VDS de Render Yapma Sorunu!

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
tic.png
Intel Pentıum 4 3.20 GHZ

tic.png
2048 MB DDR3 Ram

tic.png
2 GB Ekran Kartı

tic.png
80 GB SATA HDD

tic.png
Unlimited (Limitsiz) Trafik

tic.png
24 Mbit İnternet Erişimi

tic.png
1 Adet IP Adresi

tic.png
Windows 7 İşletim Sistemi

plus.png
7/24 Telefon Desteği

tr.png
TR Lokasyon

75 tl

Böle bir site böle bir adres var animanın dediği bumu acaba ?

Bence sen azure kullan 56gb ram 8 core islemdi hizda idare eder 300 up down gordum ben

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekran kartlarında gpu hızlandırma ile render yapılıyor, ben bulamadım. ekran kartı alıp memnun olan biri tavsıye etsin bende alırrım o şirketten.

Bence sen azure kullan 56gb ram 8 core islemdi hizda idare eder 300 up down gordum ben

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Azure normal olarak ücretsizden almıştım ama sonra karttan para çekmeye çalışıyormuş o yüzden iptal ettim girmiyorum hocam . O dediğinizin fiyatı çok yüksektir bnce

Önerimiz yokda öneri verecek birini bekliyoruz oda zor gibi

Yukarıda bir paket var forumdaki arkadaşların dediklerine uyuyor ?

ekran kartı olayına açıklık getireyim. ekran kartını her sunucuya taktırtamıyoruz yurt dışındna sunucu kiralıyoruz bu kiraladığımız sunuculara firmanın sundu seçenekler dışında + bir ilave vs. yapılamıyor malesef bunu yapa bilmemiz için şahsi olarak sunucu almamız lağzım ve bu aldığımız sunucuyu barındırmak için datacenter a yolluycaz şimdi 10-20 binliralık bir sunucuyuda yurt dışına barındırmaya yollanmaz şahsen yollamam o riske girilmez ancak tr de datacenter ile anlaşıp barındıra biliyoruz o da planlarımıza uymuyor hal böle oluncada sıkıntı olmakta. kısacası ekran akrtlı vds bulabilirseniz ancak tr lokasyon diğer türlü yurt dışı lokasyonlarda çok zor baya bir araştırmanız gerekmektedir yurt dışında yoktur diyemem vardır ama baya bir araştırma ve görüşme yapmanız gereke bilir.

vds de yaptığınız işlem nedir kasması için bir sebeb olması lağzım işlem yapamadığınız halde kasıyorsa aldığınız yerle görüşmeniz lağzım

masaüstünde bile işlemler 1-2 saniye sonra geliyor upload hızım düşük olduğun için diyorlar 0.80 mb upload

masaüstünde bile işlemler 1-2 saniye sonra geliyor upload hızım düşük olduğun için diyorlar 0.80 mb upload

şöle söleyim kendi evinizdeki yani internet hızı düşük ise yavaşsa vs. kasma olur ama eğerki sizde bir sıkıntı yoksa ya vds de işlemciye çok yükleniyorsunuz yada vds aldığınız yer sunucuyu çok doldurmuş ve sunucu işlemci tüketimi sınırı aşmış durumda bu yüzden siz de etkileniyorsunuz tavsiyem aldığınız yerle bir görüşmeniz. Belki başka bir sorun vardır bişi vardır size en net bilgiyi onlar vericektir

ekran kartı olayına açıklık getireyim. ekran kartını her sunucuya taktırtamıyoruz yurt dışındna sunucu kiralıyoruz bu kiraladığımız sunuculara firmanın sundu seçenekler dışında + bir ilave vs. yapılamıyor malesef bunu yapa bilmemiz için şahsi olarak sunucu almamız lağzım ve bu aldığımız sunucuyu barındırmak için datacenter a yolluycaz şimdi 10-20 binliralık bir sunucuyuda yurt dışına barındırmaya yollanmaz şahsen yollamam o riske girilmez ancak tr de datacenter ile anlaşıp barındıra biliyoruz o da planlarımıza uymuyor hal böle oluncada sıkıntı olmakta. kısacası ekran akrtlı vds bulabilirseniz ancak tr lokasyon diğer türlü yurt dışı lokasyonlarda çok zor baya bir araştırmanız gerekmektedir yurt dışında yoktur diyemem vardır ama baya bir araştırma ve görüşme yapmanız gereke bilir.

Hocam siz bu işte ustasınız illaki sizden vds alıp render yapan vardır. Siz hangi paketi tavsiye edersiniz bize. En uygunu hangisi . Herkes bu işi yapıyor ekran kartı olmasada.

Teşekkürler

vds ve vps gibi sanal sunucular seri bir şekilde up down yapmak içindir. ekran kartı olmadığı için render ve caps alma işleminde muhtemelen başarısız olacaksındır. ama ben ekran kartlı vds kullanıyorum o ayrı tabi :)

Hocam bu VDS özellikleri ve fiyati ne kadar

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Videoları kesme, çerçeve ekleme konusu için ffmpeg ile ilgili komutlara bakabilirsiniz vds de sorunsuz şekilde video editleyebilirsiniz.

Render için sadece işlemciyi değil ekran kartınıda kullanıcak bir video edit programı biliyormusunuz beyler ?

Sony vegas

Aslında bilinen büyük programların hep kullanıyordur.Xilisoft video converter bile kullanıyor.Adobe Premiere vb kullanıyordur.

Azure kullanımında limitli yanlız onu belirteyim ilk başta sonrası için ise şunu diyeyim biz paketlerimize 1-2 hafta içerisinde ücretsiz olarak 2 Gb ekran kartı ekliyeceğiz (ana makineye takılacak) onun için arkadaşlara önerimiz biraz beklemeniz zaten sitemizden fiyatlara bakabilirsiniz.

NOT: Ekran kartı VDS ler ile paylaştırılacaktır.

Azure kullanımında limitli yanlız onu belirteyim ilk başta sonrası için ise şunu diyeyim biz paketlerimize 1-2 hafta içerisinde ücretsiz olarak 2 Gb ekran kartı ekliyeceğiz (ana makineye takılacak) onun için arkadaşlara önerimiz biraz beklemeniz zaten sitemizden fiyatlara bakabilirsiniz.

NOT: Ekran kartı VDS ler ile paylaştırılacaktır.

Hocam site adresini alabilirmiyim ?

Hocam siz bu işte ustasınız illaki sizden vds alıp render yapan vardır. Siz hangi paketi tavsiye edersiniz bize. En uygunu hangisi . Herkes bu işi yapıyor ekran kartı olmasada.

Teşekkürler

şöle söleyim hocam örnekli olarak 10 tane insanı yanyana koy hiç birinin ne karakteri ne boyu ne kilosu vs. aynı olmaz hep farklıdır o 10 kişinin bir işi yapışı farklıdır iş bitirme süresi herşeyi farklıdır sizin render için kullandığınız programlar da aynı şekilde hepsi farklı dır kimisi camtasia yı kullanır program ağır dır ama iyi iş yapıyor derler kimisi sonyvegas kimisi ytbotu var birtane onun çerçeve sini kullanıyor herkezin farklı müşterilerimden kim ne kullanıyor inan bilmiyorum herkez farklı program kullanmakta ben bile 2 gündür toplu olarak çerçeve ekleye bilceğim program arıyorum son are oturup programı kendimiz yazıcağız. birde önemli olan sizin videoda ne işlemler yaptığınız bu yapılan işlemere görede değişiyor olay.

şöle söleyim hocam örnekli olarak 10 tane insanı yanyana koy hiç birinin ne karakteri ne boyu ne kilosu vs. aynı olmaz hep farklıdır o 10 kişinin bir işi yapışı farklıdır iş bitirme süresi herşeyi farklıdır sizin render için kullandığınız programlar da aynı şekilde hepsi farklı dır kimisi camtasia yı kullanır program ağır dır ama iyi iş yapıyor derler kimisi sonyvegas kimisi ytbotu var birtane onun çerçeve sini kullanıyor herkezin farklı müşterilerimden kim ne kullanıyor inan bilmiyorum herkez farklı program kullanmakta ben bile 2 gündür toplu olarak çerçeve ekleye bilceğim program arıyorum son are oturup programı kendimiz yazıcağız. birde önemli olan sizin videoda ne işlemler yaptığınız bu yapılan işlemere görede değişiyor olay.

üstad doğru söyledin herkezin program kullanımı farklı bizim önerdiğimiz sony vegas aslında ancak camtasia kullananlarda performans alırlar ama az alırlar bu arada çerçeve ekleme olayını bilmiyorum ama sony vegas araştır muhakkak vardır öyle bir özelliği :)

Hocam site adresini alabilirmiyim ?

NeonSunucu Internet Hizmetleri | VPS, VDS, Web Hosting, Fiziksel Server, Co-********, Server Barındırma, Dedicated Server, Reseller Hosting, Alan Adı, Domain, Domain Bayiliği, Alan Adı Bayiliği - Ana sayfa adresimiz stoklar bitti ancak yenilerini açacağız skype adresimizide ekleyebilirsiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri