Merhaba değerli YTPARA üyeleri,
Sadece Ytpara'ya özel olarak bir çekiliş gerçekleştireceğiz. Gösterecek olduğunuz ilgiden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Serneta İnternet Hizmetleri
Diğer sunucularımız hakkında bilgi almak isterseniz : http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...urtdisi-up-down-render-15-dk-test-imkani.html konumuzu ziyaret edebilirsiniz.
Çekilişi firmamız adımıza forum yöneticisi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yapacaktır.
Çekilişte Hediye Edilecek Paket
- INTEL XEON CPU E5620 2.40 GHz
- 2 vCore İşlemci
- 2 GB DDR3 Ram
- 50 GB SAS Disk
- 1 Adet İp Adresi
- 1 Gbps Bağlantı
- Limitsiz Trafik
- Linux / Windows İşletim Sistemi
Çekiliş Koşulları
- Çekiliş konumuza '' Çekilişe Katılıyorum. '' yazmanız yeterlidir.
- Mevcut müşterilerimiz de bu çekilişe katılabilirler. Kazanmaları durumunda kendilerine indirim yapılacaktır.
- Bu Çekilişi Kazanan Her Üye 1 Ay Yararlanabilecektir.
- Çekilişe katılım 31.12.2016 tarihinde sonlanacaktır, sonuçlar 3 iş günü içerisinde açıklanacaktır.
- Her Üyenin Bir Kez Çekiliş Hakkı Vardır.
Kurulabilir İşletim Sistemleri:
- Windows İşletim Sistemleri
- CentOS
- Debian
- Ubuntu
- FreeBSD
Özellikler:
- Site üzerinden gelişmiş kontrol paneliyle sunucu yönetimi.
- 1 defaya mahsus format seçeneği imkanı.
- VMware ESXI ile sanallaştırma.
Uyarılar:
- Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına aykırı;
Ad*lt , piyango, kumar, hack, spam ve benzeri faaliyetlerde bulunmak ve ayrıca üçüncü kişileri rahatsız edebilecek faaliyetlerde bulunmak kesinlikle yasaktır.
Kurallara uymayan müşterilerimizin hizmeti ikaza gerek duyulmaksızın iptal edilecektir.
- Ayrıca Madde 7.3'ü okumanızı rica ederiz; https://www.serneta.com/belgeler/kullanici-hizmet-ve-satis-sozlesmesi-30-06-2016.pdf
Kurumsal Bilgilerimiz;
- Ünvan: Serneta İnternet Hizmetleri
- Vergi Dairesi: Yozgat V.D.
- Vergi Numarası: 483 032 0127
- Ticaret Sicil No: 66/46379
- Telefon: +90 850 885 1214
- Fax: +90 850 885 1216
- E-Mail: [email protected]
- Web: www.serneta.com
- Adres: E88 Karayolu Üzeri, Alaca Yol Ayrımı, Pilot-TR Binası - 66100, Yozgat / Türkiye
Son düzenleme: