Vds de nelere dikkat etmeliyim?

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar daha önce hiç vds kullanmadım.Forumdaki konulara da baktım ancak benim sorum şu olacak:Ben ip adresimin değişmesi için vds alıcam bir konuda okumuştum ancak hangisi olduğunu hatırlamıyorum bir arkadaş vds almış sonra şifresi değiştiği için kanalına girememiş.Böyle bir durum nasıl olur?Böyle birşeyin başıma gelmemesi için ne yapmam gerekir?

Son düzenleme:
Merhaba aldığınız vds'in şifresini değiştirin ve kimseye vermeyin ama sakın şifreyide unutmayın o zaman bu tarz sıkıntılar yaşamayacaksınızdır.

Kurumsal firmalardan hizmet alın, gidipde merdiven altı hostingcileri bulursanız ucuz etin yahnisiyle beraber 1 bardakda su içersiniz

iyi forumlar

Arkadaşlar daha önce hiç vds kullanmadım.Forumdaki konulara da baktım ancak benim sorum şu olacak:Ben ip adresimin değişmesi için vds alıcam bir konuda okumuştum ancak hangisi olduğunu hatırlamıyorum bir arkadaş vds almış sonra şifresi değiştiği için kanalına girememiş.Böyle bir durum nasıl olur?Böyle birşeyin başıma gelmemesi için ne yapmam gerekir?

web sitesi için konuşuyorum; vds alınırken benim fikrime göre litespeed, cpanel gibi yazılımların ekstra lisans ücreti ödenerek alınabildiği ve bu yazılımlar olmadan vds 10 çekirdek 20 gb ram de olsa gerçek performasını gösteremediğidir. genelde litespeed yerine nginx cpanel yerine ücretsiz olan plesk panel veriliyor bu da sitenin performansını düşürüyor.

Ya ben vds almadım alıcam adsense bandan sonra konu açmıştım bir arkadaş forumda satılmayandan almamı tavsiye etmişti.Bende tr lokasyon almak istiyorum birkaç yerde buldum ama fiyatlar acaip oynuyor bir yerde 14,99 tl iken en düşüğü başka bir yerde 40 tl

Ya ben vds almadım alıcam adsense bandan sonra konu açmıştım bir arkadaş forumda satılmayandan almamı tavsiye etmişti.Bende tr lokasyon almak istiyorum birkaç yerde buldum ama fiyatlar acaip oynuyor bir yerde 14,99 tl iken en düşüğü başka bir yerde 40 tl

tam bilgim yok ama bunun sebebi lisans ücretlerinin bindirilmesi. web sitesi olsa reseller daha mantıklı derdim ancak yaptığınız işte kullanamazsınız sanırım.

bi dönem gigaveri isimli firmadan vds almıştım sahibi oldukça bilgili ve ilgilidir ve makineleri Türkiye'deki en güncel donanıma sahipti, ama dediğim gibi, video render vs yapıyorsanız eğer lisans vs dediklerimi unutun onların hepsi web sitesi için geçerli şeyler

tam bilgim yok ama bunun sebebi lisans ücretlerinin bindirilmesi. web sitesi olsa reseller daha mantıklı derdim ancak yaptığınız işte kullanamazsınız sanırım.

bi dönem gigaveri isimli firmadan vds almıştım sahibi oldukça bilgili ve ilgilidir ve makineleri Türkiye'deki en güncel donanıma sahipti, ama dediğim gibi, video render vs yapıyorsanız eğer lisans vs dediklerimi unutun onların hepsi web sitesi için geçerli şeyler

Ben yeni gmail açıp para kazanmak istiyorum sadece.O yüzden hızı falan önemli değil ip adresim değişsin yeter.

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:16 ----------

@ankist gigaveriye baktım hocam türkiye lokasyon yazıyor da istediğim şehirden yapabiliyor muyuz 20 tl yazıyor fiyatıda makul.

Ben yeni gmail açıp para kazanmak istiyorum sadece.O yüzden hızı falan önemli değil ip adresim değişsin yeter.

@ankist gigaveriye baktım hocam türkiye lokasyon yazıyor da istediğim şehirden yapabiliyor muyuz 20 tl yazıyor fiyatıda makul.

galiba sadece bir tane datacenterları var o da istanbul'da olması lazım başka var mı bilgim yok maalesef

galiba sadece bir tane datacenterları var o da istanbul'da olması lazım başka var mı bilgim yok maalesef

Tamam hocam sağol mesaj attım zaten.Yalnız aklıma şu takıldı.Nette araştırıken bir yerde türkiye lokasyon istenilen şehir gibi bişey yazmışlar.Bu vds ile istediğim bir yerden nete girmiş gibi kendimi gösterebilir miyim?Google falan beni nasıl görür(Gerçi hiç kafama yatmadı forumda sık vds konusu geçtiği için denemeye kadar verdim.)Google ın anlayacağını sanıyorum yeni adsense açsam da ama denicem bakalım.Eğer bilgin varsa sorumu cevaplar mısın vds ile kendimi istediğim şehirden nete bağlanmış gibi gösterebilir miyim?

Tamam hocam sağol mesaj attım zaten.Yalnız aklıma şu takıldı.Nette araştırıken bir yerde türkiye lokasyon istenilen şehir gibi bişey yazmışlar.Bu vds ile istediğim bir yerden nete girmiş gibi kendimi gösterebilir miyim?Google falan beni nasıl görür(Gerçi hiç kafama yatmadı forumda sık vds konusu geçtiği için denemeye kadar verdim.)Google ın anlayacağını sanıyorum yeni adsense açsam da ama denicem bakalım.Eğer bilgin varsa sorumu cevaplar mısın vds ile kendimi istediğim şehirden nete bağlanmış gibi gösterebilir miyim?

windows üzerinde çalışırsa programlarla gösterilebilir ama google yinede tespit eder diye düşünüyorum

Hocam anladığın kadarıyla vds de yapacağın işlem gmail açmak adsense girmek falan. Hal böle ise çok performanslı bişi almana gerek yok.
Öncelikle şifre olayında vds kurulduk dan sonra sana bir kullanıcı adı ve şifre verilir.
Kullanıcı adı standart zaten vds yi teslim aldık dan sonra şifreni mutlaka eğiştir dilersen kullanıcı adını da değiştire bilirsin. Bu sayede kimse giremez bilgileri bilmeyen.
Kimden alınır konusun da ise forumda ticaret yapan herkes den ala bilirsin aslında. Ya da hiç yapamadın git direk dc lerin kendinden al belki biraz yüksek ola bilir fiyat.

Bu vds ile istediğim bir yerden nete girmiş gibi kendimi gösterebilir miyim?

buna cevap şöyle söleyim vds ye vpn kurarsın ıp adresin o lokasyon da gözükür kendi pc den kullanırsın vpn olarak yada uzak masaüstü olarak bağlanırsın ki işlemleri öle yap google olsun adsense olsun yasaklı siteler için vpn mantı kullan diyim.

birde kullanılmamış olayı demişsin de aslında yok öle birşey sana verilecek ıp ler mutlaka bir şekilde biyerler de daha önce kullanıldı ve sana vds de gelecek ıp youtube işin de de kullanılmış olma ihtimali adsense işin de vs %50 ihtimal kullanılmıştır yada kullanılmamıştır bunun garantisini kimse veremez elektronik alet değil sonuçta al sana sıfır ıp yaptım diyemezler dc ne ıp verirse onu sana verecekler.

Sen çok yanlış gelmişsin vds ile gmail açılıp satmak imkansızdır. Vds ip adresleri sabittir eğer değiştirmek istersen her ip değişiminde 5-10 tl bir ücret isterler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri