebook ,skype ve telefon numarası var her türlü şekilde ulaşabiliyorsunuz her türlü sorununuzla ilgileniyorlar.....

alacaksan buradan al

Ys numaraniz ve ihtyac duyulan diger yetkilere sahip bir sirket iseniz konunuzu acin satisinizi yapin. Eski usul kendi satis yaptigi yeri , kendini musteri olarak gostererek iyi hizmet aldim , harikalar, ustune birde araba , ev veriyorlar benzeri sacma mesajlar yazmayin. Bunlari artik kimse yemiyor.

Aksi mesajlarinizda forum kurallari geregi cezai islem uygulanacaktir.

hayır yanlış anladınız ben oradan alıyorum çünkü kuzeniim öneri istemiş arkadaş bende önerdim ve memnunum kuzenimden sürekli destek oluyorlar müşterilerine

Hocam webmaster sitelerine göz atmanızı öneririm site ismi vermek yanlış olur fakat r10 gibi forumlarda mevcut referansı bol olan güvenilir kişilerden almanızı tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri