VDS de Render Yapma Sorunu!

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

aknur

Yasaklanmış
8 gb ram, 120 gb ssd, 3 çekirdek xeon e5504 işlemcili vds de ne corel de ne sony vegas pro 13 de adam akıllı render yapamıyorum arkadaşlar. çok çok ağır gidiyor frameler. 1,5 saatlik videoyu şimdi koysam render a akşam anca çıkar yani o derece. oysa kendi cihazımda ( i5, 4 gb ram, 1 tb hdd ) 1 saatlik video yaklaşık 10 dk da render oluyor. neden vds bu kadar yavaş acaba? ekran kartından kaynaklı olabilir mi bu sorun?

vds ve vps gibi sanal sunucular seri bir şekilde up down yapmak içindir. ekran kartı olmadığı için render ve caps alma işleminde muhtemelen başarısız olacaksındır. ama ben ekran kartlı vds kullanıyorum o ayrı tabi :)

vds ve vps gibi sanal sunucular seri bir şekilde up down yapmak içindir. ekran kartı olmadığı için render ve caps alma işleminde muhtemelen başarısız olacaksındır. ama ben ekran kartlı vds kullanıyorum o ayrı tabi :)

tek mantıklı açıklama ekran kartıyla alakalı olduğuna işaretti, artık kesinleşmiş oldu :) sağol hocam. ayrıca sen kaç ödüyosun aylık ekran kartlı vds n için

Ana sunucuya deseniz ekran kartlı anlarımda vds sunucunun programla bölünmüş hali bunda ekran kartını nereye takıyorlar?

Arkadaşların dediği gibi ekran kartından kaynaklanır. Diğer özelliklerin de o şekilde olması aslında hiçbir işe yaramaz ekran kartı olmayınca. Sadece up down yapabiliyoruz vdslerden 4-8 gb ram seçeneklerinden 8 olanı sadece fiyat politikası oluyor hal böyle olunca. ee 4 gb ile de up down yapılıyor biz neden 8 e o kadar para veriyoruz? İşte ben sordum bu soruları kendime ekran kartsız vds'in istediği kadar ram ve işlemci artırın bir işe yaramayacağını anladım. Ssd olması da bir işe yaramıyor inanın. Sadece hdd kapasitenizi azaltıyorsunuz hiçbir şey indiremez haline geliyorsunuz.

İlk defa vds alacaklar için uyarı niteliğinde yazdım kaale alan pişman olmaz. Sadece up down yapacaksanız ki ekran kartı olmadan başka bir şey yapamazsınız. o zaman orta sistem 4gb ram normal bir işlemci ve ssd'siz bir vds alın. Çok paralar ödemeyin pişman olabilirsiniz.

Arkadaşlar vds bağlandığımda çok kasıyor yaptığım işlemler sonradan geliyor 1,5 mps net hızım var neyden kaynaklanıyor?

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende bu yüzden vds almıyorum.Fiber internet bağlatma şansınız varsa superonline fiberin upload hızı 5mbit/sn yazıyormuş ama 10mbit seviyelerindeymiş genelde.Gerçi 5mbit gayet yeterli az/uzun video çalışanlar için.Bizim burada fiber olsa direk bağlatacağım.

arkadaşlar, r10 nette farklı alternatifler de bulabilirsiniz bir konuşun satıcılarla. bu arada özel talep üzerine ekran kartlı veya ekran kartı performanslı vds-vps kuruyorlar. açık ürün satışlarında belirtmiyorlar sizin özel istekte bulunmanız gerek.

VPS Hosting - Google Fan Webmaster Forum

arkadaşlar, r10 nette farklı alternatifler de bulabilirsiniz bir konuşun satıcılarla. bu arada özel talep üzerine ekran kartlı veya ekran kartı performanslı vds-vps kuruyorlar. açık ürün satışlarından belirtmiyorlar sizin özel istekte bulunmanız gerek.

VPS Hosting - Google Fan Webmaster Forum

Hocam siz kimden alıyorsunuz onu direk yazsanız daha makbul olurdu :)

Yuoploder bot alsak bir gecede 10 -20 tane filmi render yapamazmı yani . ?

Arkadaşlar vds bağlandığımda çok kasıyor yaptığım işlemler sonradan geliyor 1,5 mps net hızım var neyden kaynaklanıyor?

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

vds de yaptığınız işlem nedir kasması için bir sebeb olması lağzım işlem yapamadığınız halde kasıyorsa aldığınız yerle görüşmeniz lağzım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri