Vds Camtasia Studio 8 Yükleme Sorunu

• Kullanıcı patates
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

patates

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Normal pc de internet bağlantısını kapatabildiğim için camtasia studio 8 i full yükleyebiliyorum. Ancak vds de internet bağlantısını kapatamadığım için programı yükleyemiyorum.

Bu konuda yardım edebilecek arkadaş var mıdır ? Camtasiayı vds de nası yükleyebilirim?

Hocam tabiki attım ama vds ye daha önce yükledim kullandım sonra hata veriyor tekrar yüklediğimde ise verdiği hatayı tekrarlıyor yani program hiç silnip yüklenmemiş gibi aynı hatayı veriyor. Vds de internet bağlantısı kapatılmadığı için normal pc deki gibi yükleyemiyorum malesef.

Hocam okumamışsın denememişsin. Bu açık ve net. Anlamıyorum ben sizi.

Hata diyorsun da hata ne? Ne diyor ne ile ilgili hata veriyor?

Hocam okumamışsın denememişsin. Bu açık ve net. Anlamıyorum ben sizi.

Hata diyorsun da hata ne? Ne diyor ne ile ilgili hata veriyor?

Hocam anlamadığın çok açık zaten bak bakalım benim üyelik tarihime. Neyi okuyup okumadığımı senden iyi bilirim forumu kullanmayıda bilirim. Yardımcı olamayacaksan boş yorum yapma.

Vds de yüklediğimde key hatası veriyor.İnternet bağlantısını vds de kapatamadığım için pcdeki gibi full versiyon yapamıyorum diye yazdım zaten.Silip tekrar yüklediğimde free verisiyon kullanamıyorum tekrar sanki hiç silinmemiş gibi tekrar hata veriyor diye yazdım zaten.
Şu sizin gibi bilmişlerede ayar oluyorum okumamışsıın etmemişsin .... Okudum yapabilsem neden konu açıp vaktimi burada harcıyayım ?

Hocam anlamadığın çok açık zaten bak bakalım benim üyelik tarihime. Neyi okuyup okumadığımı senden iyi bilirim forumu kullanmayıda bilirim. Yardımcı olamayacaksan boş yorum yapma.

Vds de yüklediğimde key hatası veriyor.İnternet bağlantısını vds de kapatamadığım için pcdeki gibi full versiyon yapamıyorum diye yazdım zaten.Silip tekrar yüklediğimde free verisiyon kullanamıyorum tekrar sanki hiç silinmemiş gibi tekrar hata veriyor diye yazdım zaten.
Şu sizin gibi bilmişlerede ayar oluyorum okumamışsıın etmemişsin .... Okudum yapabilsem neden konu açıp vaktimi burada harcıyayım ?

Öncelikle biraz sinirliyim söylediklerimi yanlış anladıysan kusura bakma. Lakin foruma üyelik tarihin ile bilgini asla kıyaslamam kıyaslanacak bir ölçek değil onu bir geçelim. Benimle kendini hiç kıyaslama beni tanımıyorsun bende seni tanımam etmem işte burada boş konuşuyorsun. Gerekenin yapılmadığından dolayı çıkan tepkim. Hiç bir zaman hata hata diyerek kimseden yardım alamazsın. Hata ne?

Bir de bana hala bilmemiş, okumamışsın etmemişsin yazıyorsun yazık gerçekten ya. Benim hakkımda yaptıklarım hakkında ne biliyorsun ki sen.

Şimdi gelelim sorununa. Burada yapabileceklerin:

1- Bak ne güzel yazıyorsun işte burada da söylenen bu http://www.ytpara.com/video-edit-pr...ialsiz-kullanma-trial-versiyon-resetleme.html. Eğer lisansın bittiyse kayıt defterinden o kaydı sileceksin ve hala olmuyorsa http://www.ytpara.com/1362382-post47.html buradaki işlemleri yaparsan olmamasının imkanı yok. İmkansız yani.

2- Eğer ben full kullanmak istiyorum diyorsan vds güvenlik duvarı aktif bir şekilde ayarlandıysa Güvenlik Duvarının Gelişmiş ayarlarından gelen ve giden kurallardan Camtasia'yı engelleyeceksin. Sonra crack vs ne istiyorsan yap.

3- Eğer kapalı ayarlandıysa açma bağlantın kopar. Burada da katılımsız bir kurulum bulup kurman gerekiyor.

Öncelikle biraz sinirliyim söylediklerimi yanlış anladıysan kusura bakma. Lakin foruma üyelik tarihin ile bilgini asla kıyaslamam kıyaslanacak bir ölçek değil onu bir geçelim. Benimle kendini hiç kıyaslama beni tanımıyorsun bende seni tanımam etmem işte burada boş konuşuyorsun. Gerekenin yapılmadığından dolayı çıkan tepkim. Hiç bir zaman hata hata diyerek kimseden yardım alamazsın. Hata ne?

Bir de bana hala bilmemiş, okumamışsın etmemişsin yazıyorsun yazık gerçekten ya. Benim hakkımda yaptıklarım hakkında ne biliyorsun ki sen.

Şimdi gelelim sorununa. Burada yapabileceklerin:

1- Bak ne güzel yazıyorsun işte burada da söylenen bu http://www.ytpara.com/video-edit-pr...ialsiz-kullanma-trial-versiyon-resetleme.html. Eğer lisansın bittiyse kayıt defterinden o kaydı sileceksin ve hala olmuyorsa http://www.ytpara.com/1362382-post47.html buradaki işlemleri yaparsan olmamasının imkanı yok. İmkansız yani.

2- Eğer ben full kullanmak istiyorum diyorsan vds güvenlik duvarı aktif bir şekilde ayarlandıysa Güvenlik Duvarının Gelişmiş ayarlarından gelen ve giden kurallardan Camtasia'yı engelleyeceksin. Sonra crack vs ne istiyorsan yap.

3- Eğer kapalı ayarlandıysa açma bağlantın kopar. Burada da katılımsız bir kurulum bulup kurman gerekiyor.

Dostum boş konuşan konunun buraya gelmem sebebi sensin.

1)Yorum yapmak zorunda değildin
2)Söylediğin verdiğin linklere bakmadığımı yapmadığımı nereden çıkardında hala link veriyorsun ?

Üyelik tarihi şu açıdan bence forumda önemlidir: o kadar gereksiz boş konular olduki 2014 ten beri üye olmam boş konu açmayacağıma bir gösterge olabilir.

Gelen giden kurallar vs hepsini zaten yaptım sen rahat ol oraları ben geçeli çok oldu.

Anlatıığım ikinci kere söyleyeceğim şey programı sildiğimde vds de sanki hiç silinmemiş gibi tekrar key hatası vs vermesi.

Neyse uzatmanın anlamı yok adam gibi soruma yardım edecek veya başına gelen yok sanırım yada ben derdimi tam anlatamadım. Daha fazla cevap vermek zorunda değilsin bende konunun uzamaması adına yorum yapmayacağım. İyi forumlar

Dostum boş konuşan konunun buraya gelmem sebebi sensin.

1)Yorum yapmak zorunda değildin
2)Söylediğin verdiğin linklere bakmadığımı yapmadığımı nereden çıkardında hala link veriyorsun ?

Üyelik tarihi şu açıdan bence forumda önemlidir: o kadar gereksiz boş konular olduki 2014 ten beri üye olmam boş konu açmayacağıma bir gösterge olabilir.

Gelen giden kurallar vs hepsini zaten yaptım sen rahat ol oraları ben geçeli çok oldu.

Anlatıığım ikinci kere söyleyeceğim şey programı sildiğimde vds de sanki hiç silinmemiş gibi tekrar key hatası vs vermesi.

Neyse uzatmanın anlamı yok adam gibi soruma yardım edecek veya başına gelen yok sanırım yada ben derdimi tam anlatamadım. Daha fazla cevap vermek zorunda değilsin bende konunun uzamaması adına yorum yapmayacağım. İyi forumlar

Her şeyi geçiyorum ve adımları yazıyorum dediklerimi harfiyen yaparsan 30 günlük deneme sürümün tekrar başlayacak ve key istemeyecek.

1- Camtasia tam olarak kapattığından emin olduktan sonra,
2- Başlata regedit yazıyoruz ve yönetici olarak açıyoruz.
3- Açılan kayıt defterinde Ctrl+F yaparak dromjmfile kelimesini arıyoruz.
4- Sonra dosyayı bulup komple siliyoruz.
5- Sildikten sonra ordaki bir üst klasöre çıkıp sağ tıkla izinler dedikten sonra ekle deyip VDS de ya da bilgisayarındaki kullanıcı adını ekle ve alttan tüm izinleri ver. Oradaki kullanıcı adı senin giriş yaptığın kullanıcı adı olmalı.

Başlattığında 30 günlük deneme sürümü ile başlar.

Her şeyi geçiyorum ve adımları yazıyorum dediklerimi harfiyen yaparsan 30 günlük deneme sürümün tekrar başlayacak ve key istemeyecek.

1- Camtasia tam olarak kapattığından emin olduktan sonra,
2- Başlata regedit yazıyoruz ve yönetici olarak açıyoruz.
3- Açılan kayıt defterinde Ctrl+F yaparak dromjmfile kelimesini arıyoruz.
4- Sonra dosyayı bulup komple siliyoruz.
5- Sildikten sonra ordaki bir üst klasöre çıkıp sağ tıkla izinler dedikten sonra ekle deyip VDS de ya da bilgisayarındaki kullanıcı adını ekle ve alttan tüm izinleri ver. Oradaki kullanıcı adı senin giriş yaptığın kullanıcı adı olmalı.

Başlattığında 30 günlük deneme sürümü ile başlar.

Arkadaşın anlattığı şekilde yap kesin sonuç alırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri