VDS de İP Değiştirmek

• Kullanıcı yavuzacgz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

yavuzacgz

Kayıtlı Üye
Vds de kanal kuruyorum fakat İP değiştiremiyoum bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim Ccleaner ile temizlesem yeterli olur mu Max kaç kanal kurabilirim bu şekilde

Vds de kanal kuruyorum fakat İP değiştiremiyoum bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim Ccleaner ile temizlesem yeterli olur mu Max kaç kanal kurabilirim bu şekilde

vdsde ip değiştirmek ücretlidir ortalama 5tl falandır

bu arada gidip bi vdsde 10 20 kanal açma hepsi uçuşa geçer

vds'te ip değiştirirsen bir daha ki seferde nasıl bağlanacaksın ? :)

önerim 1 vds'te 1 günde max 2 kanal yap tarayıcı olarakta her kanal için ayrı bir portable tarayıcı kullan

VDS'de IP değiştirmek ücretli hocam, firma ile iletişime geçerek. Yeni IP temin edebilirsiniz.

vds'te ip değiştirirsen bir daha ki seferde nasıl bağlanacaksın ? :)

önerim 1 vds'te 1 günde max 2 kanal yap tarayıcı olarakta her kanal için ayrı bir portable tarayıcı kullan

vdsde ip değiştirmek ücretlidir ortalama 5tl falandır

bu arada gidip bi vdsde 10 20 kanal açma hepsi uçuşa geçer
saolun teşekkürler şimdilik kanal açayım 2 3 tane daha sonra farkl tarayıcılardan olmadı teknik destekden faydalanırız.

Benim tek ip ile 1 günde 15 kanal açtığım oluyor sadece dikkat ettiğim şey tarayıcılara gizli sekmeden giriyorum.

Benim tek ip ile 1 günde 15 kanal açtığım oluyor sadece dikkat ettiğim şey tarayıcılara gizli sekmeden giriyorum.

Hocam bir kanala vds de maksimum kaç video yüklenmeli ? siz kaçç yüklüyorsunuz ?

ben her kanala girip 200-300 tane atıp cıksam günde 5 kanala video yüklesem patlarmı sizce ?

Hocam bir kanala vds de maksimum kaç video yüklenmeli ? siz kaçç yüklüyorsunuz ?

ben her kanala girip 200-300 tane atıp cıksam günde 5 kanala video yüklesem patlarmı sizce ?

ben 200-300 video atmam asla hocam. bazı Kanallara 1-2 video bazısına 10-20 arası. Max attıgım video sayısı 50 dir, oda sadece misal 10 kanal yapıyorsam 1 tanesine 50 atıyorumdur yada atmıyorumdur
patlar mı patlamaz mı orasını youtube bilir hocam belki patlar belki de patlamaz hiç denemedim çünkü

Hocam işin ilacı gizli sekmedir diyebilir miyiz.

kısmen bana göre hocam çerez tutmuyor ayrıca dert etmemek gerek sakınan göze çöp batar derim sürekli, çok denedim ne zaman özene gözene yaparsam hep kapanadı zamanında kanallar artık sadece gizli sekme den giriyorum ip de değiştirmiyorum şükür kapanan yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri