VDS Hakkında

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
vds süremiz dolduğunda kullandığımız vds formatlanarak başka kişiye mi devrediliyor ? veyahut ip adresi aynı mı kalıyor ?

kısaca youtube için ilerde tehlike yaratacak bir unsuru var mı ?

yoksa tek kullanımlık eşyalar gibi mi :) kendi bilgisayarımda özgün videolar oluşturup vds ile upload etmeyi düşünüyorum.

vdsye nasıl atacaksın özgün videonu :)
Eger hız için vds alacaksan boşuna alma kendi bilgisayarınla atsan aynısı olur

hocm vds iyide özgüne gelmez vds hız demek hızlı indirmek demek yüklemek demek . özgünde işe yaramaz . kullandıktan sonra eger içini boşaltıp vermessen vds sahibide sana sölemeden günün bitince kapanırsa iiçindekiler gider. fişini cekince hersey gidiyor :))))

vdsye nasıl atacaksın özgün videonu :)
Eger hız için vds alacaksan boşuna alma kendi bilgisayarınla atsan aynısı olur

upload sitesinden aktarıcam. kendi bilgisayarımda aynı kategoride özgün video çalışıyorum ilerde olurda biri spamdan falan kapanırsa diğerinide riske atmak istemiyorum. en iyisi temiz ip temiz bilgisayar onun içinde vds aklıma geldi.

upload sitesinden aktarıcam. kendi bilgisayarımda aynı kategoride özgün video çalışıyorum ilerde olurda biri spamdan falan kapanırsa diğerinide riske atmak istemiyorum. en iyisi temiz ip temiz bilgisayar onun içinde vds aklıma geldi.

Upload sitesinden aktaracağım derken? Bende özgün çalışıyorumda nasıl yağtığını pm atar mısın?

Upload sitesinden aktaracağım derken? Bende özgün çalışıyorumda nasıl yağtığını pm atar mısın?

hocam videoları hızlı olması açısından kendi bilgisayarımda oluşturup, hepsini rarladıktan sonra upload sitesine yüklicem.

ardından vds ile dosyayı indirip vds'den upload edicem. vds üzerinden partnere bağlayıp bir daha bakmıcam.

kendi bilgisayarımda spam kanallar falanda var şimdi ip adresim kara listeye düşerse özgün kanalda çöp olur gider.

hocam videoları hızlı olması açısından kendi bilgisayarımda oluşturup, hepsini rarladıktan sonra upload sitesine yüklicem.

ardından vds ile dosyayı indirip vds'den upload edicem. vds üzerinden partnere bağlayıp bir daha bakmıcam.

kendi bilgisayarımda spam kanallar falanda var şimdi ip adresim kara listeye düşerse özgün kanalda çöp olur gider.

bu şekilde olabilir ancak ozgun sürekli güncellik ister,binevi kırık link gibi birşey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri